- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Apámnak 43 éves kora körül kezdődött csak. Most, 3 év elteltével még mindig nem vészes a helyzet, de szerintem 50 fölött már láthatóan kevesebb haja lesz a feje tetején. Szerintem ez még nem vészes, mondhatni normális. Ha nekem is ilyenkor kezdődik, az még beleférne. De azért harmincegypár évesen még nem kéne.
Így is ismerek olyan 30 körüli férfiakat, akiknek már több centi átmérőjű kopasz folt van a feje tetején, vagy nagyon megemelkedett a homlokuk. Ezek az emberek szerintem még 40 éves koruk előtt kuglifejűek lesznek. Aztán vagy jól áll nekik, vagy nem.
A kopaszsággal nekem speciel pont az a bajom, hogy szerintem sokaknak agresszív betörőkinézete lesz tőle. A hajkorona milyensége (vagy éppen hiánya) rettentően befolyásolja a viselője megítélését, kisugárzását.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest