Hirdetés
-
PROHARDVER!
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
Laptopról (wifi) megpingeltem a google.com-ot, 4/4 , nincs veszteség, ha az asztali gépemről pingelem meg (utp kábel) 4/3 jön vissza, 25%-os veszteséggel, már itt nem stimmel valami. Gépemről megpingeltem a laptopot, ezzel nincs gond.
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Egy D-link DR300-as routerem van, mióta a T-home optikai netet vezetett be azóta ez üzemel (kb másfél hónapja). Eleinte meg is voltam vele elégedve, de mostanában problémás.
Randomra jön a dolog, nem tudok csatlakozni szerverekhez, pl Teamspeak,játékszerverek stb, néha elmegy a net, ami nem látszik, mert alul az ikon nem változik, egyszerűen csak nem hoz be weboldalakat. Ha újraindítom a resetelő gombbal a hátulján akkor jó lesz egy ideig megint. Nem tudom mi lehet a probléma, nem hiszem, hogy a szolgáltató oldalon lenne gond. Gépemmel sincs, laptopon wifin se tökéletes, és a gépemet is most húztam újra, a probléma változatlan..
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Nintendo Switch 2
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest