- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
rup1u5 #13269 üzenetére
Hm... Vágom. Nálam is így megy kb., bár magasabbra tolt beállításokkal nyomultam. Elég kusza tapasztalatok jönnek az egyes patch-ekről. Nekem ugyan csak 2 órát volt fent a küldetésbug miatt, de ott inkább 40 felép tendált az fps szám, a kettessel meg inkább 25-30. Bár lehet olyan napszak volt meg időjárás. A halál az a szürkület+eső. Akkor borzasztóan be tud lassulni. Amúgy a mostani eredményeim 3200 Mhz-re értendők. Valami miatt ennél feljebb azonnal behal a GTA, holott a Crysis pl. 2-3 órákat elmegy 3500-on fagyás nélkül. Lehet vmi Bios probléma, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest