- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemtom, hogy definíció szerint melyik micsoda, azt tudom, hogy amikor a hekker és a krekker ismerősökkel dumálok, akkor sosem keverik össze egymást, se én őket, se ők engem, se... nah, szóval érted.
Cracked by... - ezt nem mondják hálózatra, csak prg-kre.
A hálózatba betörő emberkéket pedig konzekvensen hackernek szokják hívni. -
Emberek, jegyezzük már meg, hogy a CRACKER programokat tör föl (másolásvédett Windows, játékok, stb.), a HACKER pedig hálózatokba tör be.
Ha kiiktatom a Diablo regisztrációs kódját, crackelek, ha betörök az Elenderhez, hekkelek. Én személy szerint crackeltem már életem folyamán (azok a régi ASM-es idők...), a hackeléshez viszont csont kuka vagyok.
A jó- és a rosszindulatnak a két fogalomhoz semmi köze. -
Emberek, a téma adott, a felhívás adott, akinek nem inge, ne vegye magára. De, egy újságnak jogában áll ilyesmiről írni, sőt, személy szerint én szeretem is, amikor a pro-oldalon ilyesmiről írnak. Mert sok a közhiedelemben élő marhaság, és sok az antipropaganda (meg a rosszindulatú hacker is, de ez más téma).
Ne vitatkozzunk tehát arról, hogy jó-e, vagy rossz, hogy ez a felkérés most itt van, hanem aki profi hacker, gondolja végig, hogy vállalja-e, és emailezze le Istvánnal. Felelősséget a PROHARDVER! értelemszerűen semmiért sem vállal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest