Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha nem hülyék megcsinálják. Mondom miért. Ha megjelent PC-re, tudnák együtt tolni a konzolosok és PC-sek, tehát aki addig nem vette meg akkor is megveszi, ha konzolja van mert a haverral tudja tolni. Aztán ha jön a PS6 és az Xbox utód, ugye arra is megfog jelenni a GTA VI, ekkor jöhet a kövi biznisz, egy kis idő után azt fogják mondani, hogy mivel jobb a grafika, stb... az új genes konzolon és PC-n, ezért a PS5 és a jelenlegi Xbox mehet a levedbe, nem lesz többé crossplay mert nem tudják ezek a konzolok tartani a grafika miatt az ugyan olyan futtatást mint a PC és az új genes konzol.
Ebből az fakad, hogy rákényszerítik a konzolosokat arra, hogy ha továbbra is akarja tolni a multit haverékkal akik PC-n tolják, kénytelen beruházni az új genes konzolra, meg a játékra is.
Gyakorlatilag a GTA V-nél is hasonló történt csak nem volt a PC multi a képben, nem volt akkora húzó erő.

A modderekre meg annyit tudok hozzá fűzni, hogy ahogy ismerem a Rockstar-t rábízza majd az AI-ra a modderek kiszűrését azt majd az is kap bannt aki nem modder, mint a GTA V-nél egy időben.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
Én sajnos arra a döntésre jutottam, hogy a GTA VI miatt fogok egy PS5 Pro-t venni, mert a gépem tavaly eladtam, úgy is kellett volna frissíteni a hardvereket a GTA VI miatt és mára már annyira drága egy PC akár építeném akár nem, hogy egyszerűen nem éri meg nekem. Főleg, hogy már alig játszok, meg ha játszok is 1-1 játékkal csak.
Abba reménykedek csak, hogy cross platformos lesz a multija, mert haverom semmi pénzért nem fogom tudni rávenni egy konzolra és jó lenne együtt tolni a multit mint a GTA V-nél.
-
Wiz Khalifa
veterán
A terhes részt kizártnak tartom. Mikor a Vice City Stories-ben is megjelent egy pelenkás gyerek és az csak küldetés videókban, az is nagyon nagy port kavart, hogy egy olyan játékban kisgyerek jelenjen meg ami erőszakról, lopásról, ölésről és minden tiltott dolgokról szól.
Ezért tartom ezt full kizártnak. Mert a Rockstar ezt nem lépné meg, nagyon rá tudna cseszni.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Én úgy all in one-ra gondoltam, mert csomó GTA VI-os fórumon rágják a kamu dolgokat napi szinten. A térképtől kezdve mindenen rágóznak, pedig mind spekuláció, elvileg létező dolog, csak épp semmi sem biztos.
Szóval erre gondoltam. Elhiszem, várják sokan a játékot, köztük én is nagyon várom, de én abban hiszek csak amit a Rockstar közöl. A többi mind csak találgatás és több mint a fele nem is igaz. Ugyan ez volt a GTA V-nél is meg a GTA IV-nél is régebben, aztán jó volt ha az 1/4-e bejött a spekulációnak.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Az a nevetséges, hogy emberek úgy felhúzzák magukat olyan dolgokon amik "állítólag" meg "talán" meg "lehet", csak épp semmi sem biztos és kézzelfogható, de azt már készpénznek veszik.

-
Wiz Khalifa
veterán
Azért van 28k-nál több szakmaid mi?
Mondjuk nem tudom, hogy bizonyos játék csoportok nem kerültek-e szakmaiba vagy sem. A GTA topikok nem azok annyit tudok.
#1882Kylesa:
Mondjuk azt sejtettem. Senki se olyan mint Plata.
Amúgy karácsony után vannak olyan topikok, ahol el akarják érni még az éven az XY kerek hsz-t. Akkor legálisan lehet minden szarságot írni ezekbe a topikokba. homerhamm pl van hogy mondatokat 1 betűs hozzászólással csinál. 
-
Wiz Khalifa
veterán
Én csak poénból küldtem. Természetesen én is elő fogom rendelni. Emlékszek mikor a GTA V jelent meg PC-re, megjelenés napján felmarkoltam reggel mert lógtam a suliból, aztán csapattam fel a gépre, de csak másnap hajnalba tudtam vele játszani mert alig jött le a patch. Már mardostam magam.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
HaZsolt
üzenetére
Már a GTA V is ilyen volt. Mikor megjelent volt itthon egy Core 2 Duo E6300 procis gép, benne 4GB ram meg egy XFX HD5850 Black Edition VGA. Természeteden HDD-n volt a rendszer és a játék. 1366x768 felbontáson teljesen játszható volt, akkor voltak pillanatnyi berándulások mikor nagyon sok dolog történt egyszerre. SSD-vel ez is kiküszöbölhető lett volna.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
nesh_019
üzenetére
Én nem mondanám annyira pénzéhesnek a Rockstar-t. Nézz egy kicsit a dolgok mögé. Vegyük akkor hogy 2020 óta fejlesztik. Nem 1-2 ember fejleszti, rengeteg. Bérük, nem kevés havonta. Aztán minden más költség, szintén rengeteg pénz, reklámok, stb... majd minden rengeteg pénz. Utána a sok éveken át való online tartalom frissítések stb... azt is fejleszteni, stb... nem olcsó.
Legyen 100 dolcsi, megérdemlik. Inkább ez mint egy hulladék játék 50-70 dolcsiért.
A másik, hogy nálunk lehet azt mondja az ember, meg pár országba, hogy jajj, 100 dolcsi sok. Csak nézzük azt, hogy a világon sok országba ez a pénz kb semmi.
-
Wiz Khalifa
veterán
Hú bazdmeg... Ennyi szarságot ne olvass, mert még hülyébb leszel a mostaninál is.

Liberty City nem lesz benne, max valami átvezetőként mint a GTA SA-ban, ezek a barmok abból gondolhatják ezt, hogy a kamion pótkocsija amire Jason felugrik az Liberty City-s rendszámot visel. Ettől még nem lesz a játékban Liberty.
Jason nem lehet zsaru, mert akkor nem úgy hozta volna ki Lucia-t a börtönből ahogy, meg akkor nem rabolna boltot mint a videóban is látható.
Ennyi faszságot összehordani, hogy nem füstöl el az agyuk az ilyen hülyéknek akik a clickvadász cikkeket kreálják...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen, viszont a WD meg a GTA kicsit más tészta szerintem. Azért a GTA évek alatt rengeteg támadást kapott, a bandaháborúk, drogok, fegyverek, stb… miatt, hogy így is sok gyereket térítettek rossz útra mondván.

2010 fele vagy, hogy mikor sok volt az iskolai lövöldözés hányszor olvastuk, hogy a videójátékok miatt van és hát mindenki tudta melyikre céloznak.

Szóval szerintem nem lesz gyerek, nehogy megint baszakodni kelljen. Pedig amúgy király lenne. Én mikor a GTA Vice City-hez csináltam a real life módom abba volt gyerek stb… de saját. Tehát egy full real life játéknak indult, hogy dolgozol, lesz a pároddal gyerek, stb… másoknak is volt ilyesmi. Aztán úgy kb 70%-os mod állásnál egy hdd gond miatt minden ment a levesbe és mondtam, hogy akkor ennyi, még egyszer nem kezdem előröl.
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem hiszem, hogy lesz gyerek a GTA VI-ban. Egyetlen GTA amiben 1 gyerek feltűnt az a Vice City Stories és az is hatalmas port kavart, hogy egy erőszakos játékban minek tettek gyereket, pedig az csak átmeneti videóban volt. Mivel a GTA 18+-os besorolású, törvényileg nem rakhatnak bele 18 év alatti karaktert.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
HaZsolt
üzenetére
Pont hogy van értelme mert sokak szeretik/szerették a GTA IV-et és így kicsit le tudják hűteni a kedélyeket, spekulációk, kalkulációk nélkül tudnak majd munkálkodni a GTA VI-on.

Gondolj bele a GTA Trilogy kiadásba. Inkább bejelentették meg kiadták azt mint, hogy arról írtak volna egy postot, hogy srácok, csináljuk a GTA VI-ot, de még fingunk sincs mikor lesz kiadható állapotban.

-
Wiz Khalifa
veterán
A GTA VI képes topikba tettem be egy pár képet a gameről amit a Rockstar közölt.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Meg a miskolci búzatér learatása, a melegek áttérítése stb...

-
Wiz Khalifa
veterán
Idén év végén, jövő év elején jön. Na most, ha idén meg is jelenik a GTA VI akkor is csak konzolra. Szóval amikor jön PC-re már rég lesz Windows 12, szóval ez se olyan hülyeség lenne. Ott a GTA V. 2015-ben jelent meg és Windows 10 az ajánlott, ami szintén 2015-ben jelent meg.
Az hogy GTX 1050-en elfut az InZOI az egy dolog, de milyen graffal? Ez a kérdés. Én is játszottam megjelenéskor a minimum gépigényes gépen a GTA V-vel. Csak épp voltak 20-30mp-enként berándulások stb... szóval az, hogy elfut, esetleg játszható, messze áll attól, amit én írtam, a max grafikától.
Nem is értelek, kicsit lehetnél önálló és utána olvashatnál bizonyos dolgoknak...
-
Wiz Khalifa
veterán
Na akkor kicsit ülj le és gondolkodj el, mekkora hülyeséget írtál azzal, hogy "ez színtiszta baromság".
Ahogy Franklin írta ott is egy igazság. Valamint InZOI gépigényét nézd meg. High beállításokhoz 32GB ram és 16/24GB vram-os VGA van írva attól függ NV vagy AMD.
Na akkor, gondolkozz el, hogy az InZOI grafikájával ez a követelmény akkor a GTA VI graffal ami komolyabb lesz ettől, mennyire reális vagy sem a 32-64GB ram full graffon.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
KorySoprano
üzenetére
Szia.
Az összes Xbox kontroller megy ami 360-tól van felfele. Tehát nyugodtan vegyél egy olyan Xbox One-os vagy bármilyen kontrollert ami szimpatikus. Egy a lényeg hogy ha vezeték nélküli kontrollert akarsz használni akkor a gépedbe legyen Bluetooth mert azáltal működik.
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Mondjuk ahoz én se tudok mit írni. Én azt mondom, szervezzünk nekik egy találkozót. Bezárjuk Őket 1 gumiszobába mi meg az ablakon keresztül nézzük melyik öli meg a másikat.

A GTA V-t csoda hogy addig toltad. Én legutoljára online 2023 decemberében voltam. Már akkor kb fél éve untam a banánt...
A GTA VI-t pedig én nem PC-re veszem meg amúgy, elegem van ezekből a PC árakból. Egy olyan PC-t összerakni mint ahogy az akkori csúcs konzolon fog futni majdnem dupla annyiba kerülne mint a konzol, szóval... -
Wiz Khalifa
veterán
Nem a picsát.
Mikor megjelent a Duke Nukem 3D is egy csomó procit fingatottó. Nem bírták. Ugyan ez a GTA III is. Mikor megjelent a 3D-s grafikával, csak úgy szaggatott P3-on ha nem volt combosabb géped.A San Andreas-nál meg főleg voltak gondok ha nem volt jobb géped mert ott meg ugye a pálya az telibe volt, nem volt töltési rész mint a GTA Vice City-be. Így fingatta a gépeket rendesen. Emlékszem mikor Core 2 Quad volt nekem, úgy gondoltam milyen fasza ez elbírja rendesen, elkezdtem bepakolgatni az real autókat az SA-ba, persze a textúra vagy 3x nagyobb volt mint az eredeti és mikor már elértem úgy a felére itt-ott homályos volt az épület, vagy épp eltűnt az út mert nem tudta betölteni a textúrát időben.
-
Wiz Khalifa
veterán
Azt nem is mondtam, hogy a Mafia The city of Lost Heaven szintjét meg fogja ütni. Gondolj bele. 2000-2004 közötti játékokat átlagosan egyik készítő se ütötte meg igazán.GTA III-ban is amilyen fejlesztéseket alkalmaztak akkor a GTA 2-höz képest, azt azóta se tudták felülmúlni. Persze a GTA V, stb... sokkal jobb igen, de maga az alap fejlődése a játéknak nem olyan lenyűgöző mint amikor a GTA III megjelent. Need for Speed-nél is ez a helyzet. Underground és Underground 2 szintjét azóta se tudták megütni, a Driv3r is akkor nagyot ütött, a kövi 2 rész nem tudta azt sem felülmúlni. Ott a Serious Sam is. A The First Encounter és a The Second Encounter is nagyot aprított 2001 és 2002-ben. A kövi részek jók, de nem űberelték a két Encounter-t.

Na, de a lényeg, hogy ha idén meg is jelen a GTA 6 akkor is elég nagy verseny lesz a GTA 6 vs Mafia The Old Country között.

-
Wiz Khalifa
veterán
Mikor 8 évesen kaptam egy PS2-őt én is szenvedtem az irányítással kezdetben mivel életembe akkor használtam először konzolt. Kellett egy pár óra mire megszoktam nagyjából.

A testrészeket ne lehessen változtatni. Akkor Te olyan csajt csinálsz aki a földön húzza a melleit és a lenti rész meg bozontos saláta lenne. Tuti ezt csinálnád. És ez az emberek ellen elkövetett tett lenne.
-
Wiz Khalifa
veterán
Konzol is használható billentyűzet és egér kombóval már évek óta. Szóval az irányítás teljesen lényegtelen érv. Sőt, pl GTA V-ben is autókázni sokkal jobb kontrollerrel amúgy mert sokkal finomabban el lehet indulni, kanyarodni stb...

Illetve igen, a konzol is 2-3 év alatt avulhat manapság. Csak az a baj, hogy egy igazi fullos PC-t építeni 1 misinél is több aztán ha mást nem a VGA, de esetenként a proci is 3 év alatt avul annyit mint a konzol. Konzolt cserélsz kb fele annyiból mint VGA-t meg esetleg CPU-t. Így gazdaságosabb, olcsóbb a konzol.
A karakter testre szabáshoz annyit mondanék hogy nem bánnám ha a hajakra feküdnének nagyon rá. GTA V-be a női karaktereknél a hajak nem az igaziak. Egy jó hosszú haj nincs benne, pedig hosszú, vasalt haj igazán jó lett volna.
-
Wiz Khalifa
veterán
Plata tuti ezt is elhiszi mint minden szart amit a neten lát.
-
Wiz Khalifa
veterán
Na hölgyeim és uraim, New York-ban már elmúlt délelőtt 10 és semmi hír. Ha lett volna trailer 2 akkor az New York-i idő szerint délelőtt 9-kor jelenik meg. Szóval erről ennyit.

Mondtam én, hogy ez a teória megint hülyeség.
-
Wiz Khalifa
veterán
Na mizújs srácok? 27-e van és sehol semmi.

Igaz, hogy még New York-ban csak 6:20 van, így még egy pici idő van a reggel 9-es bejelentésekig, de nem hiszem hogy bármi is lenne.
-
Wiz Khalifa
veterán
Tudtam, hogy ez az egy szó tetszeni fog neked, kiválasztod a neked való dolgokat egy komplex hozzászólásból és hogy hozd a formád mindig a hülyeségeket.

Olyan vagy mint Quentin, Montagne-ból.

-
Wiz Khalifa
veterán
Valamikor a nyáron az egyik fejlesztő hintette el hogy cross platformot akarnak, mert sokan panaszkodnak ezért a GTA V-nél, hogy nem tudnak multizni együtt a konzolosok a PC-s emberekkel.
Na most ha ennek (is) lehet hinni akkor a Rage nem alkalmas erre a célra mert az nem cross platform-os. Vagy pedig rohadt nagy változásokat kellett csinálniuk hogy az legyen.
Mind1 is, az lesz a biztos ha egyszer 2050-be megjelenik.
Egy biztos, kamagrát nem kellesz bevenni ahoz hogy felálljon a farkunk, mert egyből instant állni fog ahogy betölt a game.
-
Wiz Khalifa
veterán
A baj alatt nem konkrét bajt értettem, hanem pl az engine cserét menet közbe. Valszeg nem megy olyan simán mint tervezték emiatt beúsztak az időben.
Amit a vége fele írták, azt a Rockstar sose fogja megtenni. Eddig se tette, most se fogja több okból kifolyólag. Egyik az, hogy az nagy pénzt emésztene fel nekik, mármint a reklámok. Aztán ha minél titokzatosabban tartják a játékot, sokkal többen egyből meg fogják venni és utána arról lesz mindenhol hangos a net, ergo ingyen reklám. Ingyen reklám meg mindig jól jön.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én meg lemerem fogadni, hogy nem lesz semmi infó idén. A Rockstar még sose csinált ilyet, hogy ennyire nem közöl semmit ennyi ideig egy bemutató trailer után. Biztos vagyok benne, hogy valami komoly gond adódott amit máshogy nem tudják eltitkolni csak úgy ha semmit nem közölnek.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
Mafia 1 DE-t nem szabad összehasonlítani az eredetivel, kb fele annyi küldetés van, sőt még szerintem fele annyi sincs és könnyebb alapból.
A Mafia The City of Lost Heaven elég nehéz, de azért nem lehetetlen kijátszani.
Mondjuk vannak akiknek a GTA Vice City-s RC helis bomba rakás se megy nagyon, pedig az is rém könnyű.
Igen Plata, itt rád gondolok...
-
Wiz Khalifa
veterán
Már nem játszok, ráuntam a dolgokra, de akkoriba mikor toltam mindenre volt idő mellette. Munkára, kocsik szerelésére, ház körüli tenni valókra, stb... de a majdnem minden napi 4-5 óra játék esténként befigyelt.
#1197Plata:
Hát nem. Lett volna az több is csak sokáig nem játszottam mert meguntam, aztán megint játszottam vele kicsit azóta, megint ráuntam.
-
Wiz Khalifa
veterán
Jól el beszélgetsz kb magaddal.

Amúgy elég karcsú GTA V-ben a 90 óra, ha már a GTA széria a kedvenced. GTA V-ben nekem story-ban kb 500 órám van, online meg 7000 felett hagytam abba a játékot.

GTA 3, VC, SA-t megszámolhatatlanszor játszottam ki 100%-ra, GTA IV-et meg vagy 13-15x valamint az Episodes from Liberty City mellék ágat is. GTA Liberty City Stories és Vice City Stories volt az egyedüli kivételek, azokat olyan 5-6x toltam ki 100%-ra sajnos. Chinatown Wars, Advance meg nem kötött le annyira, hogy végigvigyem. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
A GTA V-nél is bele nyúltak a forgalomba valamint az élővilágba is. PS3/Xbox 360-on nem volt annyira részletes az élővilág mint utána PS4/X-en valamint PC-n. Aztán az online-nál még észrevehetőbb volt. Rengeteg autó nem volt az úton ami story-ban igen, emiatt ritkult a forgalom kicsivel, valamit élővilág az teljesen el volt tűnve online.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
front3r
üzenetére
Én azt nem értem, hogy némely ember úgy elkönyvel egy dolgot, annyira elhiteti magával, hogy megpróbál másokat is rábeszélni arra a tévhitre. Aztán mikor megjelenik és nem úgy lesz akkor meg a cég lesz a köcsög miért nem úgy van.
Ugyan ez van a Samsung, Apple és más márkáknál. Minden hülyeséget terjesztenek aztán a fele sem lesz igaz és mindenki aki terjesztette a kamu hülyeséget kiakad rajta hogy nem volt igaza.

Meg kell várni míg megjelenik a GTA VI. Meg az akkori hozzá passzoló konzol. És kiderül mennyivel fog futni. Az is tényező ugye hogy fHD, 2k vagy 4k-ban fogja valaki játszani.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Na én pl notin se tudnék játszani. Szóval nálam csak asztali gép lenne.
Amit meg decemberben eladtam és az árából vettem egy erősebb iMac-et tőle.
Úgyhogy marad a konzol majd. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Engem meg a PC megjelenés azért nem izgat mert csak emiatt a játék miatt nem fogok vagyonokat kiadni egy PC-re. Úgyhogy nálam marad a konzol majd. Nem akarom, de ez van...
-
Wiz Khalifa
veterán
Ez a térkép eléggé hajaz a Driv3r Miami térképére. Legalábbis a Vice Beach, South Beach és a Vice City feliratig bezárólagos rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extraflame pellet kályha
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy karácsony után vannak olyan topikok, ahol el akarják érni még az éven az XY kerek hsz-t. Akkor legálisan lehet minden szarságot írni ezekbe a topikokba. homerhamm pl van hogy mondatokat 1 betűs hozzászólással csinál.