Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spizzi

aktív tag

válasz Plata #1963 üzenetére

Csak remélni tudom, hogy ez az eset nagy viszhangot fog kapni és meg lesz kenve a felsővezetés szája.

Imádom, szeretem, tisztelem a Rockstar-t, de ami sok az sok.

Mivel én is alkalmazottként dolgozom maximálisan át tudom érezni a komolyabb indok nélkül eltávolított emberek helyzetét, főleg azokét akiknek a visa, ezáltál a lakhatása, megszokott élete, élőhelye múlhat egy munkahely miatt.

A korábbi játékaik pedig nem azért voltak iparági standardet képviselő alkotások mert Zelnick és a hasonló kaliberű társai azt akarták, hogy az legyen... hanem azért mert ültek az irodákban olyanok, mint pl.: a 18 éve ott dolgozó, azóta már elbocsátott lead developer, aki már a GTA IV fejlesztésében is aktívan részt vett. Ilyen szellemi tőkét kukázott egyik napról a másikra a R* megalapozott indoklás nélkül.

Majd ha játszol a GTA VI-al és megragad a figyelmed egy nagyon aprólékosan kidolgozott részleten gondolj arra, hogy aki ezt megalkotta lehet, hogy a Gangesz mellett kerülgeti megint az utcára kiöntött kéthetes patkány pörköltet mert nem talált 3 hónapig állast az UK-ban miután a Rockstar valós indok hajította ki és közben lejárt visa.

Új hozzászólás Aktív témák