- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Akkor ajánlom figyelmedbe LifeHackster és The Hook Up youtube csatornákat!
-
kunberci
senior tag
Szépen a gyémántvágóval az egyik felére csinálnék egy 11x11-es vágást. Ide tennék be egy stafni fát, amit betonozás után ki lehetne szedni.
Ide raknám a kötődobozt színtbe, a hátulját meg menetes szárral, vagy tiplivel rögzíteném, amelyik szimpatikusabb.
Létezik fém doboz is, mondjuk "jó olcsó".
[link]
Legalább egy 100-100-as dobozban kell gondolkodni, hogy a vízmentes kötés átlóba azért szépen elférjen. A tetőhöz azért majd hozzá kell férni, ha ne adj Isten, bármi gond lenne.
Amennyiben meg már kész a kerítés, akkor meg sok kicsi lyukat fúrnék egymás mellé, és óvatosan kitördelném, kivésném. -
kunberci
senior tag
Simán elrejteni nem tudod (ha kerítésfalra menne).
Mindenképp raknék kis dobozt.
Oda is simán lehetne POE-n küldeni a táplálást.
Ez ilyen erősített doboz:
[link]
Bár a felső kis csavarok nem valók semmire.
Teszel a hátuljába 8-as tiplit, meg a tiplihez csavart, (én 4.5x50-est faforgácslap csavart szoktam tenni).
Ezt felrakod a kerítésfalra és a kötéseket ebbe rakod, a doboztetőre meg felfúrod a kamerát.
Van nem is egy olyan kamerám a telibe kapja az égi áldást, de még nem volt gond.
Mondjuk saját tapasztalatból az aljára a tömszelence mellett van két 5mm-es lyuk. Inkább kifelé jöjjön a víz, mint felteljen a doboz. -
sambenez
addikt
A 4 napja linkelt FW nem jó neked?
-
hevepapa
senior tag
Vékony jég az is
Egy ügyvédi blogban hasonlóra ezt írja:
"A bíróság konkrét ügyben meghozott ítéletében kimondta, hogy ha a kamera látószöge átnyúlik a telekhatáron, akkor jogsértő az olyan területvédelmi gyakorlat, mely térben és időben is ellenőrizhetetlen megfigyeléssel gyakorol behatást a szomszéd ingatlanra úgy, hogy emellett ráadásul képfelvétel készítésének lehetősége is fennáll."
https://drabrok.hu/kamera-a-szomszedban/Kiegészítés: a szoftveres maszkolásba simán bele lehet kötni, mert attól a "képfelvétel készítésének lehetősége fennáll"
-
sambenez
addikt
Teljesen hiszen a felvételen csak a fekete maszk látszik.
Mondjuk amióta bedobáltak a kutyáimnak húsokat, meg tejes dobozt, különösebben nem érdekel senkinek a nyomora, mert kilát a kamera az utcára. Persze tudom a hatóságokat meg az én nyomorom nem fogja érdekelni adott esetben.
-
4D4M
senior tag
Facepalm ON:
Regarding this issue, may we confirm if you have set up the motion detection recording plan or 24/7 recording plan for your N48PAW system?
If you have set up the motion detection recording plan, please note that the system will only record the motions.
If you have set up a 24/7 recording plan, we advise you can restore the system to the factory setting and then set up the recording plan as the article below to test if the issue persists.
(elküldtem az összes érvényben lévő beállítást is csatolva)
-
vacs
Topikgazda
A topikban a visszajelzések alapján legalább 15-20 ember vett már Annke rendszert (+ a többiek, akik nem írnak semmit róla), de még senki nem említett hasonló hibát!
Mondjuk ez téged most nem vigasztal, de szerintem nálad lesz valami hiba.
Esetleg írj a supportnak is, hátha tudnak tipped adni!maxika2004:
Szerintem ne akard átállítani, mert jobb a H265!
Nézz youtube videókat! -
sambenez
addikt
Ha minden kamera az NVR POE portjaiba van kötve akkor saját dhcp-n vannak. Viszont ezzel kapcsolatban eszembe jutott, elképzelhető, valamilért nem kapnak elég feszt a kamerák, és leállnak.
Ha van rá lehetőséged ki kellene próbálni mi történik ha switchen keresztül ONVIF-en kapcsolódnak a kamerák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest