Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabesz123

tag

válasz #81556480 #80669 üzenetére

Az a smiley nem feltétlenül azt sugallta, hogy poénnak szántad.

Most megint elkezdesz mellébeszélni. Minden business-t fejlesztetni kell, ez evidens, a bunker sem termel normálisan anélkül, MC-k sem, de ezt is mindig leírják az újaknak, így nem igazán lehet félreértés abból sem. Azt meg nem tudom ki írta és hol, hogy vegyen elsőnek NC-t. Én is mindig azt írtam, ha ilyesmire válaszoltam, hogy az NC legyen az utolsó gyár, amit megvesz egy kezdő.

Ingyen termel, ez is tény, de ott van a DE (előtte minden másnak meg kell lennie). Szerintem ez is így hangzott már el többször is. A normál játék napi pár óra, azaz 1 hét alatt is összejön az a 800k, 10 hét alatt már meg is van a 8 millió. Tudom, mert általában napi 1-2 órát tolom, nem is minden nap, de hetente egyszer eladom az NC stock-ot és 600-800k környékén szokott lenni, amit kapok érte.

A nulláról indított accountommal (pont akkor kezdtem, amikor kijött az after hours) kb. 2 hónap után vettem meg az NC-t, op2-vel, mindennel együtt (és hozzárendeltem 5 gyárat is), pedig akkor még solo-ban nyomtam, nem a crew-os eladásokkal. Igen, farmoltam, de semmi gondom nem volt vele, az elején elég változatos volt, sok dologból lehet pénzt csinálni és akkor az volt számomra a lényege a játéknak, amit nem is bántam meg, mert mostanra minden megvan.

• Nagus

senior tag

válasz #81556480 #80669 üzenetére

10 milla a jelenlegi 3x event alatt simán megvan 10 nap alatt. Csak napi 2 óra játék kell hozzá. Plusz ami ez idő alatt termelődött a "gyárakban" azt eladod.

Tényleg elegendő lenne 10 milla? Meta és koko gyár 1-1 millió, éjszakai klubb (ha nem a legolcsóbbat veszed) 1,5 millió, fejlesztések 5 millió. A bunker dolgait még nem néztem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák