Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz Csapoati #683 üzenetére

Sokan az a bajom vele, hogy ez arcade játék lenne, de billentyűvel kifinomultan nem lehet irányítani, csak kormánnyal. Ha bekapcsolom a menetstabilizátort, kipörgésgátlót, akkor a verdák érezhetően lassabban gyorsulnak, robbannak ki a kanyarból, szemtelenül nagy előnyt adva ezzel az ellenfeleknek. Ha kikapcsolom, akkor máris 10-20%-al gyorsabban tudom csapatni a sebességet, de ekkor meg a 0-1 (azaz nem nyomom a gázt vagy jobb lábam a gázon, bal lábam a jobbon) végállások miatt rettenetesen csúszik kanyarokban némelyik, pl. izomautók a hátsókerék meghajtás miatt. Az első részben szerintem pont eltalálták a menettulajdonságokat, itt arcadenál reálisabb, szimulátornál sokkal fapadosabb.

A grafikát sem teljesen értem, mert bár ne legyünk grafika huszárok, de sokszor azt kell mondjam kifejezetten ocsmány. Törjétek össze a kocsitok elejét és nézzétek meg alatta a motort. Most mondjam azt, hogy a CMR2.0-ban lehetséges, hogy szebb volt? Természetesen örülök neki, hogy FULLHDban, mindent maxra állítva elfut rezzenéstelenül (néha a célegyenesben picikét belassul), de így az ULTRA beállításnak semmi értelme, ha azt jelenti, mint máshol a medium.

Új hozzászólás Aktív témák