-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Nandi88 #2144 üzenetére
Demolitionist cucc és ezért használhatja a Pyro is. Az, hogy vannak célszerűbb cuccok is, az más kérdés, főleg ha nincsenek meg neki.
(#2147) sirdond: köszi hogy linkelted, érdekes hogy a tag-elt keresésben amit linkeltem neked, nem volt benne.
Már napok óta vártam ezt a buildet, a videóiba már pár napja belefutottam (Grimtools link is volt bennük ami alapján majdnem teljesen ki is építettem már), vártam hogy publikálja, hogy kiderüljön változtat-e még rajta?
Ennek a buldernek egy korábbi Purifierét használtam igen hosszú időn át farmolásra, azért vártam erre.
Ami tetszett az előző buildjében: kellően erős volt (Cruci 170 - SR még nem volt akkor, Lokarr Ultin, és 1-2 Celestial kivételével az egész sztori mód jó farmolási sebességgel Ultin), nagyon kevés skillel operált.Lehet vannak jobbak, erősebbek, de engem vonz benne a kevés skill, és hogy az elődje bejött.
Annak a pisztolypárnak megvan az a tulajdonsága, hogy a lövedékük átmegy az ellenségen, így sebzi a mögötte lévőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest