Aktív témák
-
Kidus
őstag
Tegnap jol edzettem mell-bicepsz, ma meg izomlazas a hatam.
Assuming Control
-
harry
veterán
Én a szerdai hátazás miatt érzem a hátam illetve volt combhajlító, az szintén rendben. Ma volt váll-bicepsz, ezeknél nem nagyon szoktam izomlázat érezni... majd kiderül.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Márk01
tag
-
Quan-Chi
őstag
válasz glutamin #18798 üzenetére
azért van köztük ismert márka is , az Anabolic Extreme gondoltam hogy közte lesz de az IDS-re nem számítottam főleg nem ennyi termékkel , eddig elég szolid cuccokat gyártott én EZT a fehérjét ismerem tőlük és ez elég jó ( volt mikor még nem került közel 30K-ba ) ... no de mindig akad valami , Európába elég szigorúak ezek a szabályok nagyon sűrűn betiltanak valamit
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Markgx10
őstag
Kipróbáltam a Scitec Mental Focus termékét bunyós edzés előtt (este 7-től van, úgy hogy reggel már megjárom a konditermet, utána munka és estére már igencsak el vagyok fáradva). Komolyan mondom, ez remek Egy órával edzés előtt 2-t bevettem (100mg vízmentes koffein + ALC + tirozin) és hihetetlenül (magamhoz képest) jól tudtam koncentrálni, pörögtem, jobban bírtam a terhelést, mint egyéb alkalmakkor, amikor is egy energiaitalt ittam meg. A két tabletta ára összesen 60ft, tehát még olcsóbb is, mint egy energiaital és számomra ezerszer jobb.
Gondoltam megosztom
-
Atomgeszi
veterán
Mi ez a punny?
Kakaós tejfölös palacsintá ettem, up.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
macikos
addikt
Mi ez a csend? Mindenki elment a strandra feszíteni?
Atomgeszi: Megelőzöl kcsg? Egyél csak, az legalább meglátszik rajtad
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #18689 üzenetére
bitura, kóróra, meg majomra van... bitu nem megy, kórón nincs meghivás, majomra tudok adni
nah hogy legyen egy kis ON is
spirot felfüggesztem 2 hétre, megyek siófokra nyaralni, nem akarom hogy felrobbanjon a májam 3 hét alatt elért eredmények(ebből 2 hét sp): testsúlyból csak 2,2kg, mérleg is azt mondja h 2% körül változtam, de több ismerősöm is azt mondta hogy már nem dudorodik a hasamnál a póló meg a fejemről is sok ment le, szal számomra ez a lényeg nem a mérleg.
2 hét hydroxycut fog menni, tegnap bedobtam 6-ot, hát kegyetlen szarul voltam. SZédülés, roszullét, hányinger, mint akit fejbevágtak. Aztan megnéztem a dobozát, ott figyel benne a yohimba hát igen...[ Szerkesztve ]
-
-
PókerFész^^
tag
-
Atomgeszi
veterán
válasz PókerFész^^ #18824 üzenetére
Van baj.
Na de legyen már valami lány is.
Dymatize elite whey isolate-ban ugye 3 íz van. Mennyire fogyaszthatóak zab mellé?
Illetve myofusion csokis milyen? Profigym-en elég jó árak vannak.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
lavour
csendes tag
Hali!
18 éves vagyok és 64kg elég vékony vagyok de mivel az elmúlt 3 évbe 2-3 hónapokat gyúrtam néha (rendesen keményen) van rajtam izom is ami iszonyat szállkás.
De iszonyúan zavar, hogy sovány vagyok, az arcom be van esve...
a gyúrás alapjaival tisztába vagyok, de a napi 5-6 étkezés (minőségi kaják ám ) nem elég nem hízok...
ismerem a tömgnövelő gyakorlatokat de egyszerűen nem hízok, ezért étrendkiegészítő vásárlása mellett döntöttem
tudnátok valamit ajánlani? attól nem kell félni hogy elhízok -
lavour
csendes tag
válasz CoolBoy323 #18830 üzenetére
180 cm és mellette focizok ez is közre játszhat
kaja meg csirke mell vagy 3-4 fajta módon elkészítve szárnya combja, marha hús is, sok hal, sok rízs, sok zöldség gyümölcs, napi 3-4l víz, krumpli, cukrot és sót egyáltalán nem használok, tej tejtermékek(sajt pl.) reggelire zabpehely magas rosttartalmú sok fehérjével
hasonlók -
Kidus
őstag
Dietas kerdes.
Most igy a harmadik hetnel mar elegge vilagossa valt, hogy nem birom megoldani a reggeli kajat, pedig rohadt ehes vagyok. Melo elott nincs idom semmire, bent meg bacon, kenyerek ( eskuszom cukros ), sutemenyek, sult krumpli es hasonlo szarok vannak.
Megfontolando lehetosegek a zabkasa ( ruhellem ), esetleg valami muzli tejjel ( joghurt tele cukorral, ki is esett, mondjuk a tejben is van.... ). Ezek mind. Vagy tojas barmilyen formaban.
Lehet nekem tejes muzlis, vagy inkabb valami omlett? Ez a ketto lehetoseg van maximum.
Hus nincs.....
Vagy ehezes 11-ig, akkor tudok valami normalis kajat szerezni.Mas:
Ne rohogjetek nagyon, fogalmam nincs ki mennyivel mit csinal, en ma eloszor kiprobaltam ezt.
Normalis, hogy 72 kiloval 4x10 viszonylag kenyelmesen megy? A kerdes komoly, soknak tunik szemre, nem akarom magam tulhuzni sem, bar lehet hogy labnal ennyi az annyi.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
macikos
addikt
válasz lavour #18831 üzenetére
Szia!
Ha nem hízol, akkor nem eszel eleget, ezt értsd meg. A táplálékkiegészítők és ennivalók. Ha veszel például tömegnövelőt, abban fehérje van és cukor. Azért tömegnövelő, mert cukor van benne és amikor a hozzád hasonló vékonyka srácok elkezdik enni akkor egyből megindulnak a növésben. Ugyanezt elérnék, ha rendesen ennének, de sokat.
Mindegy. Semmi baj, ha tömegnövelőt fogsz enni. Sokan nehezen indulnak meg a növésben, de aztán meg..., láttunk már ilyet
Vegyél Jumbot: [link]
Van többféle kiszerelésben is. Na ezt egyed, amennyi belédfér
-
macikos
addikt
válasz CoolBoy323 #18834 üzenetére
Miért, mennyit kellett volna hoznia?
Mint amikor srác bement Mészáros Laci tápkieg boltjába, aztán mondta neki, hogy ő venni akar fehérjét, de olyat, amiből ha megeszik 1 kilót, akkor az 1 kiló izmot hoz
-
Jojo5
őstag
szedni a hangyákat szokták
#18836 : hivatalosan 5kg-ot ????? ezt az állatságot ki mondta neked vagy hol van ez leírva ?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
kovsol
titán
válasz CoolBoy323 #18836 üzenetére
hiszékeny hülye vagy sry hogy ezt kell mondanom
amúgy is a jumbó egy táplálék kiegészítő... érted az mit jelent ? ez nem csodaszer, bár én amúgy se fogok soha venni ilyeneket[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Bubee82
őstag
Az omlett kiváló. Minimális olívaolajon, zöldségekkel elkészítve kevés jobb dolog van első étkezésre. Ha mondjuk 5 lemegy, akkor 1 maximum 2 sárgáját benne hagyhatsz. Ha nem belesütöd a zöldséget, akkor mellé köretként mehet.
Ha nem eszel mellé szénhidrátot, akkor megemelheted a zsírt benne, ami jelenthet +1 sárgáját, esetleg azt a zsiradékot amin elkészíted.
A gyakorlat neve Hack-guggolás. Jó kis gyakorlat. A súly az áttételek miatt tűnik soknak.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz kovsol #18839 üzenetére
nem mondtam, h elhittem, de azért vártam volna majd' 9kg csodaszertől legalább 3-4kg plusszt, ehhez képest az az 1 ami feljött az se olyan nagy cucc, mert 1kg súlyingadozás bennevan a pakliban...
tanulópénznek jó volt
jojo5: kérdezz meg egy tápkieg. boltost pl
[ Szerkesztve ]
-
cerkarobi
csendes tag
válasz junhum #18789 üzenetére
Szerintem meg finoman fogalmazva durva, hogy a felsorolt készítmények szteroid, vagy szteroid-szerű összetevőket tartalmaznak! Az Egyesült Államok Élelmiszer hatósága szerint ezekből 43 anabolikus szteroidot, 14 pedig szteroid hatású összetevőt tartalmaz. Nem ellenőrzött gyógyszernek minősítették, és az amerikai hatóságok illegálisnak tekintik, és annyira kockázatosnak, hogy elrendelték az első osztályú termék visszahívást. Ez a gyors riasztás az EU-ban így Magyarországon is érvényben van. Úgy gondolják idehaza is találni ezekből a szarokból.
-
P00By
nagyúr
-
cerkarobi
csendes tag
max igaz
-
Vandit.
addikt
Megettél egy 2 kilósat kb 20 nap alatt és mivel nem híztál 5 kilót szárazizomban, ezért szar. Én kérek elnézést.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
peetmaster
senior tag
Nem vagyok Scitec ellenes egyáltalán, de azért bőven nem éri el a komolyabb tápkieg. gyártók színvonalát (lásd. Muscletech, Optimum Nutrition, MHP, stb.). Az meg az alapismeretek közé tartozik, hogy a tömegnövelő csak megfelelő mennyiségű és minőségű szilárd tápanyaggal kombinálva tud a legjobban hasznosulni. De ezt már többen leírták.
Egyes emberek amennyi táplálékkiegészítőt betolnak itt....hát már bőven 120kg fölött kellene lenniük, ha csak magától a terméktől nőnének.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz God Vazzeg #18847 üzenetére
én is szedtem 2 4,4-est, de 1-2 kg hozott összesen... nem olyan jó cucc az, mint hírdetik... :S
Ezt írta, nem? Azt várta, hogy megeszi az egészet és majd elkezd érdemben fejlődni csak ettől? Nekem ez jött le kb.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest