- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Aktív témák
-
G@ben
addikt
Jó reggelt!
Jazzos, reszkess, ma megy haver üzletelni és tuningtippeket kérni!
Kéretik felkészülni sok hülye kérdésre, a válaszokat nem-megértésre illetve figyelmen-kívül-hagyásra!
-
törölt tag
Pinnacle szép piros TV kártya nem érdekel valakit? Műxik szép, Jazzos kollegájé volt. TV (koax) audio out, comp, s video cuccok vannak rajt...
4k
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #12383 üzenetére
szerintem ez a téma szófosás ,nyugodtan mondjátok meg,ha nincs igazam. gombavadász beírta a tőle beszerezhető termékek listáját, erre te meg linkelted a barátod listáját.Ennyi.Kész.Ezzel kapcsolatban felesleges minden további hsz.Aki venni akar,nyilván körülnéz,megnézi,milyen feltételekkel juthat a cucchoz.Kicsit most az ovisok apukámnak van egy autója,bibiiii,az enyémnek meg kettő értelmetlen vetélkedés jut az eszembe.
-
törölt tag
válasz
gombavadasz #12382 üzenetére
Ingyen házhoz... Nem fikázni akartam csak mondani, hogy olcsóbb és ráadásul barátom...
Ennyi...
JÓRRREGGELT
-
Balinov
titán
Ja,jó reggelt.
-
Balinov
titán
Bridge részemről is felejtős.Nem stílusom a kordbársonyos,kockásinges olcsósört szopogató fajta.
Vigadó az a Kisfaludy utca Klastrom felőli oldalánál van,majdnem a virágpiac felőli végénél.Kellemes hely,finom a melegszenya,1db dartsgép van.Viszont karaokés 16évesek 3dl-es pohárból isszák az olcsó vodkát,szal ilyen szempontból nj.2x voltam ott idáig.Egyszer még tavaly ősszel vmikor,szombat este.Hát,annyira megáll a tömény szesz,meg cigiszag a pincehelyiségbe,meg úgy beveszi az ember ezt a szagot,hogy az valami hányás. 14-én meg délután 5-6 körül voltunk ott,pár ember lézengett,pultosok a mikrofonyt próbálgatták.Picit hűvös volt. Árban nem vészes,bár csak 2x gyümölcslé,1x tea,1x msz,1x N.A. Dreher volt a menü,ezért valami 1,7k-t fizettünk.Taki_: nekem a majóról még olyan emlékezim vannak,hogy Karantén.
-
v.tom
őstag
Ez így igaz. Addig amíg az ember nem bulizni akar, addig sok a lehetőség, de ha eseleg mégis..Hát nem sok minden marad.
Supr@, hát, ha tudtam volna hogy ez lesz, akkor messzebb ültem volna, dehát elég váratlan volt. A Dave sztem jobban meglepődött mint mi. Na mindegy, hagyjuk. Nemrég kajáltam
-
Flow
senior tag
Vigadó az melyik? Meg a melrose? Kicsit kiestem a helyi social lifeból. Bridget szerintem is skippelhetjük, bár a hely szvsz annyira nem mérvadó egy bizonyos szint felett. Bellaggio-ban túl hangos a zene, kb kiabálni kell, hogy az ember értse a másikat. Szerintem egy kv-ra, dumálásra, sörözésre széles a választék Győrben, csak bulizni ne kelljen itt elmenni
.
-
Supr@
senior tag
szeritem darius, sikátor, vigadó sem rossz, belaggio (csak sok a majom köcsög ott sztem), vagy pl ha nem belváros, akkor melrose, nagyon jók a biliárdasztalok (viszonytás kérdése
), bridge pl nekem nem jön be nem bírom az úgy mod "igénytelen, csitrik urálnak a lábamon helyeket" zenétl fügetlenül! amgy még wansör is jó, bár engem rossz emlék köt oda, fujj, belegondolni is rossz
vagy még a grabonál a retro is jó ,szórakozóhelyet meg mindenki az ízlése szeritn választhat győrben hál isten -
Taki_
tag
Renault Laguna továbbra is eladó, 400 pénz [link]
-
Supr@
senior tag
válasz
Dryman #12357 üzenetére
sajna nekem éntek kilőve, bnőm szalagavatójára kell mennem, utna meg vmi karaoke klubba megyünk a belvárosba.
új sikátor:jó csak kisebb, drágább, asszem már csak egy darts van, 3 biliárd, csocsó esszem 1, vagy annyi sem, és nagyon sok az etnikum. félre e értsétek, nekem semmi bajo velük, csak kissé hangosak néha, és miattuk sokan mások, régi törzsvendégek elszoktak onnan
de pl nem rossz hely a darius sem, nagyon jók a pultos lányok
árak mondjuk ott is magasabbak az átlagnál.
-
Taki_
tag
válasz
alitak #12362 üzenetére
Bridge-t ugye nem mondtad komolyan?!
Egyetemhez nagyon közel tudok egy jó helyetm de ennyi embernek az kicsi, meg darts sincs, meg a konyhám is csak félig kész
DE!
Ha már így szóba hoztad... Hol vannak Győrben jó helyek??? Nekem csak rossz véleményem van a legtöbb helyről, sőt egyre rosszabb... -
Pot Gelt Napt!
Coyotka!
tudsz te arról vmit hogy lehet e Flashben txt-be kiírni adatoakt vhogy? Mert vhol aztat olvastam hogy ilyet nem tud ez a mocsok. -
ftc
nagyúr
Még 12 nap s lépek
-
Flow
senior tag
válasz
Dryman #12357 üzenetére
Jó, péntek nekem is fexik. Ha nem akkor lesz deni hovelsz. Ingyen jegyem van, sajna ez esetben ki kell hagynom, de 80%, hogy szombaton lesz. Mindjárt rá is nézek. Új sikátor olyan mint a régi csak kisebb, mert le lett rekesztve egy jókora tér lent a pókereseknek. De nekem megfelel. Nem tudom, kinek mi, de nekem designra a belga nagyon bejön, jó, kicsit sznob hely, de van ZSIRÁF
az igen komoly!!! Jó hangulatot csinál.
-
Dryman
őstag
PCI-E-es 754-es Gigabyte alaplap 2600-as Sempronnal és hűtőjével eladó.
Normális árajánlatokkal lehet probálkozni privátban, a cucc nálam van, de nem az enyém, így csak az adásvétel lebonyolításáért felelek, az alkudozás mikéntje az eredeti tulaj szájíze szerint alakul...
Ha valakinek kell ilyen jó kis netezős cucc, és mégsem Celeroncs, az majd jelzi szándékát...vagyis hát remélem, mert ebben a cuccban van a múltheti munkadíjam! -
Dryman
őstag
válasz
alitak #12353 üzenetére
A Pénteki összejövetel az annyira megállja a helyét, hogy nyilvánosan kérem jelentkezéseteket, és javaslatokat is hol legyen a találka....
Én lemennék az új sikátorba is szétnézni, de ne én mondjam már meg a véglegest....
Olyanról hogy ide-oda, amoda teszed meg jobb ha elfeledkezel, nem-nem barátom, ez nem egy vizsgaidőpont...tanuljatok már meg felnőni egy kis baráti összejövetelhez!
Példaként Cortez-t említeném, sajnos megfeledkeztem arról hogy meghívjam hozzám a kertbe arra a bizonyos partyra, égett a pofám, így meghívtam aznap, azt mondta 80% hogy nem tud jönni, aztán 22:05-kor megált az audival a ház előtt....a dologban az volt a szép, hogy Sopronból jött át a barátok miatt...pedig neki is van Párja, mégsem a kifogásokat kereste...
Tervezem ismét egy sütögetős junius-julius körüli kerti-party szervezését, ha minden jól megy addigra a halastavam is elkészül, ha mégsem, akkor résztvesztek az ásásában is..ingyen nem kosztol nálam senki alapon... -
alitak
senior tag
A péntek áll még? Vagy esetleg át lett téve jövő hétre?
-
G@ben
addikt
válasz
gombavadasz #12348 üzenetére
Kösz!
-
törölt tag
válasz
gombavadasz #12350 üzenetére
Ő is ingyen hozza Győrbe... Innentől Ő a nyerőbb!
-
gombavadasz
tag
válasz
#35685120 #12342 üzenetére
Viszonyítás kérdése, hogy drága.
Azon az oldalon akármennyit veszel, ugyanennyi, ahogy ki is hangsúlyozza,hogy
ez a célja.
De a realitás szerint, nagyobb mennyiséget olcsóbban lehet megvenni, ezért
adok nagyobb mennyiséget jobb áron.Arról meg nem beszélve, hogy ha jól tudom, az illető nem is győri
Át kell értékelni, hogy kinek hogy éri meg, memorex dl nálam 320Ft, de házhozszállítva, és minden nap vásárolható, míg a blankmedia.nal nem minden nap, és nem szállítja házhozAz árai tényleg olcsóbban evvel nem vitatkozom ettől függetlenül
-
gombavadasz
tag
válasz
Dryman #12340 üzenetére
Nem figyelgetem az itmediát, de nálam nem heti 2-szeri kiszállítás van győrbe, ahol még
a házhozszállításért is fizetni kell, hanem minden nap van ingyenes házhozszállítás.Nem bizniszelek használt alaplapokkal, de írtam neked privit, csak nem válaszoltál
nem tom miért, hogy javítassz-e. -
v.tom
őstag
próbáltam de nme tudtam beüzemelni, most másik gépen akarom kipróbálni, lehet hogy csak a programot nem tudtam rendesen beállítani, elég bonyolult, de megteszek mindent
[B]Van valakinek felesleges, bármilyen állapótú, akár rossz Nokia 3310-es telója? A lényeg hogy a kijelzője jó legyen.[/B]
-
ftc
nagyúr
Gyerekek irány szavazni! Fontos!
-
törölt tag
válasz
Dryman #12340 üzenetére
Atom drága... Én ezt magyaráztam Nektek, hogy az én kontaktom a legolcsóbb... Ezerszer olcsóbb mint szlovák...
Ha rám hivatkozol + nagyobb tételbe vásárolsz sok forinttal olcsóbb mint oldalon...
TDK dvd 25 db-nál is 54ft nem 70... Memorex Dual layer 280 ft... stb...
Csak szóltam...
-
v.tom
őstag
válasz
Dryman #12340 üzenetére
Tudsz nekem segíteni? Lcd kijelzőt akarok építeni, de ugy néz ki, hogy egy kijelzőt már elb*asztam, nem akarok igy járni megint.
A helyzet az hogy előszőr rosszul kötöttem az lcd-d, és a háttérvilágítás smd-led-jeinek fele kinyúlt,de nem tom hogy maga az lcd jó-e. Tesztelgetni és próbálgatni mé jó lesz. Hogyan tudnám megállapítani hogy jó-e még a kijelző? Sajnos bekötve nem ad semmi képet, de most sem 100% hogy mindent jól csináltam.Egy ilyen cuccról van szó. (az lcd kicsit más, de a chip ugyanaz)
-
Dryman
őstag
válasz
gombavadasz #12336 üzenetére
Nagyon hasonlítanak az áraid a szlovák IT-Media-hoz.....forintra pontosan stimmelnek bizonyos tételek.....
hibás alaplapokkal nem bizniszelsz véletlenül? -
Dryman
őstag
válasz
Füleske #12299 üzenetére
Nem hiszem hogy kapcsolgatnád a gépet csak azért hogy egyszer az igyik, másszor a másik hálókártyádon keresztül élvezhesd a vidanet adta előnyöket....két hálókártyás "rapid"-hoz meg vegyél egy 4 portos szappantartó routert, és mindkettőre állítsd be ugyanazt az IP-t, had veszekedjenek!
A Winfos ugysem engedi...csak vicc volt....
A Vidráéknál asszonta az ügyeletes rendszerészgizda, hogy ha gépet cserélek ez a módszer megy, az hogy rapid, vagy stupid, vagy bánomisén mi az nem megy! -
G@ben
addikt
válasz
gombavadasz #12337 üzenetére
Kiskút-liget?
Ugyanúgy vasárnap délelőtt van? -
gombavadasz
tag
BLUE-RAY LEMEZ rendelhető!
Verbatim Blue-ray 2X 25GB normál tokban 4000Ft.
Listám 50db-tól ingyenes házhozszállítással, házhozszállítás nélkül -5Ft/db!
DVD:
MEMOREX-R 16X 50es henger: 60Ft/db
BENQ-R 16X 50es henger: 60Ft/db
BENQ-R 16X 100as henger: 52Ft/db
TDK-R 25ös henger: 70Ft/db
TDK-R 50es henger: 65Ft/db
TDK-R 100as henger: 58Ft/db
VERBATIM-R 25ös henger: 80Ft/db
MEMOREX PRINT: 70Ft/db, VERBATIM PHOTO PRINT: 85Ft/db
CD:
BENQ-R 50es fólia: 50Ft/db
MAXELL-R 10es fólia: 52Ft/db
PHILIPHS-R 50es henger: 54Ft/db
TDK-R 25ös henger: 60Ft/db, 50es henger: 56Ft/db
VERBATIM-R 25ös henger: 60Ft/db, 50es henger 60Ft/db
DUAL LAYER:
MEMOREX DL 320Ft
MAXELL DL 360Ft
PHILIPHS DL 380Ft
VERBATIM DL 500Ft
VERBATIM PRINT DL normál tokban 600Ft -
G@ben
addikt
Nem tudjátok, hogy van-e Győrben olyan piac, mint amilyen a bácsai volt? Ki akartam nézni, de szomorúan konstatáltam, hogy engedély hiányában bezárt.
-
v.tom
őstag
válasz
alitak #12324 üzenetére
Hát ha azzal a céllal adod meg a saját bankszámlaszámod, hogy neked utaljanak pénzt, akkor minden probláma nélkül. Végülis ez az egyik lényege az elektronikus bankszámlának. Azt add meg neki, hogy mi a bankszámlaszámod, mi a neved, és melyik banknál van vezetve a bankszámlád. Utóbbit azért hogy ha nem utal, hanem befizeti a pénzt(olcsóbb a kezelési kötség), akkor tudja melyik bankba kell bemennie.
-
Jazzos
őstag
Tegnap hallottam:
- Hogy hívják a kocsonyát más néven?
- Sertéspuding. -
Zsolty
tag
Nokia 3110 Classik 2 hetes Fóliás még , mindennel 2 év győri garral eladó.
tmobilos.
11900Ft -
alitak
senior tag
Megkérdem itt is, hátha:
Linkftc: durva
-
ftc
nagyúr
ggole be irni befele
"Find Chuck Norris"
s weben keressen s jo napom van gombra katt
-
ftc
nagyúr
homoru tükör ugye az ami vagy forditva jeleniti meg a képet s nagyit.
a domboru meg kicsinyit nem?
-
v.tom
őstag
Egy hasonló cucchoz mit szólál Peti?
Sajnos az lcd nme jött össze. Igénybe kéne vennem egy szaki segítségét. Elvileg most jól van összeépítve és mégsem megy
De megoldom. Szikla vagyok.
-
Weaver
senior tag
szilikon paszta ügyben sehol senki / semmi ?
-
Picco
addikt
Flow te most komolyan te minek vagy a hazigzdaja?
privibe is johet Nyulinov kedveert -
Picco
addikt
PotGeltHajnalt!
van itt valaki aki traviánozik?
ezt ki kell probalnotok, de komolyan, olyan mint a guitar hero csak szabad fejlesztes, 35mb...hihetetlen, wireless billentyuzetet fejrefoditod es mar is jo vagy
-
Dorien
veterán
Ehh, nem semmi milyen homár emberek vannak.
Hirdetek egy gépet három helyen, mindenhol legalább háromszor leírva, hogy Győr, erre érdeklődik, hogy hova valósi vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest