Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Én meg megismétlem:
(Szerintem erre gondoltál)
lásd fentebb:
Ha arra gondolsz, hogy marketinggel elterelik a figyelmet, akkor arra azt válszolom Irak is. (bántanak az amcsik, ja hogy az országban meg fegyverkezek és éhezik a nép)
Egy valami lejött már itt a jelek szerint senkinek nem halt meg rokona terrorista csapásban. Csak az iraki támadásokban az Usa által. Most már nem is igen csodálkozok, miért tartanak itt a volt komcsi országok, nekünk diktátor kell a véresebb fajtából.
A terrorizmus megbocsájtható bűn. De ha háborút üzenek és célirányosan próbálok katonai célpontok ellen küzdeni az főben járó vétség!!!
Igen alantas módon, kell küzdeni. Nem is kell katonai célpont egyből civilre és akkor nem vádolnak, hogy célt tévesztettem.
Sikk Usa ellenesnek lenni. Egy példa : sikk WTO ellenesnek is lenni, mit gondolsz kik tüntettek Milánóban?
Azok akiket tényleg érintett a WTO konferencia.
Nem!!! Nekik pénzük se volt Milánóba utazni. Olyan ficsurok, akik féligazságokat hallottak és baromira lázadni akarnak a mercis apuci ellen. (Ezért törtek zúztak.)
A szint:
- Menjünk tüntetni!
- Ok. Mi ellen?
- Tök mindegy csak buli legyen.
És ez nagyon látszik.
A röhögés terén: nekem a csak lokális a vegyifegyverről jutott eszembe, de ennyire nincs fekete humorom.
Aktív témák
- VPN topic
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest