Új hozzászólás Aktív témák
-
bocimayer
csendes tag
válasz
wassermann #53 üzenetére
Szivem, a kérdés nem az volt, hogy hol a bios, hanem hol a biosban.
Informatika tanár vagyok, azért a bekapcsoló gombot csak megtalálom -
golyani
őstag
válasz
wassermann #56 üzenetére
tehát azzal az audigy 2 Value-val jól járok 12k-ért???
mit takar a value??? -
GP-Sz
senior tag
válasz
wassermann #42 üzenetére
Azért nem feltétlenül kell leírni az analóg átvitelt sem. Nekem pl így volt egyszerűbb. Egy M-Audio Audiophile 2496ot használok egy fejhallgató-erősítővel és egy Sennheiser HD600zal. Semmiféle zaj nem jön belőle. És a 2496 nem is olyan extrém drága, úgy 20eFt körül van. Az tetszett meg benne, hogy ránézésre is egyszerű, mint egy faék, én meg szeretem a letisztult konstrukciókat
-
golyani
őstag
válasz
wassermann #53 üzenetére
ezzel én is tróbálkoztam több-kevsebb sikerrel.
hangkaris kérdésemre választ várok! -
bocimayer
csendes tag
válasz
wassermann #49 üzenetére
Na, elültetted a bogarat a fülemben. Az előző szettemnél emléxem, hogy csicsergett ha hívtak, de mintha egy ideje ezt nem hallottam volna. A telefonom (PDA) 5 cm-re van az erősítőtől a bölcsőjében, es 2 cm-re a hangfaltól. Felhívtam magam úgy, hogy a hangerőt feltoltam annyira, hogy a zajok jól kivehetőek legyenek, lejátszás nem ment. SEMI. Abszolút semmi. Levettem a csöngést, hogy hátha felfedezek a zúgásban valami sitmikos zütyögést, de semmi. Ezekután átkapcsoltam az erölködőt egy másik, bekötetlen inputra, és teljesen csönd lett.
Namost akkor ez úgy néz ki, ha jól értem, hogy csak a számgépből jön minden zaj.
A hangerőszabályzóban MINDENT lekattintgattam, azért azt még megtalálom
Mi ez a BIOD beállítás? Hogyan kellene lennie? -
bocimayer
csendes tag
válasz
wassermann #42 üzenetére
És mi van azzal amit valaki az előbb írt, hogy hiába költött a digitális cuccokra, ugyanúgy (azaz másképp) zajos maradt? Az mitől lehet? Egyáltalán egy digitális eszköz ha digitális, akkor hogyan veheti fel a gép belső zajait? Hol kerül a rendszerbe a zaj?
-
bocimayer
csendes tag
válasz
wassermann #39 üzenetére
Hát, én mindent kikapcsoltam meg lehúztam, de a zaj csak nem csökkent...
-
dabadab
titán
válasz
wassermann #14 üzenetére
''Audigy + SPDIF''
Zenehallgatasra ez kb a letezo legrosszabb kombinacio, tekintve, hogy az Audigy a digit kimeneteket is elrontja, igy az SPDIF kimenete rosszabbul szol mint a legdzsunkabb hangkartya SPDIF kimenete, cserebe viszont az Audigy meg draga meg sima jackre nyomja a digit kimenetet, ami nemileg megbonyolitja a kabelezest, raadasul optikai kimenet sincs rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest