- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
ittakary #27757 üzenetére
Nem tudtok élő linket erre a grafikus csomagra? Amit találtam már mind halott, vagy átverés
Nincs valami weblapja a készítőknek amin fennt van ez a zip file még?
(#27757) ittakary
Én idősebb vagyok már annál, hogy egy küldit elkezdjek százszor, annyira nem köt le, inkább kilépek és megnézek egy filmet, nem kezdek vele copakodni. Nyilván ha lenne xbox-os joy-om PC-hez akkor jó lenne repülni, de így hogy nincs és emiatt nem is veszek a programot meg nem írták át rendesen PC-re, ez így PC-n konkrétan nem kihívást jelentő küldi hanem irányíthatatlan szar játékprogram onanntól kezdve, hogy helibe ültél. Most minek copakodjak vele, ha nem muszáj és csíttel át lehet ugrani. Ezért kérdeztem. Egy pillanatra sem szórakoztat a helis küldi, csak várom hogy legyek már túl rajta, mert pocsék a program ezen része. A többi része faja, bár a motorozáson még lenne mit csiszolni hogy kétkerékkel ne csúszkáljon oldalra métereket, de azt legalább lehet irányítani. Nagy érzékenységű lézer egérrel a repülés szerintem kritikán aluli, én ezt így biztos nem adtam volna ki, de hát Istenem. A konzol az úr a PC-sek meg örüljenek, hogy egyáltalán megjelent PC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest