Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
negyven2 #87497 üzenetére
Általában egyet szoktam Veled érteni, de most nem teljesen. Csak azért írom le, hogy a dolog másik oldalról is meg legyen közelítve.
Ne vedd magadra, de te azért nem emberi mennyiségű időt tettél már ezekbe a játékokba. Ha valaki átlagosan játszik mint ( szerintem) én akkor egészen más a helyzet. ( PC-n 260, xboxon 100-rank, tehát mondhatni 350-rankom van). Egyáltalán nem találom unalmasnak.
Ha felmegyek a játékba bármikor el tudok lenni 5-6 órákat anélkül hogy valamit kétszer csináltam volna vagy meguntam volna. Megy a moonshine indítás a belépés után, a traderbe beviszek cuccot, csinálok mindent sorba, ezeket persze tudod te is. Azokat nem értem akik a naturalistot szidják. Elfelejtik hogy ennek a játéknak volt egy sztori módja, amiben volt a Zoologist achievement. Ez kb a naturalist, csak ismételhető és pénzt kapsz érte. Az a probléma hogy az emberek szerintem gta szerű pörgést vának meg bankrablást, meg orrba szájba lövöldözést. Hát én meg nem annyira, ezért is tetszik nekem a játék lassúsága. A naturalist meg erre kifejezetten jó.
Lövöldözésre is van lehetőség ha szeretnék, nekem nagyon tetszik az uj survival mode, kb 1 óra elmegy vele ha 10 hullámot végig tudjuk nyomni.
A Blood Money missionokból sincs kevés, érdekesek is nekem. Az Opportunities-el meg eléggé sokat el lehet szórakozni mivel többfileképpen végigvihetőek, elég nehezek is némelyik.
Ha végképp nem tudok mit csinálni megnézem a napi challangeket, és elvagyok velük pár órát, vagy éppen becsatlakozom egy free roam eventre.
Összefoglalva: ha az ember nem gta-szerű rohanást, robbanást, földindulást vár, hanem lassúbb nyugodtabb játékmenetet akkor bőven van tartalom a játékban annak aki nem maxol ki minden updatet megjelenéskor az első napon. Én jól elvagyok.
Mondjuk így visszaolvasva az írásod akkor én beletartozom a " sokan elvannak vele " kategóriába
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest