- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vahur
tag
válasz
Hunnia #11689 üzenetére
Mi lehet?
Hát szerintem a leírásod alapján a GTA IV.
Komolyra fordítva, nem vagy egyedül, tapasztalatom szerint érdemes kipróbálni különböző driver/oprenszer/patch kombinációkat mert nincs általános recept. Én 3 oprendszert próbáltam ki, érdemes szűz rendszerre felrakni és csak a minimálisan szükséges dolgokat feltelepíteni. Nekem így maradt az XP (Vista és Vista64 után ). Persze felraktam jó pár dolgot amióta kijátszottam a gamét, azóta fagyogat is szépen, teljesen véletlenszerűen.
Próbálkozz, jah, ha húzva van a géped akkor azt vedd vissza alapra a próba kedvéért mielőtt ezt-azt cserélgetsz. Én is elmondhatom hogy semmi másnál nem csinálja ezt a konfigom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged