Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Vandit. #21491 üzenetére
Hadd döntse már el a motoros, hogy vesz-e motorosruhát fel, vagy nem... szerintem azzal max magának árt, ha nem veszi fel...
Mellesleg ahogy más is célzott rá, az autósok között legalább ugyanannyi vagy több a kupakfej... meg legalább annyira "profik" ... friss jogsi vagy sem.
Nem merek megnézni a moziban egy autós filmet, mert hazafelé mindenki "halálos iramban" jön.Ez a lóerős dolog meg hullajó... mintha a 60 lovas "ezerkettes" ládával nem lehetne, kurvahülyét bukni, vagy 130-al menni...
Szerintem aki pöcs, az mindenféle kocsiban pöcs. Ráadásul amíg a Prelude-öm volt soha nem azok az autósok amperkodtak a legjobban, akiknek több volt a lóerő, hanem akiknek kevesebb. A kevesebb lóerőhöz meg sokszor jön a rosszabb futómű, gyengébb kasztni, stb.Ha szerinted a 125 sok a motornak városba, akkor autónak meg legyen a max az 1250... azzal már mindenhol eléred a megengedett maxot ha akarod...
Vagy, hogy azért lehessen villantani, hát maradjon minden autó ahogy van, csak hadd menjen mindbe 130-nál egy elektronikus tiltás, oszt jóvan... szép új világ... profik a pályára...
Szóval nem tudom miért mindenki a motorosokat kúrogatja... a hülye motoros az esetek 90%-ában "csak" magát öli meg... míg a hülye autós sokszor másokat (is).
Aktív témák
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest