- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz
thomasvold #186750 üzenetére
Sajnos frissebb az élmény sajnos, vékony voltam/vagyok továbbra is, feljött bő 3-4 kiló tél eleje óta, nemrég bekaptam én is ezt az intenzív hányás-hasmenés-láz kombót, másfél nap alatt -4,5 kg, 2,5 napig szinte semmit nem bírtam megenni, aztán szép lassan elindultam. Szerencsére az erőm nem csökkent le annyira (nem is nagyon volt miből, ugye
), de egy hét után ott voltam, mint előtte. Súlyban kellett egy 2,5-3 hét, mire visszajött. Gondolom, sok víz is távozik ilyenkor, de nekem mondjuk a karomon, vállamon látszott, hogy sokat fogytam.
-
Hangfalképű
tag
válasz
thomasvold #186750 üzenetére
Évek munkája is simán kárba megy, gyakorlatilag mérhető a kifosott izomprotein a kakában. Valahogy próbáld meg a forrásban lévő teába beletunkolni a fehérjés kexet vagy összecsoffadsz, mint egy gyűrött zacskó...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest