-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
Kresz-t szerintem nem írja felül
de nem szeretnék itt jogászkodni.
Szerintem is kell a téli gumi télen, de ezek szerint nem mentesülhet a biztosító a kötelezettsége alól akkor se , ha ahogy írtam feljebb is 1.7mm-re kopott nyári gumival rongyolok a kocsidba 20 centi hóban.Írhat akármit az ászf-be az a kreszt nem írja felül.Amiről te írsz hogy visszakövetelheti a biztosító a kifizetett kár összegét az legfeljebb arra vonatkozhat amikor nem megfelelő profilmélységű gumival okoztál balesetet.
[Itt találtam az infókat]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- RAZER Edition Gamer Szék ÚJSZERŰ ÁLLAPOT!
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest