Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ptech addikt CD-n van +, echte original cucc, én azt hittem csak 1 patchet tölt le, és elmentem ebédelni, aztán, mita visszaérek, letöltötte a full gamét  
 és akkor hagy kell csinálni mésik Steames cuccoknál, hogy ne lőcsék le magukat csak úgy? Mert próbáltam úgy is, h HL-ből patchet letölteni, de nem volt hajlandó 
 [Szerkesztve]
- 

Ptech addikt Nem akartan emiatt új totyikot nyitni, így kérdeznék egy lehet hogy nagy hülyeséget. 
 Megvettem még jó régen a HL-Generationt 3 CD-n(HL+Opforce+CS+Richochet+Blue Shift...)
 Nemrég költöztünk, meglett az ADSL, így neten is ki akaram próbálni. Steam kliens letölt, account bereggel, OK. De ezután UPDATE-eli magát, ami annyit tett, hogy letöltötte az egész HL-t. Nem lehet ezt egy sima peccsel +oldani, és nem letölteni az egész gémet? Biztos és vok a n00b, de nem vágom a témát..vki help, plz. 
- 

V.ki aktív tag Aszonnya ez a key már regisztrálva van  
- 

HolloW senior tag Nem értem hol hallottad ez a sületlenséget  
 Letöltöd az online klienst. >> Bővebben: link
 Telepíted.
 Csinálsz egy accountot és beregeled az eredeti cd keyed. Bővebben: link
- 

V.ki aktív tag Elnézést,hogy régi topicot hozok fel,nem volt képem újat nyitni. 
 Naszóval.Half-Life 1 felpakol,teljesen.Igenám,de itt jön a gond.Indítanám,videók(sierre,csővel a fejében csórikám) lepörögnek,aztán játék indítása,és elkezd kaffogni,hogy nem eredeti a CD.Pedig eredeti,7k-ért vettem.W98 alatt ment,aztán most XP(SP2) alatt az Istennek sem akarja eredetinek venni a CD-t. 
- 

Zsöpapa tag OK, köszi szépen  
- 

Zsöpapa tag Tudom, persze. De az nem baj, hogy 2 gépre(az övére + az ittenire, amin majd játszik) is ugyanazzal a kóddal van telepítve? Persze nem egy időben játszanánk azonos kóddal. 
 [Szerkesztve]
- 

Zsöpapa tag Sziasztok! 
 Lenne egy számomra fontos kérdésem. Alaphelyzet: van 1megabites net, 2 gép routeren keresztül összecsatlakoztatva, 1-1 db eredeti Half Life 1 nekem is + a barátomnak is. Otthonról nyomjuk ezerrel a CS-t. Most azt szeretnénk csinálni, hogy Ő eljön ide hozzánk és egyszerre játszunk a CS-vel 2 gépen. Kérdés: ezt meg lehet oldani valahogy anélkül, hogy kidobjanak minket több kód használata miatt? Tehát az én gépemen alapban rajta a Half Life azzal a kóddal amit kaptam hozzá. A barátomnál úgyszintén. A másik gépre akkor az Ő kódjával kellene telepíteni a progit? Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

énis igy jártam hl2vel most már backupoltam
 énis igy jártam hl2vel most már backupoltam 
								 ejó,most látom csak amit írtál...Barom vagyok
ejó,most látom csak amit írtál...Barom vagyok