Hirdetés
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Hát samponok közül a head and soulders meg a t-gel ami nagyon jó. De szerintem ne mosd 2 naponta. Annál jobban fog korpásodni, száraz lesz nagyon, és ez által töredezett...valamikor amikor úgy tervezed hogy nem mész sehova napokig, akkor hagyd a hajad...hagy korpásodjon, zsírosodjon, és mikor már úgy nézel ki mint egy ősember, akkor mosd meg jó alaposan. Ezt követően elég kb olyan 1-2 hetente mosni.
-
-
Hasek
Közösségépítő
Osztály társam azt csinálta hogy mikor növesztette, akkor hátra zselézte, illetve fekete hajpántot rakott fel, hogy az mégjobban hátra fogja(fekete hajnál ideális). Jó is volt a megoldás, csak valamiért levágatta... Velem még az a fő gond hogy van egy nagy forgó a buksimon, hátúl, majdnem középen, és hát nehéz a hajamat rászoktatni hogy úgy álljon, ahogy én akarom(zselé nélkül, vagy bármi más nélkül). Erre nincs valami tuti megoldás? vagy csak bízzek jó istenben hogy ha majd megnő akkor könnyebb lesz?
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
A fodrász szakik, illetve hozzáértőktől szeretnék kérni hajnövesztési tippeket. Hajam kb 5-10 cm között van most és meg szeretném növeszteni. Milyen tanácsot tudtok adni, ápolás szempontjából, és hogy hogy hordjam. Ugyanis már korábban is próbálkoztam vele, azonban még a feléhez sem jutottam el, de feladtam, mert egyszerűen nem tudtam hogy kezeljem. Egyszerűen le volt fésülve(persze tisztán tartani tisztán tartottam), és viszont látásra ami eléggé érdekesen nézett ki. Valami olyan megoldást szeretnék találni, ami ki is néz valahogy. A végleges verzió valahogy úgy nézne ki hogy kb nyakig érne, és hátra lenne fogva.
Előre is THX!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest