Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Az-X

őstag

válasz frankie! #776 üzenetére

:D:D:D Egy kis csalással. Veszel egy Digi kimenetes SACD lejátszót (nekem egy Pioneer DV-696AV van) és rányomod egy Digi bemenetre, persze itt a bibi, hogy nem mind1 milyenre. Ezután mehet az átjátszás :) Én ugyan nem csináltam még, de neten pár helyen fellelhetők anyagok :) Pl:
    Beethoven-Symphonies.1-9[DTS]
    Mozart - Piano Concertos 11SACDs
    Érdemes megpróbálni mert eszméletlen minőségűek :)
    Persze jó erősítő is kell hozzájuk mert a sima házimozi cuccok elég gagyik :( Én most vettem egy Camridge Audio 540R-t aminek igen szép hangja van de még mindíg jóval alul marad a korábbi HIFI erősítőmmel (Onkyo Integra A-8015) szemben. Így a következő okosság: a házimozi erősítő előerősített front kimenetére (már ha van ilyen) ráteszed a régi HIFI erősítőt és a front hangfalakat arra kötöd. Érdemes kipróbálni :)

Amúgy nem rossz az alaplapi Optikai kimenet... sőőt most világosítottak fel, hogy vannak újabban olyan alaplapok amiken komolyabbak is találhatók. Épp azt tervezem, hogy az EMU helyett egy ilyen alaplapot szerzek be. Az EMU amúgy a legjobb kártya amivel eddig dolgom volt, csakhát 2 PCI helyet foglal el :B Ráadásul ebben a CA erősítőben már elég jó DAC van.

Új hozzászólás Aktív témák