Új hozzászólás Aktív témák
-
Komatta
friss újonc
Sziasztok!
Látom nem éppen mai ez a poszt de egy próbát megér! Hasonlóan mint a kedves Dévényi István úr én is egy igazi Crackert keresek, bár én cikket nem írok.
Nekem a segítségére lenne szükségem, jelen helyzetemben úgy gondolom csak egy cracker szakértelme tudna kihúzni abból a bizonyosból.... Na mind1. A segítséget természetesen nem ingyen várom el. Bár nem olvastam utána a törvény vonatkozó részeinek, de még csak nem is illegális a dolog.Mivel nem vagyok otthon a témában így azt sem tudom hogy kivitelezhető e az ötletem.
Szóval nagyon örülnék ha felvenné velem a kapcsolatot valaki akinek megvan a kellő szakmai tudása. Tudom, olvastam a hozzászólásokat. Nem fogok itt ilyen embert találni. Azért ezt mégis itt hagyom engedelmetekkel. Ha viszont mégis akkor itt tudsz elérni: iamintrouble90@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forrmell.enn
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest