- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Micsoda gyorstalpalót kapunk itt Tőletek...asszem anno nekünk is meggyült ilyesmivel a bajunk, aztán valahogy fakulni kezdett a dolog mert a vizsga után nem hiszem hogy használni fogsz ilyesmit az életben...ha csak nem tanitóbácsinak állsz!
Imádtam a hagfrekis dolgokat, ugy az elektronikai részét, pl fejből rajzltam a ua741 belső felépítését, aztán egy hangfrekis sávban a szinuszhullám felharmónikusainak jel-zaj viszony számítása is ment rendesen...most meg megette a fene az egészet, hiszen egy tokban megkapom az előerősítőt és e végfokot is ha nagyon erősítőt akarnék építeni...azonkívül hogy az egész egyetemi elekák. oktatás elavult, a tanítóbácsi sem rokonszenvez azzal, hogy mondjuk egy évfolyam kedvéért beletanuljon egy olyan új technológiába, amit max 1-2 évig oktathatna....
Na erről ennyit......
Megtanulod mert meg kell felelned a vizsgán a követelményeknek, aztán a legtöbb ilyen dolgot akkor hallottad utoljára, amikor meg kezedben a diplomáddal állást keresel, eszedbe sem fog jutni egy ilyen kósza gondolat sem, pláne nem integrálni meg deriválni, na ja meg a hőnszeretett Laplasz transzformáció, amely felhasználásával akár azt a bizonyos t változót is helyettesítheted 2-3 új változó és a hozzátartozó függvények bevezetésével....
Kell ez nektek?
Tanulni fiatalok! -
ftc
nagyúr
Estát...ma nem mek suli...inmkább itthon tanulok
-
Dick333
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek eladó pata winyója? 40-160gb ig!
-
bendeguz 76
tag
végre sikerült kiminek a vb cim.már megérdemelte nagyon
-
helkis
veterán
Kimi nyerte a VB-t!
szép volt! Hami kicsit túlpörgette a kocsiját, ill saját magát is valszeg, Alonso 3. lett!
aki nem látta és megteheti a sport1-en ismétlik 23h után, érdemes megnézni!!!
-
Jazzos
őstag
Úgy tűnik Alonso kengurubenzin tankolt titokban Hamilton gépébe...
-
ftc
nagyúr
Szép estére ébredtünk
Hullik a hó s csusznak az emberek.
-
Flow
senior tag
Hát nem igazán aludtam eleget.
-
G@ben
addikt
Pot Gelt Napt!
Jaj de jó, hogy vasárnap is hatkor kelek!
De nem baj, majd a vonaton kialszom magam valamennyire, aztán mehet a költöztetés a harmadik emeletről. Gyertek segíteni, jut cipelnivaló mindenkinek!
-
ftc
nagyúr
Tízorai rulez
-
Pot Gelt Napt!
No arcok csodás lesz a mai nap mehetek haverhoz kertet ásni! Még az a szerencse hogy szép nagy kertjük van igy nem kell attól félni hogy hamar végzünk! -
Dryman
őstag
Öreg trottyként nosztalgiázom, és akad egy kis érdekesség:
[link]
Szeged vasutas művház 1992-ben ott voltam.... -
Dryman
őstag
ASUS P5K alaplap, forrasztott 8 lábú flash eprom chippel, mármint bios részről...még nincs senki ilyen chipre felkészülve epromíróilag, pedig ezen család lapjai hullanak mint ősszel a legyek, és a kedves juzerek pedig csak arra panaszkodnak hogy egy internetes liveupdate volt a háttérben.....
Érdemes ilyet venni, de ne nyúlj a frissítésekhez....vagy készülj fel rá alaposan kezedben egy rózsafüzérrel, szemben a falon egy feszülettel, meg egy szőnyeg se árt Mekka felé fordítva.....
oroszosan meg készíts be valami jó kis vodkát, ha meglepetés érne legyen mihez nyulni.... -
tekeyagd
aktív tag
holnap mi terepezni megyünk,már hideg nekünk az aszfalt
Flow ha akarsz találkozni,kitekerni velünk, keress! -
SoPunk
csendes tag
Hejj All!
Tud vki Győrben olcsó eladó ASUS P5K alaplapot???
Ha nem újítom meg a kofigomat előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz,hogy bejárjak előadásokra meg gyakszikra!
Segítsetek nekem elkerülni a véget pls!
Thx
Csoki -
Jazzos
őstag
Hopp, elfeljettem linkelni előbb. Tehát tádádádám: El classico
-
Jazzos
őstag
Ja igen, ha holnap látsz arrafelé egy országútist ezüst színű Whirlwind 1.0-ával, aki baromira fel van öltözve (lehet húzok az bukó alá sapkát, vagy inkább rá
), akkor az én vagyok.
-
Jazzos
őstag
Én országútival járok, így csak aszfalton szoktam közlekedni (általában
), itt van a szokásos "El classico" köröm Csanaktól-Csanakig. A Tényő és Ravazd közötti rész ~16km, enyhén dombos, illetve mondhatni hullámvasút jellegű erdészeti út. Párszáz méterenként találsz felfedezhető földutakat minden irányba. A Pannon Maraton győrújbaráti versenye is erre szokott jönni. Tényőnél a templom előtt kell elfordulni balra, onnan meg az utat követve a Dombi irányába és tovább be az erdőbe, el sem lehet téveszteni. Vagy lehet indulni a baráti tábortól is a déli irányba, de az végig földút, és annyira rég voltam arra, hogy ebből a részből nem emlékszem semmire. Könnyen lehet, hogy az écsi Rába-ringnél jukadsz ki.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #5464 üzenetére
Azokat akkor használom ki, amikor 2 hét múlva 2-kor lelépek hazamenetel okán. Sajnos a busz reggel pár perc késéssel érkezik, így néha bent kell maradni tovább, hogy ezt kompenzáljam.
Erdey_a nem tudom, mit csinál, lehet, hogy ma szabin volt. Egyébként melózik.Na de most: HÉTVÉGE!!!
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #5462 üzenetére
Nem úgy van az kéremszépen! A busz 15:50-kor indul, illetve illik bent maradni 42-ig amiatt a 12 perces kötelező "túlóra" miatt, szóval még boldogítalak kicsit. Aztán hazamegyek és onnan folytatom.
De köszönöm a felajánlást, látszik, hogy a vérnyúl külső érző szívet takar!
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #5460 üzenetére
Ööö... oda van írva az aljára, hogy translated by Balinov, de nincs is lefordítva magyarra!
Csak a gonoszság beszél belőlem, szeretnék ennyire angolul tudni! Úgyhogy:
Amúgy meg unatkozom! Egyedül ülök az egész technológián, mert a fele társaság mára szabit vett ki, a másik fele meg már lelépett. Úgyhogy fórumozok.
-
Balinov
titán
nem akarok nagyképűsködni,de:
-
Balinov
titán
.
-
Flow
senior tag
Környéken nem tudtok valami jó kis hegyes-völgyes lightos dh bringázós helyet?
-
G@ben
addikt
-
Flow
senior tag
Az új fórummotor miatt nincs új topic 5000 után?
-
helkis
veterán
srácok, egy kis F1 1979-ből, uccsó 2-3kör..!
hátha érdekel valakit..mostani weekendre mit jósoltok?
szvsz Kimi, Massa, Alonso, Hami.. így Hami VB-lenne első évében az F1-ben.
végülis Hami csak akkor nem lesz VB, ha kiesik vagy valamiért nagyon hátul végez..
ma időmérő, holnap futam! chips+sör legyen ám otthon! -
G@ben
addikt
Ejj, pangea itt is és melóhelyen is.
Bali, ilyenkor hol vannak a vicces linkjeid? -
törölt tag
Jóreggelt...
Nem tudom milyen állat rakott fel torrent oldara...
Biztos teccett neki...
Evvan...
Amúgy GP akksik most eksönösek lesznek a metróba... 4 db 2400 mAh akks + 2db ajándék 900mAh akksi van 2100.- Ft ért bruttó... Szerintem ez nagyon megéri...
-
tekeyagd
aktív tag
jók a GP-k,az egy kurva nagy bajuk,hogy vastagabbak a sima elemnél,pl. a logitech billembe nem tudom belerakni,mert beszorul a likba,aztán telefonos fogóval köll kibányászni...
-
-
-
Pot Gelt Napt!
Buga Lászlótól kérném a Quando Quando című számot és küldeném mindenkinek aki szereti!
-
ftc
nagyúr
Basssszus reggel jeget keleltt kaparnom a kocsiról..Lefagyott a kezem.
Valakinek mit én tudjam VGA-t?
-
G@ben
addikt
Jó reggelt, jó eheti utolsó munkanapot!
-
Speeedfire
félisten
válasz
#35685120 #5409 üzenetére
Buga László Demo CD-je
Aki szereti a mulatós, lakodalmas műfajt, annak csak ajánlani tudom
01. Abból a fából
02. Lakodalmas mix
03. Ábrándos szép napok
04. Árva fiú
05. Ballada Adeline
06. Kismadár
07. Óbudai mix
08. Szereted e még
09. Gedeon bácsi
10. Fekete hajú
11. Micsoda nő ez a férfi
12. Carolina
13. Roma mix
14. Instrument mix
15. Évszakok
16. Walzer mix
17. Quando quando
18. Amikor a szivem
19. Sokáig voltam távol
LaciLetöltve 42
Megnézve 147
22 seeder, 4 leecher = 26 peer összesen -
Daler
tag
Elég ütős: [link]
-
Jazzos
őstag
Kicsit angol, de sztem nagyon ott van, főleg amikor leül a fetasajt.
-
vidobali
aktív tag
Laci!
Ha előre tudom, hogy ennyire belehasitassz a popiparba, kértem volna egy dedikált hanghordozót, most már csak a torrent maradt, én marha
All
Ha érdekel valakit egy ilyan vga:[link] akkor megfelelő ajánlat esetén megválnék tőle, amit tudni kell, hogy csak a kari van, doboz, stb... már nincs meg. -
törölt tag
válasz
Speeedfire #5404 üzenetére
Szia!
Ez nekem szól? Milyen majmos oldal? Hol? Mi?
NEM!
Mit írnak? Töltik?
-
Speeedfire
félisten
Dini! köszi az infót!
Laci! egyre híresebb lesz a zenéd! te magad töltöttel fel a majmos torrent oldalra a demódat???
Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest