- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Steam Deck
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nem tudhatod hogyan lopták el,mondhatod magadnak azt hogy biztos csalni próbált és úgy,de szerintem nagyon kis százaléka ilyen.
Nézd az hogy valaki csal egy játékban nem szép sőt gáz,de ne áltasd magad,a lopás sem jobb,semmivel.Bár azt hiszem te még büszke is vagy rá.
Azt a mű reppert meg ne linkeld többet légyszi,egyetlen jó magyar repper van,az a ganxsta,de neki sem a zenéje a jó,hanem irtó jó dumája némelyik játékba.
Jó pár játékot feldobott hogy az a havasi gyopár szinkronizálta.
Nem tudom ma is vállal-e még ilyeneket,de pár régi játékban jól szórakoztam a szinkronján.(#60348) ucli
Kérlek mutass nekem olyan honlapot ahol legálisan vehetsz 500 forintért működő GTA accot,ami nem bannolt.
Nagyon érdekelne van-e ilyen.
Sőt ha tudsz olyan WoT accot amin van 60-70 ezer forint értékben prémium tank vagy arany és eladó 500 forintért szólj már.kéne még egy alt acc.
Cserébe szólok ha bizonyos accountom amin van majdnem 700 dollár költőpénz meg sok ezer dollárnyi fizetős tartalom megunom és elakarom adni 500 forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest