Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
AMD AthlonXP 2600+ - AXDA2600DKV4D
és két darab 40gigás IDE vinyó szerető gazdit keres! -
kovacsroli
senior tag
Halihó!
Van pár kacatom!
Egy Acorp táp talán 235-ös,
Egy régi vágású Acer 50x CD író,
Egy hálókártya,
Valami vacak amibe 2 telefonkáber, mikrofon és hangszóró dugható,
1-2 IDE kábel
Egy Speedstar A90 bika VGA
Egy super rack vinyótartóSörért, cigiért és egyéb nem feltétlenül anyagi javakért adom tucatját.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Nem tudja valaki véletlenül hogy a Bridge-ben készült fotók hova kerülnek fel? A szombatira vagyok kiváncsi tualjdonképpen. Köszi
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #42112 üzenetére
Elkelt!!
Joe ez jó
-
kovacsroli
senior tag
Halihó!
Van egy felesleges Győr-Budapest-Keleti vonatjegyem. Ma vásárolt, 11. 04-ig felhasználható retour diák!
2480 forintért vásárolt, 2k-be adnám valakinek aki menne
Biztos megy valaki egyetemre vagy valami..
PÜ-t írjatok -
kovacsroli
senior tag
Olyan Coca Cola-t keresek, ami rendes ÜVEG üvegben van, 2 decis
Nem tudja valaki, hol lehet kapni elfogadható áron?
Amit éttermekben szoktak adni.. -
kovacsroli
senior tag
Nincs valami jó ötletetek 20-ra? Füreddel szemezek
-
kovacsroli
senior tag
Mintha dörögne
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #40745 üzenetére
Itt senki nem buszozik?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Van egy ehavi összvonalas városi felnőtt bérletem. Megegyezés szerint eladó,ha valakinek kell írjon pm-t, még este 8ig házhoz viszem győrben.
-
kovacsroli
senior tag
Jó, lehet egy kicsit naív vagyok
-
kovacsroli
senior tag
Valaki nem tudja mi a neve annak a nagy átlátszó gumilabdának amibe beszáll az ember egy lyukon és akkor legurul a dombról benne meg hasonlók..
Akarok a balcsin valamibe belevágni és ez tetszett meg -
kovacsroli
senior tag
Nahát, aszittem valami baj van. Szerintem hagyd békén majd kezd magával valamit. Vagy begyógyul vagy begyullad mint az állat és akkor megnézeted dokival. De csak ha 100% hogy nincs benne kullancs vagy egyéb ragadozó /cápa, tigris, denevér/.
Amúgymeg valaki meghívhatna egy kávéra
-
kovacsroli
senior tag
Még több mint 2 óra a munkaidőmből
-
kovacsroli
senior tag
Hy!
Nincs valakinek egy megunt cod2-es origi cd kulcsa? Adnék érte esetleg procit vagy ramot=)
-
kovacsroli
senior tag
Valakinek egy 462-es amd proci? Ismeretlen sebességű, de hűtővel van, irodában használták
Bármire cserélhető akár
ja meg van még 2x256 ddr1-es ramom
-
kovacsroli
senior tag
Remélem jóidő lesz a balcsin
-
kovacsroli
senior tag
Valakinek nem kell ismeretlen sebességű 462-es amd proci hűtővel? Szeszt elfogadok
de tényleg...
-
kovacsroli
senior tag
Haj!
Mp4 alaplap+proci ill ddr ram van raktáron
-
kovacsroli
senior tag
Szia!
A tápért a napokban jelentkezem, nemtudom havernak melyik nap lesz jó. Tudom, hogy vinnie kéne, ezért próbálom jó táppal, ha azzal sem jó akkor legfeljebb kuka
Wii-vel van tapasztalatomBár csak játékok terén, internet és az egyéb szolgáltatásokat nem használjuk /páromé/, de ha tudok segíteni, segítek csak kérdezz
-
kovacsroli
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztésből
Nincs valakinek kölcsönbe egy viszonylag jó minőségű tápja? Egy barátom gépébe tettem egy 9600XT-t és mindegyik catalysttól csak újraindul, már minden lehetőséget megnéztem, már csak a tápra gyanakszom, viszont nem tudom kipróbálni.
Akinek van otthon elfekvőbe egy legalább 350-es nem ratyi tápja, és 1-2 napra tudja nélkülözni, írjon egy privit légyszi. Nem lépek le vele Malibura
Köszi
-
kovacsroli
senior tag
Jó reggelt!
Szintén alaplap+proci, Győrben kedvezménnyel.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Nincs valakinek kisebb usb-s vinyója? baráti áron
-
kovacsroli
senior tag
Szebb napot!
Remélem mindenki tud úszni akinek dolga van lakáson kívül..
-
kovacsroli
senior tag
Valakinek egy athlon xp 2200+ és egy hozzá való asrock lapka? mondjuk legyen 5k a kettő együtt.
-
kovacsroli
senior tag
Maradt még mp4 lejátszó, 2 gigásak, győrieknek 4k
-
kovacsroli
senior tag
Nincs valakinek olcsó usb elosztója? mondjuk 4-es? folyton mászok az asztal alá
-
kovacsroli
senior tag
Én meg költöztetek holnap a Bán Aladár utcából..gondolom nem kell mondani milyen környék.
-
kovacsroli
senior tag
Heyho!
DDR1 ramok, mp4 lejátszók, socket A lap és proci, His radeon 9600xt. Nemtudok tőlük ráfeküdni az ágyra úgyhogy vigye valaki.
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Nem tudtok itt Győr környékén vadkempinget? Ahol viszonlyag jó környezetben lehetne sátrat verni?
-
kovacsroli
senior tag
Nincs kedve valakinek angol megrendelőlevelet írni?
-
kovacsroli
senior tag
Ha megint nekiáll havazni falnak megyek.
-
kovacsroli
senior tag
ködlámpa
Én is először arra gyanakodtam, hogy valami beázás vagy érintkezési hiba, mert szintén az új fiatoknál találkoztam vele, de egyik nap megláttam egy tök új hófehér mercin is, gondoltam az ilyen luxusautóknál nem történhet ilyen hiba. Mindenesetre teljesen hülyén néz ki, és aki kitalálta, hogy ez kanyarodásnál használ az meg aztán...no
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Dorien #37186 üzenetére
De a kanyarfényszóró ha jól tudom az, hogy a rendes fényszórót egy kis motor fordítja jobbra ill. balra, amerre ugye kanyarodsz, de én most itt a KÖDlámpákról beszélek. Már csak azért is tartom furcsának, mert ugye a ködlámpát a kresz szerint csak ködben szabad felkapcsolni.
-
kovacsroli
senior tag
Annyira nem hagy nyugodni, hogy miért lehet az, hogy egy csomó kocsinál látom, hogy amerre kanyarodik, azon oldalon lévő ködlámpája elkezd égni, majd mikor egyenesen megy elalszik. MIÉÉRT?
-
kovacsroli
senior tag
Fekete, Toshiba TS-L632 DVD író/olvasó jutányos áron itt
-
kovacsroli
senior tag
haj!
valaki nem tudna letsztelni nekem egy notiba való dvd író/olvasót? nekem sajnos nincs rá lehetőségem
csak az érdekelne h működik e
-
kovacsroli
senior tag
A táp és a ram elkelt
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Scholes9 #36880 üzenetére
feljelentésért nem kell fizetni, perelésért kell. A hírdetésben benne van hogy személyes visszavásárlási garanciát vállal rá, mivel ezt nem tartotta be, érdemes lenne feljelentened, igaz, hogy fél év múlva lesz kb eredménye, de 50k az 50k akkor is, ne hagyd elveszni, nomeg ezzel eléred, hogy másokat ne tudjon becsapni.
-
kovacsroli
senior tag
Codegen 300w, Samsung ddr400 512mb, ha valakit érdekel...
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel egy 512mb-os DDR400-as samu ram az pm
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek SE teloba való fülese? k800i-be kellene, mert a másik megtört és nem szól:/
Más: Valakinek nem kell egy codegen 300w táp? Doboz cigiért és egy sörért cserébe adnám!
Megint más: Egy HD4670-t TV-re kábele nincs esetleg valakinek?
köszi
-
kovacsroli
senior tag
Én már kivégeztem mind a 4 vizsgát
3-4-4-4
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Netváltás előtt állok, kinéztem a DIGI Topnet csomagját ami 80/25Mbit/s. Oda van írva hogy a garantált viszont csak 8/4. Nemtudom hova tenni ezt a dolgot, és azt sem tudom hogy a tényleges torrent mutató mit fog írni, úgyhogy gondoltam megkérdezm: van e valakinek diginete?
szerk: azért ebbe a topikba írom, mert ha jól tudom akkor ez a digi amolyan "hol-milyen" szolgáltató. Remélem érthető vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest