Aktív témák
-
harry
veterán
válasz Taknyoshal #18097 üzenetére
1, megpróbálnám megértetni velük
2, leszarnám
Ezek legális, boltban kapható, bevizsgált, engedélyezett, koncentrált kaják, ami bár egy átlag embernek nem kell (nem lesz tőle jobb/rosszabb - kivéve vitamin, mert az ott is kellene), addig egy sportolnak szüksége van ilyenekre (persze nem mindig-mindegyikre). Hogy a bánatba lehetne bennük bármi drog, dopping, illegális? Hogyan? Ott van a bolt polcán, könyörgöm...
A boltban is sokszor szar szutyok feldolgozott "kaja" van, teszkó gazdaságos mitől olcsóbb vajon? Sokkal inkább kaja egy vödör por (fehérje, ami meg tápanyag, kis biológia...), mint azok az összehányt, színezett, ízfokozós, helyettesítős moslékok.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Taknyoshal
tag
Manitou: az se baj ha madárszar van benne, lényeg, hogy az ismerős azt mondta.
Tomics: Mondtam én neki, hogy használd már a józan eszedet. A vitamin hogy a francba lehetne már káros???? + azzal jönnek, hogy az internetről ne vegyek semmit... annyit tudnak az internetről, hogy egy 8 betűs szó, meg hogy be van kötve hozzánk...
Kiborító.
Te tulajdonképpen hogy oldottad meg?harry: nem nagyon tudom leszarni, mert sajnos ki kell mondanom de annyira buták, annyira nincs tudásuk, információjuk semmiről, hogy az kegyetlen. Dugdosni meg csak nem dugdoshatom itt a dolgokat.
Fater azzal jön MÉG, mert a hülyeség határtalan, hogy én nem is akarok edzeni, csak egyből izmos lenni, nem veszem komolyan az egészet. Úgy elküldtem volna a francba legszívesebben. Teljesen letörik a lelkesedésemet.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz Taknyoshal #18105 üzenetére
Leszartam, mondom. Ha az internetről se tudnak semmit, akkor nem fog könnyen menni...tudatlanság hülyeséggel párosítva...ezen nem nagyon tudsz tudni változtatni amíg velük élsz szvsz.
Egy ideig csesztettek érte, hogy hülyeségre költöm a pénzem aztán látták az eredményt, jobban néztem ki, végre sportoltam nem csak a gép előtt ültem és már nem. Néha még beszólnak hogy eszem ezt a sok szart, de minek. Egyik fülemen be másikon kiEz a sport sajnos nincs elismerve. Nem is alaptalanul, mert kurvasok az idióta koxos majom, amiből a szülők csak ezt látják. Ráadásul még BBTV-t se nagyon mutogathatsz, mert Bunny is egy bunkó faszmajom aki mindig káromkodik, így az jönne le a szülőknek hogy rossz
Ha ő normálisan mutatná be az egészet, méltóan a saját helyzetéhez amit képvisel akkor meg lehetne őket győzni. De így, hogy ilyen a stílusa nem hiszem. Így mutathatsz nekik bármit, úgysem fognak megtörni. Egy próbát talán megér. Vetítsd le nekik azokat a részeket ahol a drog meg a cigi pia ellen beszél meg a tápkieges részeket keress. Ha te már elérsz sikereket akkor talán megtörnek, mint nálam.
Az ismerősük meg no comment. Kérdezd már meg hogy ő mire alapozza a feltételezéseit, edzett valaha is vagy ő is kolbászon élt?![ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Taknyoshal #18105 üzenetére
figy, hasonló a szitu nagymutertól..a fehérje káros, ki tudja mi van benne.... biztos szterka....
ezt mutasd meg a szüleidnek: link hátha segít"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Kidus
őstag
Tudnatok nekem 1-2 jo gyakorlatot oldalra?
Nem talaltam semmi hasznalhatot eddig, max. olyat, ami hassal kombinalt, arra meg amugy is sok lesz mar, kene celzottan oldalra valami.
( Egy jot tudok de kivitelezhetetlen, nem jo a hatas pad hozza es csak az van )Jah tegnap setaltam hazafele szep nyugodtan, a semmibol 200-ra ugrott a pulzusom es tartotta negyed orat. Utana 100-ra ment ujabb tiz perc koruli idore, vernyomasom kozben beka segge alatt. Szarul nem voltam, csak kiugrott a szivem. Otlet, hogy mi volt ez? Soha ezelott nem fordult elo.
Hozza tartozik, edzesrol jottem, de csak hataztam, tricepsz meg has, azt se vittem tulzasba, fel-pihenonap lett volna, kardio se volt, ugyhogy tuleroltetest kizarnam.Elkezdtem a dietat is, masodik nap, hus-hal-rizs egyelore, meg cukormentes etrend. Nem koplalok, eszek normalisan, ez sem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
törölt tag
válasz Criton #18052 üzenetére
strigulazni kene h hanyan mondjak(mondjuk) ezt a nagykigyurt dolgot. hidd el, az elso harom honap alatt rajossz majd h ahhoz nagyon-nagyon sokat kell tenni es hogy minket, akik csak azert mentunk le a terembe h emberformank legyen, nem fenyeget a veszely.
kovsol: udv a klubban
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
látom a köcsög mutató megint magasan van
na de 4 napja nem edzettem, így ma nagyon várom már
May the Force be with you!
-
Quan-Chi
őstag
meghozta a GLS a Nitrixet és a NO-Xplod ot 7főtől elkezdem befalni
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Tudom sokszor volt már téma,de a szakadásokat meg lehet állítani, vagy mérsékelni valahogy, nem eltüntetni, csak kordában tartani? Nincs vele bajom, de lassan eléri a nyakamat, az meg már csak furán néz ki, főleg ha még izmosnak se izmos az ember.
-
PókerFész^^
tag
myproteinbe jó lehet az a mentolos csoki íz? próbálta vki már?
szerk: csak mert fagyiba elég fasza
[ Szerkesztve ]
áj láv szifon
-
kovsol
titán
válasz PókerFész^^ #18121 üzenetére
szerintem jó, unokatesóm is azt vett szerinte se rossz, és úgy hallottam több ember szerint egyik legjobb az ottani ízek közül
-
Woodslave
félisten
válasz kovsol #18122 üzenetére
azért kiváncsi vagyok 5 kiló után is ez lesz-e a vélemény
mondjuk nem vagyok kompetens a témában mert nem kóstoltam és nem szedek ilyen fúvatóporokat de pl a scitec mogyorós csokis már kín volt, a banános ízek is xarok, szóval lehet hogy időröl időre egy-egy adag változatosságnak jó, de én biztos nem vennék mást csak csokist hosszú távra
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Herczi
senior tag
válasz Márk01 #18118 üzenetére
Nem olyan vészes csak kicsit túlzónak hat, arra gondoltam, hogy lenézek a vállamra azt bele áll a szemembe a szakadás. Bicepszem "elejétől" kezdődik, és a kulcscsontomtól egy 3 cm-re végződik. Szar egy bőröm van az biztos, mert kicsit több mint egy éve edzek, azt több rajtam a szakadás mint az izom.
-
kovsol
titán
válasz Woodslave #18123 üzenetére
myproteines cuccoknak nem túl intenzív az íze a scitechez képest, nem tudom én akármilyen fajtát vettem sose volt gond az ízzel, meg baszki az a turmix úgy a 3-5dl folyadékkal kb tart 5-10 másodpercig, nem izgat milyen íze van különösebben
[ Szerkesztve ]
-
-
Herczi
senior tag
válasz kovsol #18131 üzenetére
Novemberben leszek 19, magasság, reggel talán meg van az 168, de inkább 166, égimeszelő vagyok, na Edzést tavaly május végén kezdtem, ha jól emlékszem, súly ezen a képen 67 kilo kb. Változó, mikor felvételire készültem, akkor volt minden másnap 35 perc intervallumos futás, akkor szálkásabb volt a forma, akkor 65 kilo alatt voltam, télen meg 70-71 kilo körül mozogtam. Szal, most a kettő között vagyok. Vicces számok tom, de nekem ennél a magasságnál 1 kilo már látszik.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Herczi #18132 üzenetére
"súly ezen a képen 67 kilo kb" az igen, én 181-182 cm magas vok, és most 73-74 kiló körül mozgok, de mint a fogpiszkáló olyan vagyok
de azért nem szeretnék törpe lenni
karok mekorák?Atomgeszi megadom a címem oda is elhozod?
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Markgx10
őstag
Hétvégén lesz a UFC nehézsúlyú döntője, most találtam egy kis összehasonlító táblázatot a két jómadárról, gyúrós szemszögből érdemes megnézni, hogy fekvenyomásban stb hogy teljesítenek, emellett mennyire gyorsak, robbanékonyak, rugalmasak.
És ha már testépítés, Lesnart a Dymatize, Carwint meg a Max Muscle tápkieggyártó szponzorálja.
Pont néztem egy edzését Carwinnak, 140-el szériázik 10-eket és aztán 1mp pihenő nélkül csinálja a következő gyakorlatot, majd vissza. Azért ezek nem rossz számok, ahhoz képest, hogy nem is gyúrósok
Ja, a táblázat: [link]
-
runner 125
nagyúr
Srácok, derékra milyen gyakorlatokat érdemes végezni, h szépen lemenjen a felesleg? Amióta edzem kb mindenhonnan ment le, de onnan úgy tűnik, h nem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kovsol
titán
válasz runner 125 #18146 üzenetére
zsírleszívás... amúgy meg be kell érni azzal a sorrenddel amit a genetikád diktál
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest