Új hozzászólás Aktív témák
-
eumano
tag
válasz amargo #19778 üzenetére
Rákérdeztél, hogy melyik warehouse-ból fogják szállítani?
Csak mert a "Shipping" résznél van egy alábbi mondat ami lehet, hogy érinteni fogja a csomagodat ezek alapján:
If local warehouses are out of stock, orders will be shipped out from the China distribution center, so delivery would take longer than usual to arrive. -
-
nihill
őstag
válasz amargo #20023 üzenetére
10m-en már a C800 van előnyben.
Lámpát infrás kamerának felesleges kapcsolni, nem lát jobban tőle. Az csak az NC400 esetében számított volna.
Gondot azt amúgy nem okoz, ha nem világít bele vagy ilyenek. A felvételtől függetlenül "elriasztónak" amúgy jó lehet a kapcsolt lámpa egyébként. -
varmi2
nagyúr
válasz amargo #20111 üzenetére
Olcsóbb és kábelezés szempontjából jobb megoldás a nem poe nvr+ poe switch. Ugyan is, akkor nem kell a kamerák lan kábeleit külön-külön elvinni az nvr-ig. Hanem elég egy lan kábel, ami a routerbe megy, és a kamerákat elég csak a switchig vinni, onnan ismét elég egy kábel, ami a swichtől a routerig megy. A switch meg lehet fenn a padláson is. Egy ilyen mondjuk tp poe switch 13k körül van.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
Marci112233
addikt
válasz amargo #20180 üzenetére
Ez nekem nem jó hír. Én is tervbe vettem egy 4 kamerás rendszert rendelni tőlük, de ha ilyen hosszú idő után küldik, lehet ki fogom hagyni.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Balázzs
senior tag
válasz amargo #20180 üzenetére
amargo és Marci112233: március 28-án rendeltem, április 4-én vettem át a csomagot.
-
Marci112233
addikt
válasz amargo #20192 üzenetére
Valamit nem jól nézek vagy nem tudom, de a H800-as rendszer szettben nem C800-as kamerák vannak?
Legalábbisahogy átfutottam a specifikációt, elvileg a két kamera egy és ugyan azt tudja.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Balázzs
senior tag
válasz amargo #20394 üzenetére
Ebbe nem mélyedtem bele, nálam szolgáltató eszköze ----) saját asus router tűzfallal és erre csatlakozik egy utp-n az NVR, egy másikon pedig a poe switch, azon lógnak a kamerák és megy minden. Még nincs a végleges helyén, eddig teszt volt, ha lesz időm jön a kábelezés és a kamerák kültérre rakása.
-
Geresics
addikt
válasz amargo #20718 üzenetére
én a múltkori store-ban körülnéztem, és ezt találtam:
Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p Set (kamera+gateway), ehhez még hozzá tudok rakni max 3 ilyen kamerát a leírása szerint, de nem tudom, hogy ez jó-e?
A másik, amit írtak nekem: "Dahua IMOU Bullet 2C" IP kültéri kam, SD és 7 napos felhő rögzítés 3 USD/hó, de persze a kamera ára most emelkedett 50%-ot hirtelen.A kisállatérzékelső dolgot elengedtem, az túl magas elvárás egy olcsó kamerától, ezt be kell látnom, és el is fogadom!
Részvétem Neked is!
A baj nálam az, hogy ma is 21:30-kor értem haza, pedig elvileg 16-ig dolgoztam volna, és most egy darabig ez vár rám, és így nehéz alaposabban utánaolvasni a dolgoknak, így különösen örültem, hogy ma már jöttek válaszok is!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
nihill
őstag
válasz amargo #20829 üzenetére
Nálam fix 8 de a 8/4 is simán jó lehet mert mozgásnál majd megemeli a bitrátát.
Egyébként meg annyit kell beállítani hogy saját magad elégedett legyél a képpel
Nálam ez a "kevés a 3 megabit" történet azzal indult, amikor az utcán alig ismertem meg kameráról akit amúgy ismerek. Persze közelebbről már nem lett volna gond a 3 se, de nekem az kellett hogy távolabbról se legyen gond az azonosítás. -
Suineg
senior tag
válasz amargo #20903 üzenetére
Köszönöm a felismertetést. Igazából 3 képet kell megismernie, vagy elutasítania. Jelenleg egy i5 6500 procis a HA alatt lévő gép, GPU nincs. Plusz van egy NVR ami arcfelismerős, persze ahoz kamera is kell, de egyet 10-20 ezerérét még be is vállalnék. Sima Onvif kameráim vannak jelenleg, Besder, Anbiux, Human AI.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest