Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Egy srácot az USA most akar megszerezni az angoloktól (értsd: kiadatás), mert feltörte a NASA -t és egy éven kersztül fontos infokat szedett le az ottani gépekről.
Már csak egyet nem értek: ha ezek a fickók, akikről olyan sokszor hallunk, olyan profik, akkor miért nem tudják feltörni a Pentagont? Vagy a CIA -t? Gondoljátok meg: az lenne az igaz, ha megtudnánk (közzétenné a fickó), hogy ki ölte meg Kennedyt, mit is tárolnak valójában az 51 -es körzetben, stb. De semmi ilyesmi nem történik. Akkor meg minek ez a nagy hűhó körülöttük. Többre becsülök egy közepes programozót, aki teszi a dolgát. -
Superman
nagyúr
válasz
Hacked_4009 #70 üzenetére
megnyitottad már a korridor.hu/TV - őn a topikodat? Én a helyedben ezt tenném, mert a fickó rögtön le fog csapni a dologra. Ha ennyire érdekel, egy próbát, ahogyan te mondtad, megér.
-
Superman
nagyúr
válasz
Hacked_4031 #57 üzenetére
Mit használnak a Pentagonban?
-
Superman
nagyúr
Köztudomású, hogy én zseni vagyok a programozás terén.
Hát kérem én elmondhatom, hogy be - törtem a saját lakásomba, mert éppen elhagytam a kulcsát. Azóta is fáj a vállam. Az ajtó erős tűzfallal volt megspékelve (az állt rajta, hogy Norton...), tartalmazott ezen kívül hevederzárat, mágneszárat és lakatot.
Ez a legnagyobb tettem a feltörések terén. Akar valaki velem interjút készíteni? -
Superman
nagyúr
Kedves István,
Azt hiszem tudok valakit ajánlani, de aztán ne vedd zokon, ha az illetőnek csak a szája nagy. A korridor.hu fórumokon (ha jól emlékszem a TV2 fórumán) lehetett összefutni egy éve egy DJ Veres nicknevű ürgével, aki komolyan nyomta az ipart, legalábbis szájjal. Azt állítottam magáról, hogy a világ legnagyobb informatikus elméje és hackere, meg persze azt, hogy érinthetetlen, mivel zsaru is egyben valahol a felvégeken, tehát a törvény is az ő oldalán áll. Meg is fenegetett egy pár embert, akinek elege volt a modorából, hogy lesz nemulass, ha ő meglátogatja őket...Ha nyitsza megadott helyen egy ilyen topikot, biztosan fog reagálni rá. De arra légy elkészülve, hogy ha a rendes emilcímedet adod meg (amit mindig használsz), akkor vírusok sokasága fog landolni benne. Ez az egyik kedvenc szórakozása. Jó vadászatot! -
Superman
nagyúr
válasz
Hacked_4009 #1 üzenetére
Ez most vicc, vagy provokáció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest