Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
az age of empire 3 mat nemlehet játszani hamachin???ha igen akkor mi kell hozzá -->Link ide please!
-
DJ.Gróf
aktív tag
Üdv! ghost recon advenced warfighterel játszik valaki hamachin? mi probáltuk de mikor elindul akkor a kliensnél mindig ful fekete lesz a kép, és nem történik semmi! nem tudom mi lehet a baj?

-
SLYM
veterán
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
de nem szabad a tűzfalat bekapcsolva hagyni, mert akkor az nem enged a másik szerverére csatlakozni téged. (sárga lesz a kis lámpa). ha kikapcsolsz mindent akkor zöld lesz
-
SLYM
veterán
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
csináltok egy szervert és rácsatlakoztok tűzfal és vírusírtó nélkül(mondjuk nem árt a pass-os szerver). és állítsátok autómatikus frissítésre mert a más verzsönök között is lehet gond
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Mi is hasonlót csinálnánk, csak pár játék nem veszi be a hamachi-t és a valóságos LAN ip-t érzékelik, a hamachi-s hálózatot nem. Pedig minden szükséges portot/IP-t megnyitottam a routeren és a firewallon is. Ismerősnek ugyanolyan routere+firewallja van, nála mégsincs ilyen bibi. Annyi, hogy neki nem integrált hálókártyája van, de nem hiszem, hogy ez lenne a hiba oka.
-
SLYM
veterán
most látom, hogy van ilyen topic is. ezzel jáccottunk diablo2-t neten keresztül. és ventrin meg dumáltunk közbe

-
Japsi
csendes tag
Meg a himatchi és azzal már tudnánk csatalkozni egymásra a haverommal de mindig azt írja ki hogy unable to join, vmi ötlet vkitől?
Nincs tűzfal nincs router. -
a hamachi az csak emulál egy hálózatot a gépek között. ez a progi csak arra jó h ha HÁLÓZATBAN szeretnél jáccani de nem tudtok mert távol vagytok egymáshoz, akkor ez a progival tudtok hálóban jáccani, feltéve ha van jó neted. mert hát ugyebár neten megy az egész. ahhoz h nfu u2-vel neten tudjál jáccani, ahhoz kell az eredeti cd és ugy tudsz vele játszani a neten ha rámész arra a dologra. mondjuk nagyon én nemjátszottam az u2 vel ezért nemtudom h a játékkal hogyan lehet rámenni a netre, de valahogy biztos. és gondolom mostmár az eredeti game cd sem túl drága, bár nemtudom h mennyi.
-
bekecs
csendes tag
Hello, skacok
Olvasgattam pár forumot és ha jól értem tört játékkal nem nagyon lehet multiba játszani. Van egy másik megoldás, a hamachi. Ezt a progit feltelepitettem, tök egyszerű kis proginak néz ki. Ha jól sejtem ez nem úgy mükődik mint egy szerver kereső, tehát pontos cim vagy név és jelszó kell hozzá. Az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki ilyen cimeket ahol a scct-t nyomják a hamachival? Az a baj hogy az ismerőseim közül senki nem játszik ezzel a játékkal, ezért szeretném kipróbálni valakikkel. Már jártam egy csomó forumon, de sehol nem találtam hamachi cimeket ahol tudnék játszani.
köszi, előre -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég találtunk rá erre a progira, és WC3 - TFT, Soldiers - Heroes of WW2 illetve Delta Force - Black Hawk Down tökéletesen megy is multiban, de néhány játék, Pl. Age of Empires 3 nem működik rendesen, mert egyikünknek nem a hamachi-s IP címét érzékeli, hanem a helyi hálózatos címet. Mindkettőnknek ugyanolyan routere van, DHCP bekapcsolva mindkettőnknél, de nekem a (valódi) helyi hálós IP címemet (192.168.stb) írja ki a host-nál és nem is látja egymást a két gép a hálózaton.
Valakinek valami ötlet, hogy ez miért lehet, illetve, hogy hogyan lehene megodlani?
Előre is köszi! -
A_ScHuLcZ
addikt
Haverok velem is feltetették a progit, és hívtak Broodwar-ozni ezen keresztül, mer mi azt nagyon szeressük

Namost a probléma az, hogy nem tudok csatlakozni hozzájuk
Nemlátom a szervert, próbáltuk UDP-n, illetve IPX-en keresztül is (IPX-et feltelepítettem a hamachi kapcsolatra). Mikor én csináltam servert, akkor ő 1 pillanatra látta, de mikor csatlakozni akart, kiírta neki h unable to join.
Nemtudom mi lehet a probléma, ők tudnak játszani hamachin keresztül egymással, csak nálam van gond. Gondolom a router kavar be, gondoltam portot kell nyitni neki. Hamachiban gondolom az a mágikus kapcsoló a port
(12975)
Ezt kinyitottam, de semmi fejlemény
Ja és pingre sem válaszolnak... ill én sem náluk.
Mit csináltam rosszul? -
ha felteszed a hamachit akkor utána tudsz csatlakozni hálózatokhoz, vagy te is létre tudsz hozni hálózatot. de ez csak neten keresztüli hálózatra szolgál, tehát a haverokkal gamézni hálóba. a haverjaid is ugyanabba a hálózatban legyenek (mármint a hamachis hálózatban) és akkor kell megprobálni hálóba jáccani.
-
yooccoo
aktív tag
lassan megoldom

rájöttem a probléma lényegére és a miértre, de nem írom le, mert tilos
nem vagyunk valami jók, szal majd kicsit később, amikor feltápoljuk magunkat -
yooccoo
aktív tag
szevasztok
sc:bw-vel szeretnénk tolni, de a játkban nem látjuk egymást
hamachival minden rendben, látjuk egymást, beszélni is tudunk egymással
de a játékban csak egy másodpercre látjuk a másik játékát, aztán semmi
tudja valaki, mi a megoldás? -
Botee17
tag
Valaki Fifa 2006 World cupot?
-
GameSpy
tag
UP! ha nem értenétek a kérdésem akkor itt egy kép: [link]
-
DJ.Gróf
aktív tag
Hali! Segítség kelene! Szeretnék játszani a Cs-source-val Hamachin,de mindig kiírja hogy c-osztályos a cím és nem tud csatizni ,van egy régbe source is viszont megy! nem tudom hogyan lehet ezt megoldani?!

[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Nagyon jó kis program, up neki.
-
Szitu 77
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék Hamachin keresztül játszani a Bfme 2-vel.
Kis segítség kéne az elindulásnál, még új nekem minden.
A Hamachin létrehoztam egy saját hálózatot ''Szitu net'' néven.
Ha vki-t érdekel a dolog, írjon.
Előre is köszi!
-
Shon000
csendes tag
hop véletlenül 2x ment el..
[Szerkesztve] -
Shon000
csendes tag
Hello!
Nem tudnátok segíteni egy totál laikus embernek, hogy hogy kell belőni ezt a BFME2-t neten ?
Egy ilyen 5.5 gigás verzióm van, rld-bme2.iso névvel. Az exet és a datot kellett felülírni, hogy játszhassak vele.
Az ASE nem ismeri, így fogalmam sincs mi a megoldás, olvastam valahol hogy a Hamachi lehet, de egyelőre erről a Hamachi nevénél többet nem tudok.
Leírná nekem valaki a pontos menetét ? Tényleg teljesen hozzánemértő vagyok
(gondolom előszöris eza Hamachi egy program, amit letöltök, felinstallálok, és aztán:
?)
Köszi előre is! -
-
S_E_R_I
aktív tag
Csákó, Én meg az egyik haverom nyomjuk a Warcraft 3 Forzen Throne-t(persze egybefoglalva a simát). Na szal mi ketten mondhatnánk összeszoktunk és szeretnénk kiprobálni magunkat, szórakozni másokkal. Akinek megvan és lenne kedve, akkor az irja ide le, és ha van jelentkező szép számmal akkor nyithatnánk neki Topicot is,(mert mániás vagyok ebben a gambe, a kedvencem).
~Kell 4 ember
~Ebböl a 4-ből 2 csapatot alkotni
~És így kijön 3 csapat mejekben 2-2-2 ember van, magyarul 1. csapatban 2 fő van akik ''barátok''
~Na szal így kellene játszani.
Ja szükséges hozzá a Hamachi, is. És majd megadom a csatlakozási ''portot''.
Remélem lesz jelentkező.
-
XmogX
tag
Szokott valaki Hamachin keresztül Jedi Academy-zni?
-
az alap szó kifejtése: amikor felteszed a programot, lehetőséged áll kiprobálni már az eljén ezt a csatlakozást. Be tudsz csatlakozni egy helyre amit a hamachi fenttart tesztelés céljából, ha jól tudom akkor test, test-el beleet lépni, de a jelszóban nem vagyok biztos. az lehet h password, vagy nemtudom.
Szóval ha te akarsz csatlakozni, akkor téged dob le egy idő után és az egyik sárga lesz, ha meg ö szeretne csatlakozni hozzád akkor ugyanaz csak fordítva? elég érdekes szitu
hogy ezt miért csinálhatja azt nemtudom... tudtál az én hálozatomhoz csatlakozni? -
probálj ide belápni: hunedit , starcraft
amugynemhinném h nálad van a gond, szerintem annál van aki beszeretne csatlakozni hozzád, ill ahhoz a hálóhoz. Akinek nemmegy annak az alapse megy? arra gondolok amikor elsőnek volt használva, akkor lekellett tesztelni, az se megy neki? ha nem, probálja meg azt a reinstalt. ha ugy se akkor passz... talán tűzfal, de nemhinném. más 5letem nincs rá. -
Soak
veterán
Help valaki létszi

-
Soak
veterán
Valaki esetleg?
[Szerkesztve] -
v.ki szokott hamachival starcraftozni?
-
hát én most ismerkedtem meg vele, de egyenlöre jó.
-
Gyuri16
senior tag
ma is probalgatjuk, all seeing eye valamit lat.. pingelni nem tudja (9999). Connectolni nem tudja, kiirja ra hogy unscanned, ahol a jatek rajza lenne ott ilyen mappa szeruseg van. Ip je pedig jo.
amugy pingelni (nem all seeing eye ban) tudom, kb 20 pingje
valami otletetek van?
trassher : csak most olvastam amit irtal, biztos nem megy? Mashol azt irjak, akarki tud csatlakozni...
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
Hát az nem is fog menni. Mivel te kábeles vagy ő meg ADSL. Nem egy szolgáltatói hálózaton vaygtok rajta. Hamachival mi is CS-ztünk de csak azoknak volt akik egynél voltak. Ők kábelesek én meg ADSL ezért nem ment. Mondjuk Hamachi nélkül is simaán megy ha lokálba nyomod de akkor is ez van szóval ha account nélkül akartok CS-zni akkor az csak egy netszolgáltatónál megy.
-
chop
őstag
Hello!
Nekem is kene valami help ezzel a programmal kapcsolatban.
A helyzet a kovetkezo:
neveztem egy World Cup 06 bajnoksagra, es itt elofeltetel, hogy Hamachi-val csatlakozott a masikhoz, mert van, aki passziv, meg allitolag ez gyorsitja a jatekot. Nah, itt jon a gebasz: nalam Hamachival full lag az egesz (az ellenfelemnek persze nem), nelkule meg egesz turhetoen megy a game. Mi a raktol van ez?... -
Gyuri16
senior tag
szeretnek egy kis helpet. Szoval haverral cs 1.6 ot szeretnenk jatszani. Hamachi fut, zold potty oke, cs elindit, szerver fut, de a masik nem latja. Nekem kabelnetem van, havernak talan adsl (vagy mikrohullamu). Van valami otletetek?
-
CocooN-z
őstag
Help kéne nekem

Starcraftozni szeretnénk de csak max 4 playert bir el, és azé 2v2 nem valami nagy cucc benne, bár elégséges, de szeretnénk többen. A gond már az elején felmerül, Akad mint a barom, nem lehet tenni ellene semmit, 2v3 nál még megy, de 1 óra után elkezd beszaggatni mint a barom. Jó tudom nagyon régi motor, de azért mehetne. Warcraftot 8 an is tudjuk nyomni, 25k s upload os servernél, tudom ez meg ujabb. Csak gondoltam beirom, hátha tud valaki help.
A topic meg jó, pöröghetne, mert nagyon jó progi, igazi lan emulator
Üdv: Z -
maszat
senior tag
Ez a Hamachi nagyon jó dolog. Bámulatos, hogy milyen egyszerűen lehet beállítani a hálót. És még el sem kell menni otthonról, hogy multizz a pajtásokkal.

-
h@desz
tag
War3 is megy a hamachival ?
Listát nem tudnátok adni milyen játékok mennek hamachival ?
Előre is köszi! -
neooen
aktív tag
Sziasztok!
Megoldható-e a következő probléma:
Adott 3 számítógép:
1+1 gép: melyeknek 1 netes elérése van, és hálózatba vannak kötve!
1 gép: ez lennék én, természetesen nekem is van netem, de 100km-re vagyok tőlük(ők ketten lennének, ugyebár)!
Eddig simán tudtunk hamachin keresztül játszani ketten, de most vettek 1 új gépet és szeretnénk azt is bevonni a játékba(CrossLink kábellel vannak összekötve), kettejük között megy a Lan, de amint felrakjuk a hamachit bekavar a hálózatba és az a gép amelyik közvetlenül a netre van kötve nem látja a másik gépet(a net a filemegosztás az megy, csak a szaros játék nem) a másik viszont látja őt. Én pedig csak azt láttam aki közvetlenül a netre volt kötve. Tűzfal tuti nem kavar be, mert lekapcsoltuk azt is!
Remélem követhető. A lényeg, hogy szeretnénk 3-an egymás ellen játszani! -
Foxi
senior tag
Jó kis esti bfme partik gyűljetek emberek

-
Norbi14
senior tag
UP
-
Norbi14
senior tag
Hellló
Nem tudtam össze hozni a kapcsolatot mármint tudtak hozzám kapcsolódni de a neve mellet egy sárga pöty volt (nem tudom hogy milyennek kéne lennie) és bfme2-ben jött össze a kapcsolat
sp2 tűzfal kikapcsolva vírusírtó kikapcsolva de nem lett jó 
-
Foxi
senior tag
Ha péntek este valakinek van kedve bfme2-ni szóljon privátban

-
ActionMan
tag
Elvileg a Hamachi nem igényel semmilyen konfigurációt és nem kell neki routerben forwardolni.
Ha mégis szükséges lenne megtudnod, hogy melyik porton kommunikál, akkor ajánlom a hivatalos fórumot ([link].
Esetleg használhatsz valamilyen hálózat figyelő progit.
Egyébként a beállításai között a ''System'' alatt van egy olyan opció, hogy ''Magic option'', amihez tartozik még egy portszám is, amit szabadon megadható.
Ha bejelölöd ezt az opciót és megadod a számot, akkor ha jól tudom, ezen a porton keresztül fog kommunikálni. -
Macros
csendes tag
Valaki segítsen - már egyszer írtam ide, mert látom hogy van aki ismeri a hamchit! Fontos lenne tudnom hogyan lehet beállítani a portot a hmachinak, illetve ha nem lehet konfigolni, akkor tudnom kellene, melyiket használja!!!!
Sürgős lenne!!!!
-
davee89
tag
Nagyon THX

-
ActionMan
tag
Üdv!
Átfutottam a hivatalos Hamachi fórumot ([link]).
A legtöbb embernek sikerült játszani az említett game-el, a problémájuk inkább az volt, hogy nem találnak elég játékost.
Sok gond inkább az AoE3-al volt.
De azért találtam néhány topicot, amiben leírták, hogy nem működik nekik az AoE2.
A probléma lényegében minden esetben az volt, hogy ugyan látták a megkreált gamet, de nem tudtak csatlakozni.
Amennyiben nektek is ez gond, szerintem megoldható.
Nézd át az alábbi linkeket, amikben leírnak megoldási javaslatot.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
davee89
tag
Halihó!
Senki? -
davee89
tag
Age of Empires 2 The Conquerors-t esetleg próbált vki hamachival?
Nekünk nem ment
-
Macros
csendes tag
Sziasztok!
Nem pont játékkal kapcsolatban érdekelne, de kivácsi lennék rá!
Nem igazán értem hogyan is működik és mire is jó! Szeretnék megtudni mindent róla, mert hogy linux és win alatt is kellene használnom ha tényleg lan kapcsolatot ''szimulál'' és esetlegesen elérhetném vele a koliból a linuxos masinámat otthon! Tudom erre van más progi linux alatt, de a családban több olyan gép is van, amin win fut, és a kolit is csak windowson át lehet elérni, ezért kellene mindenképpen egy linux és win kompatibilis eszköz! Persze ha van más eccerűbb és szintén open-source, akkor örömmel várom az ötleteket!
Elsődlegesen az érdekelne miképp kell beüzemelni (persze install nem
) akár linux akár win alatt (pl. hálózati hidat kell létrehozni a kártya és a progi között?)! Illetve fontos lenne tudnom hogy milyen porton komunikál milyen kapcsolatot használ, mert a tűzfal egyenlőre nem engedi ki koliból, de ha tudnék róla ilyesmit akkor a rendszergazdát meggyőzhetném!
Köszi!!!
BYe
-
HolloW
senior tag
SC : CT multinál használtuk, egész élvezetes volt

[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Bf-42 Secret Weapons Partyban benne van valaki?
-
Foxi
senior tag
Tényleg nincs túl nagy tolongás.
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
Hasznos kis topik úgy ám. Én is használom és ha War3 szerver lehal akkor ez a megoldás. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

-
Norbi14
senior tag
Szerintem ez egy hasznos topik.

[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
Nos remélem nem hamvába holt ötlet... Szóval szerintem érdemes lennie egy olyan topiknak ami azokat az emberkéket gyűjti akik egymással akarnak multizni, de pl olyan játékkal ami nem támogatja a netes játékot, vagy csak nem akarnak valamelyik szerveren játszani. Tehát itt ez a kis program:[link], melynek segítségével lan-t emulálhatunk a neten kersztül. Elég sok játéknál működik. Szóval álljon itt ez a topik azok rendelkezésére akik társakat keresnek a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dehát a sc is jáccák még ma