Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• galantin

újonc

Én inkább arról írnék, hogy mennyire kihasználják és hülyének nézik azokat a nőket/férfiakat, akik hajhullás problémájával küzdenek. Ez persze nemcsak ebben a témában van így, hanem más betegségekben szenvedőket is kihasználnak, hiszen mindenkiben ott van a meggyógyulás utáni vágy. Ha megkérdeznénk 100 kopasz/kopaszidó férfit, hogy szeretne e dús hajat biztos vagyok benne, hogy 99 igennel válaszolna.

A kopaszodásra is egy komplett iparág épült, ami gyakorlatilag néhány kósza eredményen kívül nem tud semmit felmutatni a hajhullás eredményes kezelésében. Ennek ellenére gátlástalanul kihasználják azt, hogy dús hajat mindenki szeretne és méregdrágán mindenféle csodaszert kínálnak persze tényleges hatása nélkül.

Érdekes ellentmondás szerintem, hogy a kopaszodás genetikai hátteréről szinte már mindent tudunk mégsem "sikerül" kifejleszteni a 21, században sem semmit, amivel megelőzhető, kezelhető vagy visszafordítható lenne a folyamat. Én ezt abban látom, hogy egyszerűen a hajhullásra épült ipar "nem engedi", hogy bármilyen átütő siker elérjen a konkrét fogyasztóhoz. A piacgazdaságban a profit a lényeg, abból kinek származna haszna, ha piacra dobnának egy csodaszert, ami megállítani a hajhullást? A milliárdos nagyvállalatok sorra zárhatnák be a kapukat, ki venni hajhullás elleni méregdrága és kevésbé drága szereket? Senki. Ki menne el több millióért hajbeültetést csináltatni? Senki. Egyszóval az a csodaszer amit sok-sok millió férfi vár soha az életben nem fog megszületni.

Ma az egyetlen megoldás, amelyik valamiféle eredményt hoz a hajbeültetés. Tény és való, hogy sokat fejlődött ha csak az utóbbi 10 évet nézzük ,de szvsz ár/érték arányban még mindig nem ért célegyenesbe. Túl drága ellenben az elért eredmény az esetek többségében köszönő viszonyban sincs az újra van hajam érzéssel.

Új hozzászólás Aktív témák