Hirdetés
Aktív témák
-
_az
senior tag
Cső mindenki!
Az előbb (3-4) perce vidáman netezgettem, mikor észrevettem egy apróságot a monitorral és természetesen egyből IDE rohanok sírni. :)
Szal az a helyzet, hogy a monitor aljánál a középen van egy pirosas-feketés pötty. Kb 1 pixelt foglal el. Aszittem egy porszem, de hiába törölgetem, nem az. Kikapcs-bekapcs megvolt, továbbra is ott van. A monitor egy Acer al1711. Amúgy tök jó. Namost akkor ez halott pixel??? Ez így marad??? Mert akkor lehet, hogy vissza kéne cserélni... nemde? Vagy meg lehet szűntetni???
Az az igasság, hogy persze egyik oldalon ott a tény, hogy el lehet így is navigálni, de ezt csúnyán ellensúlyozza, hogy 100 ropi volt. Ha kiadok 100 ropit egy tft-re akkor meg legyen tökkkéletes, nem??? Amúgy vissza lehet cserélni.
Vélemény? Fordult valakivel ilyesmi elő??? Írjatok lécci...
Üdv
_az
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wuthering Waves
- Vigneau interaktív lokálblogja
- World of Tanks - MMO
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN // GARANCIÁS
- Dell P2422H 24 col Full HD IPS LED használt monitor 2év garancia,ingyen garanciafutár MONITORCENTER
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest