- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunnia
tag
Hogy lehet a windows live regben átirni az országot, hogy tudjak multizni?
Vagy létre kell hoznom egy új felhasználot? -
Hunnia
tag
Fel kell rakni az 1.2-es patch előtt az 1.1-est? Mert én mindjárt az 1.2-est raktam fel.
-
Hunnia
tag
válasz
Mariann294 #12774 üzenetére
Akkor nemis tudok játszani vele? Mindig kilép, általában mikor már éppen befejeznék valamit sikeresen.
-
Hunnia
tag
Na azért ez elég gáz,nem?! Mindenkinél más miatt, de mindenkinél szar. Ez ám a rablás. Nálam xp-n van és, újrahúzás után lett telepitve a progi.
Próbálgassak patch-et, drivereket és ezek kombinációit?! Meg én jöjjek rá, mi a gáz, egy 13e ft.-ért vásárolt játékon?!
Hát nagy szart inkább széjjeltöröm ezt a szart oszt b....k rá, de hogy többet az én pénzemet nem látja ez a tervzőgárda, kiadó stb. az tuti.ya, ls megyek cod5 multizni...
-
Hunnia
tag
Srácok én nemtudom mi van, de mindig kifagy a game. Van mikor 1óra múlva, van mikor 5 perc. 4870-ből 3db-ot próbáltam, mindegyik új volt, most 285 van a legújabb driverrel. Volt egy zsir új samsung 2343nw, azzal "not optimum mode...", fagyott ki, most van egy samsung 2343bw. Most a kép kimerevedik úgy fagy ki, és ha be tudom zárni, a gép marhára belassul a következő újrainditásig.
Semmi másnál nem csinálja ezt a konfigom.Mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged