Hirdetés
Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
HALI!GTA multimod innien toltheto le:http://www.fpscentral.hu/cgi-bin/gringo2003/count.cgi?genrutine=DC_FullHTML&tmplfile=downloadcentral_default&id=1957&needlogin=0
-
Kain
senior tag
Igen van,de mint fent emlitették elég kezdetleges!
Az elmentett játékállásokba tölt be több playert,a hálózati részét egy külön progi felügyeli.Haverral kipróbáltam,de nam volt olyan nagy élmény mint vártam,mert elég nehéz egymást megtalálni,vagy cask mi voltunk bénák :))! -
KERO_SAN
aktív tag
szvsz a varosok nagysaga es a jatek osszetettsege miatt erre nem magyon lesz meg egy ideig eletkepes megoldas egy darabig..
-
PonPon
senior tag
NA igen... Én a harmadikra gondoltam, mer talán a multiplayer menüt még én is megtudnám találni, ha lenne, DE NINCS. MÉR? És honnan tölthető le az a kezdetleges?
-
KERO_SAN
aktív tag
Persze hogy letezik:]
GTA2vel nagyon sokat jaccotam neten:]
Csak ki kell valasztani a multiplayer menut, es onnan mar minden megy :] -
PonPon
senior tag
HI! Létezik a GTA-hoz Multiplayer mód, tud valki ilyet? Ha igen honnan szerezhető be?
Aktív témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest