- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
largunt
csendes tag
válasz
MasterMark #4 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos csak jack bemenetei vannak az 5.1-nekKözben megoldódott a probléma, vettem árnyékolt jack kábeleket, mert mint kiderült az először használt kábelek vizsgálata után (szétszedtem egyet, és nem volt benne olyan harisnyás árnyékoló rész).
Nem mondom nehéz volt árnyékolt kábelt szerelnem, egyszerűen nem találtam 10 m-es árnyékolt jacket...
Muszáj volt egy 1 jack - 2 RCA kábelt beszereznem és azzal megoldanom.Az új kábelekkel max hangerőn is csak elenyésző zúgást produkál.
Ami még érdekes, hogy nem feltétlenül működik az a teszt, hogy a kábelt bedugod az 5.1-be, a kábel másik vége meg szabadon lóg és várod, hogy ne búgjon.
Így az árnyékolt kábel is búgott. Viszont amikor a másik végét bedugtam a helyére, a PC-be, akkor ez megszűnt. -
MasterMark
titán
Milyen 5.1-ed van? Ha tudod optikai kábellel kösd rá.
-
largunt
csendes tag
Aki tud légyszi segítsen! Így nem tudom nézni a filmeket, mert még a fejem is belefájdul
Jobb kábelt kellene vennem?
-
largunt
csendes tag
Valaki? Lécci segítsetek!
-
largunt
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a számítógépemet szeretném összekötni egy 5.1-es hangrendszerrel és ehhez vettem 3 db Jack összekötő kábelt (10m hosszúak):
http://eurobeat.hu/index.php/Manufacturer/Kabelek-adapterek-elosztok-Audio-Video-PC/Audio/Jack-audio-kabelek/2018-35mm-Jack-Jack-kabel-10m.euelektroA rendszer összerakása után azonban a hangszórókban és a mélynyomóban erős
zúgás hallható.Egyéb infok:
- a számítógép és a hangszóró ugyanabba a dugaljba van bedugva,
- kipróbáltam a kábeleket együtt és egyenként is bedugva,
- alaplapi, illetve másik hangkártyával is próbáltam,
- a kábelek közvetlen környékén nincs más kábel (villany, stb.), ami bezavarhatna esetleg,
- ha az eredeti zsinórokat használom (ezek 1,5-2 m hosszúak), akkor nem zúg
- ha a számítógépből kihúzom a jack kábeleket, tehát a kábelek csak a mélynyomóba vannak bedugva, akkor a búgás jóval erősebbé válik.
- kipróbáltam a kábeleket egy másik hangszóróval, de azt is megbúgatjaA kábelek hibája okozhatja ezt?
Esetleg lehetne valamilyen erősítőt, vagy zajszűrőt (valamiféle (galvanikus) leválasztót, vagy Di-Box-ot) alkalmazni?Köszi!
Üdv,
largunt
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Haditechnika, harcászat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest