Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Balinov #34697 üzenetére
hi, semmi extra, sajna sok plusz meló bagóért, hogy legyen egy kis kari itthon, állandó rohanás + a kinderek 1 hónapja betegek, talán most már rendbejönnek, Doninak középfülgyulladása volt, jártunk a kórházba leszivattatni, mivel felrepedt a dobhártyája..
most a család többi része is le van robbanva, igy nem indultunk még el semerre..
remélem nálatok minden oks!Drymannek: a múltkori jumperes téma nem jött be, sírt a lap, hogy nincs jumper a +5vsb.helyen
így beáldoztam a egy hdd-led-stekkert, foggal vissza blankoltam és összesodortam..
-
ssolitude
őstag
KMPlayer Beállítások/Külső szűrők panel:
-
ssolitude
őstag
válasz
DelArco #34692 üzenetére
Ezt érdemes végigolvasni: [link]
A lépések ugyanazok, csak nem MPCHC-hez adod a szűrőt, hanem a KMPlayerhez. Valamikor tegnapelőtt már írtam róla.
Milyen vas kell HD-hoz?
Szerk.:
amennyiben nem vetted, úgy az van a fájl végén, hogy "trinity"? -
Dorien
veterán
Ja és persze:
-
Dorien
veterán
válasz
DelArco #34674 üzenetére
Milyen gép kell ahhoz hogy HD filmet tudjon nézni az ember? 'Megvettem' ezt a 14 gigás 300 filmet vagy mit aztán erre csúszik a hang vagy 2 percet
Szerintem egy bármilyen kétmagos proci 3GHz-en + 2GB RAM + SATA HDD jó hozzá.
Ez alatt is mehet, de necces, ez a konfig pedig már olcsón megvehető. -
helkis
veterán
jó nagy karit mindenkinek!
-
L!NK->Q3
senior tag
BK mindenkinek!
-
MR_Joe
senior tag
Ps1-et? Minek? Vannak igen jó ps emulátorok
-
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok a topiclakóknak!
-
Supr@
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Kollégának
-
Rómeó
aktív tag
圣诞快乐每个人!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #34678 üzenetére
majdnem
DelArco : osztozom abban az örömben, hogy én is dolgozhatom... már vasárnap is bent szüttyöghetek, 10 órán keresztül. Látogassatok meg ha arra járnátok
Addig is cépkarácsont.
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #34678 üzenetére
Az ionos rendszer vga val számoltat azt azért jegyezzük meg mellé, ha az atom csoda számolna abból film nem lenne
Boldog Karácsonyokat minden kedves győri topiclakónak
-
Speeedfire
félisten
válasz
ssolitude #34667 üzenetére
sztem inkább Adam Sandler
[link]
G@ben: sok sikert
MR_Joe: kannibál smiley ?
DelArco:"ismerek olyat aki ismer olyat aki már fogott a kezében ilyet"
hát ez nagyon tettszett
ha sikerül szerezni akkor dobj már róla egy képetelvileg elég egy atomos ion is a lejátszáshoz
ha csúszik a hang és a realease elvileg jó akkor mint ahogy fent is írták
lejátszó gond
vagy kmplayer vagy media player classic home cinema (vagy h van pontosan)
az adataidnál lévő gépen elvileg el kell h menjen
ha nagyon dolgozik a proci akkor meg érdemes olyan progit keresni ami támogatja a hardveres gyorsítást
ha jól tudom akkor a 7600-as széria már képes rá
de ezzel kapcsolatban majd Balinov biztos tud írni pár hasznos infót
ő a mágus az audio-video témában -
Dryman
őstag
Kellemes Ünnepeket és Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek itt a Győr-környéki topikban!
DrymanLaci -
Fricó
aktív tag
ELADÓ:
Christian Dior - Miss Dior Cherie 50ml EDP 15.000FT
-
Ukraan
aktív tag
Boldog Karácsonyt kívánok minden topiclakónak!
-
válasz
Speeedfire #34665 üzenetére
nem én akarok enni bár szeretem szóval lecsúszna pár adag csak karácsonyra akart valaki ilyen szerkezetet
most már biztos hogy létezik mert ismerek olyat aki ismer olyat aki már fogott a kezében ilyetEgyébként meg karácsonyt mindenkinek! Remélem két ünnep között mindenki dolgozik még nem csak én.
Szakmailag kérdezem: Milyen gép kell ahhoz hogy HD filmet tudjon nézni az ember? 'Megvettem' ezt a 14 gigás 300 filmet vagy mit aztán erre csúszik a hang vagy 2 percet
Itt a fullos 22"-os monitor aztán nem lehet HD-ba menni -
Borokafa
őstag
A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet!
Boldog Karácsonyt mindannyiótoknak! -
MR_Joe
senior tag
Képrejtvény:
megfejtés : boldog karajcsont :t
amúgy meg jóreggeleket
-
törölt tag
Boldog, Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
tserrof77: PÜ
-
jamba
aktív tag
Boldog karácsonyt MINDENKINEK
-
tekeyagd
aktív tag
Békés, boldog Karácsonyt mindnyájatoknak és kedves családtagjaitoknak!
-
ssolitude
őstag
válasz
Foglalt név #34657 üzenetére
LOL Glen Quegmire télapósapkában
-
HoRuB
csendes tag
Fekete Karácsony
December 24, és felhő sincs az égen,
Egy hópihe sem száll, mitől szebb lehetne minden.
A beton járdák látszanak, hisz nincs mi most betakarja.
Egy utcaseprő söpröget, de már ő sem nagyon akarja.Karácsonyfa, ajándék, s a megannyi ünnepség,
Elmúlt már, elveszett a sok régi szép emlék.
Csak fényképek, és videók, megőrizték mosolyom,
Akkor volt, de nem lesz már... még egy olyan alkalom.Télapónak, s Jézuskának nem írok egy ideje.
Megtanultam régóta már, hogy mi a dolgok rendje.
Naphosszat, a kevésért, mit főnököm sok munkáért adott...
Én Karácsonykor gondoljak kedvesen, és Ő eszi az ünnepi falatot?De ez van évről - évre, és nem lesz jobb nekem már.
Remélem, rátok idén is, szebb karácsony vár.
Fekete karácsony ez is, de annyit mondhatok nektek...
Kellemes Boldog Karácsonyt, és Boldog új évet! -
Speeedfire
félisten
ha mozillát használsz van olyan addon h youtube downloader
felrakod restart mozilla
majd amikor elindítod a videót, jobb oldalon lent van egy kis video ikon, katt rá és már kérdezi is hova mentse
DelArco: ezen a videon elég könnyen megoldották a formáját
amúgy a youtube videokon is ők maguk formázzák meg
karácsony van és te fánkot akarsz enni ?Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a Topic Lakóinak !
szívem szerint vmi csajszis képet akartam kirakni
-
G@ben
addikt
Le szeretnék tölteni egy videót, innen az önvédelem nevezetűt, mert szerepelek benne, mint vizsgázó Krav-Magás.
Kérdés, hogy hogyan? -
ftc
nagyúr
Sok locsolót mindenkinek holnapra
-
válasz
Speeedfire #34660 üzenetére
Elkészítéssel nincs gond csak a formával. De elvileg létezik ilyen szerkezet vagyis úgy hallottam hogy létezik
-
Speeedfire
félisten
válasz
értettem
DelArco: szerintem ilyen gép nincs, azt kézzel alakítják
recept viszont van -
Reggelt!
Monitor probléma megoldódott csodával határos módon az itthoni gépen tökéletes képet ad. Lehet hogy valami a notival volt..
Ami a kérdés: Amerikai fánk nyomó szerkezetet keresek. Tudjátok olyan cuccot amibe beleteszed a tésztát aztán ilyen kis amerikai fánkok képződnek nyomásra vagy mi. Győrben lehet ilyet venni valahol?
-
Balinov
titán
válasz
igazsagszerint igazad van, Foglalt név. regebben volt egy ilyen 18+ totyik, az meg el?
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #34651 üzenetére
Tudod mit? Itt biztos talál mindenki magának megfelelőt:
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #34651 üzenetére
Nem baj az, régebben nekem is. Öregszik az ember na
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #34646 üzenetére
Ne már mindig ezeket a gebéket. Valami Shakira lova jobban tetszene..
-
válasz
Speeedfire #34646 üzenetére
Konkrétan Te miről is beszélsz.
Gondolom nem a notásról.
-
Balinov
titán
potgeltnapt! uccso munkanap karacsony elott,jeeeee
-
Dorien
veterán
Még egy kis humor mára:
Tanyasi Avatar 3D rivjú:
"Ezt az élményt meg kell osztanom veletek!Mivel nem akartam kilógni a sorból,felvettem a szebbik gumi csizmám,vállamra akasztottam a tarisznyám,felültem a vonatra és felmentem a nagy faluba.Anyám csomagolt be kolbászt meg szalonnát.Elmentem abba a Plázába amit arról neveztek el ahol régebben Maximus is sok vért kiontott.Bár már mire oda értem a gladiátorok nem voltak ott.Egyedül a Vas Gábor volt ott aki szokta fordítani hogy a Maximus mit mond.
Amikor csöngettek hogy kezdődik a film bementem és leültem.Adtak ilyen fura szemüveget is,de amikor felvettem majdnem hasra estem mert nem láttam tőle semmit.
A helyemre mentem,leültem.Szerettem volna a kemence mellé ülni,de nem találtam meg hogy hol van,pedig nagyon meleg volt ott bent,úgyhogy levettem a bekecsemet.A mögöttem ülő szimpatikus fiatal házaspár megkért hogy vegyem le a kucsmámat mert nem látnak tőle túl jól.Nagyon kedvesek voltak ezért megkínáltam őket fröccsel meg szalonnával, mondtam hogy csak egy üveg szódát hoztam viszont a demizson még félig van borral.Azután bemutatkoztam és ők is, a fiút úgy hívták hogy Sanyi, a lányt meg hogy Peti.
Na szóval megyen a film.Nagyon hangos volt ezért bedugtam a vattát a fülembe amit az asszony csomagolt arra az esetre ha nagyon fújna a szél.
Meg én még olyan fajta állatokat nem láttam mint ottan,pedig a Hódosi Pistinek a szomszéd tanyán van mindenféle állata,de ehhez foghatóakat én még nem éltem meg.Sokat gondolkoztam azon hogy ezeket az állatokat hogyan ölik le karácsony tájt.
Hanem amikor az az ember ott a vásznon belebújt abba robotba és felém nyúlt,nagyon megijedtem és előrántottam a szalonnázó késemet! Utána már senki nem akart bántani úgyhogy nyugodtan meg vacsoráztam.Mivel éreztem hogy elnyom az álom,levettem a csizmámat hogy majd hunyok egyet.
A mellettem ülő ember erre egy kicsit nyugtalan lett úgyhogy vissza húztam a csizmámat.
A film nagyon szép volt meg nagyon fajínak voltak benne azok a furcsa színű és beszédű macskafejű óriás patkányok,akiknek a fejükön túl hosszúra hagyta a gazdájuk a prémet.Én otthon a Buksit mindig megszoktam nyírni ha a szemébe lóg a szőre,mert különben nem lát és neki megy mindennek.Az is érdekes volt hogy az ott elhullott állatokat nem zsigerelték ki hanem ott hagyták ebek harmincadjára.
Azután vége lett az előadásnak felkapcsolták a lámpát és menni kellett haza.Siettem én is hogy az esti fejésre otthon legyek.
Minden estre egy nagy élménnyel lettem gazdagabb amit majd a Bélánál a sarki borozóban elmesélek.
Nagyon köszönöm hogy felhívtátok a figyelmemet erre a nem mindennapi mozi vetítésre.Maradok alázatos tisztelettel:kicsiwini jászfaszakaszálóról"
-
phanzetomox
őstag
válasz
Speeedfire #34626 üzenetére
fogalmam sincs milyen csak ezt kérte a az öcsém karácsonyra
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #34626 üzenetére
Főleg h a legtöbb lézeres egért egy rakat kaki
olyan ipnut lagg van a legtöbbnél hogy szörnyű... Razer Deathadderem is infrás, és ennél jobbat tényleg nem láttam még
persze ezek az új lézeregerek már tudnak valamit, volt roccat is kezeim közt, karácsonyfa és jól is mozog
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #34619 üzenetére
Nem a CPU használattal van a gond egyébként. Hanem pl a trinity által kiadott realeasek hangja a sima KMPlayerrel csúszik(1080p), .mkv-nál is, és .m2ts-nél is.
CoreAVC-t felteszed(fizetős, de okosítható), a két X264-es core filtert beadod a KMPlayernek, és minden happy. -
Speeedfire
félisten
válasz
phanzetomox #34625 üzenetére
ennyire jó márka?
mondjuk én nagyon megvagyok elégedve az a4tech x7-es egeremmel
felveszi a versenyt a nagyobb nevekkel is, pedig azok már lézeresek
[link] -
phanzetomox
őstag
Valakinek van eladó roccat kone egere vagy gamer fülese /billentyűzete ?
illetve érdekelne még külső hdd is Karácsonyig ! -
Speeedfire
félisten
ilyen munkahelyre vágyok, ha valaki tud ilyet és van felvétel dobjon meg egy PM-el
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #34619 üzenetére
And download the flashplayer plugin
You have to use internet explorer to go to this page not firefox or opera.
Install the pluging (activeX) and all should be ok
ez ugye vicc?
-
HoRuB
csendes tag
Hello Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok! Remélem sikerrel
Van egy Nokia N95 8gb-os telefonom eredeti, belső gps-szes.
1-2 hete nincs gps jelem,elötte volt. a Program amit használok az a Garmin.
Mielőtt belépnék a progiba nem kapcsolódik semmilyen műholdhoz. Mi lehet az oka?
Várom válaszotok
előre is köszönöm! -
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #34614 üzenetére
erről a filterektől még nem is hallottam
majd utána nézek
mondjuk eddig egy hd filmmel sem volt gondom
a kis e5200@3.3 teszi a dolgát rendesen
az 1080p 40Mb is max 30% cpu használattal megy
ftc: nekem win 7 ulti van fent de ilyet még nem csinált se 32bit se 64bit alatt
Class Not Registered -
ftc
nagyúr
Ötleteke várok:
miért dob le mindig az ADSL modem ha töltök mostanság s pár böngészőablak nyitva van?
modem-router-gép a felállás
Speeedfire miért van az hogy kmplayer minden film lejátszása után kidobja class not registered?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #34613 üzenetére
kmplayer is egy jo opcio. ra lehet birni,hogy az MPCHC filtereit hasznalja, igy adott gepen mpchc frontend nelkul is megy a gpu gyorsitos lejaccas
-
Speeedfire
félisten
én még tudom ajánlani a kmplayert
elég sok beállítási lehetőség van benne, még a "parizelt" is lejátssza
MR_Joe: a fent említett programmal egyszerűen be tudod állítani ezta karácsony sáros lesz
Flow: gyengébbek de cserébe nagyobb az üzemidő, új technológia
kb annyit eszik mint egy atom de sokkal gyorsabb [link]
ha kell az üzemidő meg a teljesítmény akkor inkább egy P szériás procival szerelt notit vegyél -
-
Balinov
titán
delarco, van egy rossz hirem
-
Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest