- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell asztali gépek
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem tudom, hogy a ti utcátokban milyen a klasszikus zene, de a mi utcánkban ilyen a klasszikus.
-
Speeedfire
félisten
Se a régi, se az új flór nem jön be.
Inkább maradok a klasszikusoknál. -
ftc
nagyúr
Ne hidd itt latom magam előtt az összes linuxosat annak veszi..még a swapot is ami igy alapbol 3 aztán a windowsnak van 2....ebből 1 dolgo szürhető le a windows kegyetlenül szarul kezeli a más tipusu particiokat...azért illene ismernie már a linuxosokat... Csak ennyi a gondom mert ha jol rémlik linux alatt logikait hoztam létre....
megprobálom dos alol mit szol hozza
-
Speeedfire
félisten
Mi van felébredtél?
-
Speeedfire
félisten
Ne haragudj, de én tehettem meg magamnak, hogy 10 éve vegyek egy elcédét!
A cpu blokk kicsi lenne szerintem. Gondolom a sima vékony kivitelű borda az (bal).
ftc: Azok nagyon kicsik lennének szerintem. 1C°/W kell a tranyókhoz. A class is suck!
Szóval elég nagy borda kellene elvileg. Nem tudom pontosan mekkora, de nagy.
A trafó 60W, amit szerintem elfogyaszt a 4 tranyó biztosan...
Kis Joe: Vettem, de szerintem azok is kicsik. De még ennek utána járok, mert lehet jók ha tranyónként van 1 borda. -
Kis Joe
senior tag
Mindkét cégnek szerintem undorító húzásai vannak. Mellesleg az Apple be van biztosítva sok másik gyártóval is és egyre jobban áll át más vállalatokra. Ha egy kicsit érdekel a téma akkor elég sok jó cikket találsz itt. És mielőtt félreértenéd, hiába mac-es oldal attól még nem szemellenzősök.
Dryman: Bocs hogy csak most jelentkezek, de megint fuvarban voltam. Sikerült átalakítót szereznem a tosihoz. Hívj fel, a számom az adatlapomon kint van.
-
vidobali
aktív tag
Miért akarna monopóliumot? Ez a körbepereskedés azóta megy, amióta van nokia,samsung, apple, intel, amd, nvidia stb, stb, stb....... fogjátok fel úgy, hogy ez a show része a dolognak, a háttérbe a samsung nem keveset kaszál a beszállitói szerződésekből az apple-től, ugyhogy elvannak ezek
-
-
Kis Joe
senior tag
Akkor szerintem megtaláltad a neked valót
MR_Joe: Nekem a nagy notim dell. Annyira megszerettem hogy úgy döntöttem mégsem adom el és felfejlesztettem egy kicsit
Mondjuk hirdetem, mert van az az ár amiért eladó és kicsit felesleges 2 noti (a kicsi acer kell a 10-15 órányi akku idő miatt)stairmaster: Képzelem milyen káosz lehet ott
Jó szervezés
Mondjuk én is elmentem volna ha otthon lennék. -
Speeedfire
félisten
Mentél vagy vittek már Sport Swift-tel? A gyári Monroe futómű iszonyat jó, igaz annyira nem mint egy evo-jé, de tény hogy nagyon jó. Mikor még friss volt a kocsi havernak belementünk 1-2 igen jó kanyarba nagy tempóval és hát...megse mozzant.
A gumik is gyárilag F1 Eagle, ami szintén nem rossz, csak kopik...Eddig ami a prímet vitte futóműkeménységben az Asi-nak a sport evo-ja.
Haverommal nem tudtuk ketten lenyomni, annyira brutál volt. Bele akartam ülni is a kicsikében, de annyira ki volt csövezhez, hogy nem férten bele.Brutális a gép!
-
Speeedfire
félisten
Elvileg elégnek kell lennie a copynak, de minden partíció nem kell, csak amin a rendszer van.
A torrent letöltés jobb, vagy a sima net? Mert nekem pl a sima backfire-ről a márciusi trunk verzióhoz képest nagyot ugrott a másolási sebesség és az idle ram és cpu fogyasztása.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Ford topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest