Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Van benne Cloud save opció a GD-re.

Nekem szinte minden a GoG-on van meg. A Steam nagyobb, profibb, de valamiért a GoG mégis szimpatikusabb, így náluk szoktam vásárolni. Hejjj, pedig egy jó ideig nagyon idegenkedtem attól, hogy csak digitálisan legyenek meg játékok. De amikor már sok esetben a dobozos verzió sem tartalmazott mást, mint reklámanyagot, meg egy letöltő kódot (a DVD lemez pedig kb. csak dísznek volt benne), akkor szépen lassan átálltam én is. Most pedig már csak úgy vásárolok.
(Az utóbbi bő fél évtizedből nagyjából csak Diablo3 és kiegészítője volt, amit dobozosan is megvettem (a gyűjtői), de ott azért illett megadni a módját. Sőt a D3-hoz, amikor megjelent, még egy Inferno Edition-ös Strategy Guide-ot is megrendeltem anno külföldről. Közel 500 oldalnyi információ, amely fél évvel a játék megjelenése után már totál elavult volt, de gyönyörű könyv, úgyhogy nem bánom a megvételét.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest