Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• marcus.fenix

aktív tag

válasz Vandit. #21491 üzenetére

Hadd döntse már el a motoros, hogy vesz-e motorosruhát fel, vagy nem... szerintem azzal max magának árt, ha nem veszi fel...
    Mellesleg ahogy más is célzott rá, az autósok között legalább ugyanannyi vagy több a kupakfej... meg legalább annyira "profik" ... friss jogsi vagy sem.
    Nem merek megnézni a moziban egy autós filmet, mert hazafelé mindenki "halálos iramban" jön.

Ez a lóerős dolog meg hullajó... mintha a 60 lovas "ezerkettes" ládával nem lehetne, kurvahülyét bukni, vagy 130-al menni...
    Szerintem aki pöcs, az mindenféle kocsiban pöcs. Ráadásul amíg a Prelude-öm volt soha nem azok az autósok amperkodtak a legjobban, akiknek több volt a lóerő, hanem akiknek kevesebb. A kevesebb lóerőhöz meg sokszor jön a rosszabb futómű, gyengébb kasztni, stb.

Ha szerinted a 125 sok a motornak városba, akkor autónak meg legyen a max az 1250... azzal már mindenhol eléred a megengedett maxot ha akarod...

Vagy, hogy azért lehessen villantani, hát maradjon minden autó ahogy van, csak hadd menjen mindbe 130-nál egy elektronikus tiltás, oszt jóvan... szép új világ... profik a pályára...

Szóval nem tudom miért mindenki a motorosokat kúrogatja... a hülye motoros az esetek 90%-ában "csak" magát öli meg... míg a hülye autós sokszor másokat (is).

Aktív témák