- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Ez kimaradt,merthogy driver gond és nem memo ahogy írva volt.
Application crash or driver timeout may be observed while playing Ratchet & Clank™: Rift Apart with Ray-Tracing and Dynamic Resolution Scaling enabled on some AMD Graphics Products, such as the Radeon™ RX 7900 XTX. -
PuMbA
titán
Nem tudom, hogy mi a pontos helyzet, de a Windows-ban is van rá kapcsoló:
How to Enable or Disable Variable Refresh Rate (VRR) in Windows 11
[ Szerkesztve ]
-
Duck663
őstag
Igen?
Hamar észrevettem!
Van fent egy Win10 is, de csak ritkán használom, és csak játékra. Amúgy is amivel többnyire játszom az megy 7-esen is. Ami meg nem azzal vagy küszködöm egy darabig, hátha sikerül elindítani, vagy simán nem játszom. Munkára pedig úgy sem váltok, ha a M$ beledöglik akkor sem.
#7 PuMbA: A meghajtóban engedélyeztem a Freesyncet. Majd kipróbálom, de amennyit a Win10-et használom... köszi a tippet!
#11RobbyJr: Köszi, de ez az ami be van kapcsolva! Abban a pillanatban hogy a maximum képfrissítés 60 Hz feletti, megugrik a fogyasztás. De nem azért vettem magas képfrissítésű monitort, hogy 60Hz-en használjam.
[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Duck663
őstag
Passz, lehet hogy egyedi a probléma?!
Azt a 10W-os üresjárati fogyasztást azért irigylem!
Win 7 alatt működik minden flottul!Az a felső kép! 22.6.1-es a meghajtó, attól nincs frissebb. Bár ez valójában tavaly augusztusban jelent meg.
[ Szerkesztve ]
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
PuMbA
titán
Nekem meg így Windows 11 alatt:
Windows 7 alatt hivatalosan nem támogatott a driver, tehát ott nem is lehet elvárni:
AMD Software: Adrenalin Edition 23.8.1 is designed to support the following Microsoft® Windows® platforms. Operating System support may vary depending on your specific AMD Radeon product.
Windows 11 version 21H2 and later
Windows 10 64-bit version 1809 and later#8 Duck663: Akkor javaslok egy teljes AMD Software reset-et a beállításoknál. Ha úgy sem megy, akkor pedig letörlöd és tiszta telepítéssel újra felrakod. Freesync-es VRR monitor miatt annyi a fogyasztás, a Windows 11 beállításai között is engedélyezve van a variálható frissítés
[ Szerkesztve ]
-
Duck663
őstag
Így néz ki a dolog Win 7 alatt
Így néz ki Win 10 alatt:
És Win 10 alatt az overlay:
Én mindig simán rátelepítek. A meghajtó letölti, frissít és kész, soha nem volt ezzel gondom.[ Szerkesztve ]
-
Duck663
őstag
Ja meg eltünteti a GPU-k forrópont mérését, nehogy véletlenül kiderüljön hogy sz@r a hűtő és gariba cserélni kell! Gratulálok! Van még lejjebb? Ha így folytatják ős Radeonosok sem fogják megvenni a termékeiket!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 23.8.1-es, WHQL aláírással rendelkező szoftvercsomag hibajavításokat is hozott
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- Hibátlan - ASUS Nvidia Geforce RTX 2060 Super Dual Evo V2 Advanced 8GB GDDR6 256bit VGA videókártya
- 2db gtx1650 4gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest