- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeatZola #66210 üzenetére
szerintem katasztrofális a tapadása, kigyorsításkor elpörög, kanyarodáskor nyikorog, mint egy 20 éves napon tartott gumi... pedig irtó papásan vezetek. nagyon zavarnak ezen tulajdonságai, annyira, hogy meghirdettem őket egy évesen, és a teli árukhoz képest féláron se jelentkezett értük a kutya se... most nyárra megint fel kell tegyem, de ezzel a télivel (Conti TS850P) valamiért nagyobb biztonságban érzem magam. hülyeség, mert lehet vannak ennél is rosszabb gumik, és lehet csak nagyon sokat várok el tőle, de az előző autómon is majdnem ugyan ekkora gumi volt (az 235/55 R18 volt, egy Kodiaq) és annak a Continental nyárijával soha nem éreztem ilyeneket, mint most a Bridgestone-al.
-
válasz
SeatZola #32597 üzenetére
Manapság már csak ilyen 7,5 mm a profilja az új prémium gumiknak. (Pilot Sport 4 esetén 7,2 mm rémlik)
(#32594) TheMarci
Pirossal a téli 4mm; kékkel a nyári 1,6 mm kopásjelzőt jelöltem. [kép] Pont az első gumikon nem találtam őket.
Nálunk is eltelik egy nap mire letolják a havat, ezekkel a gumikkal én nem tudnék feljutni az utcánkban, max. tolatva az elsőkerékhajtású autóval - ilyenkor részemről BKV.
-
speedernet
aktív tag
válasz
SeatZola #29065 üzenetére
Nem, én a nyárira gondoltam. T005 re.
Egyenlőre informálódom róla, szeretem sok oldalrol meg közelíteni a dolgokat, át böngészni mindent és aztán dönteni.
Tudom még messze van aszezonja de addig legelább jól körbe tudom járni.
Mennyire hangos gumi?
Volt már kiszemelt a Firestone RoadHawk, utána a Hankook Ventus Prime 3,
Most jutottam el oda hogy ez a Bridstone a favorit jelenleg.
Ha el döntöttem végre akkor szépen be rendelem. -
válasz
SeatZola #28770 üzenetére
10-12 évvel ezelőttről van tapasztalatom TS830-cal (nem 830P, sima 830); összességében jó volt. Az nem tetszett benne, hogy autópályás nagy sebességről fékezve olyan érzés volt mintha "megbicsaklott" volna az autó a mintázat lamelláin - úgy éreztem olyankor külön életet él az autó és gumi mintázata.
Ha kb. azonos a kedvezmény mindegyikre, nálam ez lenne a sorrend: Michelin, Dunlop, Kléber az ára miatt, GY (régebbi minta), Conti (régebbi minta).
De Neked jobban számít a havas teljesítmény, ezért passz, hogy melyik Neked a legjobb. -
SeatZola
őstag
válasz
SeatZola #28725 üzenetére
Nos Urak!
Akkor az ajánlataitok tükrében ezek maradtak:
1. Continental H TS 830P XL - 40.611
2. Dunlop H SP Winter Sport 5 XL - 41.176
3. Goodyear H UG Performance Gen1 XL - 41.176
4. Michelin H Alpin 6 XL- 42.175
5. Kleber Krisalp HP3 XL - 30.635A megadott árak már a szerelt árak és ezekből még jön le kedvezmény nekem. Ennek tükrében melyiket?
Leginkább a Dunlop/GoodYear/Michelin trió tetszik, mert a Contiról nincs infóm és Klébert meg láttam egy egy szezont futottat és nem tetszett amit láttam.
Ilyenek:Nekem kicsit olyan, mintha nem is téli lenne, azok az apró kis barázdák, amik szépen tudnak kapaszkodni, azok itt hiányoznak.
-
Kornel
veterán
válasz
SeatZola #28757 üzenetére
Elhiszem, de arányaiban akkor is többet találkozol száraz és vizes úttal, amin biztosan rosszabb egy extrém téli gumi, mint egy mindenhol jó, de sehol sem kiemelkedő átlagos abroncs, legyen az akár egy TS860, vagy egy Alpin 6.
Örülök, hogy vannak még ilyen helyek, egyszer elnézek arra, a nagyfaluban úgyse látunk ilyet.
(Ha meg elakadok a négyévszakossal, akkor szólok nektek
)
-
FireFox1996
őstag
válasz
SeatZola #28725 üzenetére
Nekem pont ilyenem van, Michelin aplin 6 215/60/16 XL, 2 napja tettem fel, 1.7tonna 165LE mitsumra, mentem kb 160 km-t vele erdő / dombokba fel/le a lejtőn, semmi gondot nem éreztem, a kocsi ugyan olyan stabil, kanyarokban is. Szóval szárazon tapadt rendesen. Havon itthon még nincs lehetőségem kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest