- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
_az
senior tag
Cső mindenki!
Az előbb (3-4) perce vidáman netezgettem, mikor észrevettem egy apróságot a monitorral és természetesen egyből IDE rohanok sírni. :)
Szal az a helyzet, hogy a monitor aljánál a középen van egy pirosas-feketés pötty. Kb 1 pixelt foglal el. Aszittem egy porszem, de hiába törölgetem, nem az. Kikapcs-bekapcs megvolt, továbbra is ott van. A monitor egy Acer al1711. Amúgy tök jó. Namost akkor ez halott pixel??? Ez így marad??? Mert akkor lehet, hogy vissza kéne cserélni... nemde? Vagy meg lehet szűntetni???
Az az igasság, hogy persze egyik oldalon ott a tény, hogy el lehet így is navigálni, de ezt csúnyán ellensúlyozza, hogy 100 ropi volt. Ha kiadok 100 ropit egy tft-re akkor meg legyen tökkkéletes, nem??? Amúgy vissza lehet cserélni.
Vélemény? Fordult valakivel ilyesmi elő??? Írjatok lécci...
Üdv
_az
Aktív témák
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest