Hirdetés
- E-book olvasók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
privacy99
üzenetére
"Nagyon "kemény" a géped, de a GRID2 pont az egyik legalacsonyabb gépigényű játék ami létezik,"
Ezzel azért vitatkoznék, de nem fogok!
Már +tapasztaltam a Win8-at!
Elég is volt belőle!

Semmi érdekeset nem találtam benne, részemről felejtős! nincs okom a 7-et lecserélni, semmi baja, akkor + minek?
A 8-at ugyanúgy kihagyom, mint anno a Vista-t (mert annak se volt semmi értelme)! 
Ja, csak azért mert +jelent az új? Ez azért kevés indok a cseréhez, de nekem 11111111, használjátok egészséggel, semmi kifogásom ellene!

Én most borítékolom (aztán majd akkor +beszéljük, ha eljön az ideje), h a 9 +jelenése után (kb. 1-2 hónap ráhagyással, gondolok arra, hátha kifelejtettek valamit, szóval 1-2 javítás azé belefér) semmi baja nem lesz!

Téma lezárva, részemről ennyi!
U.i.: "nagyon élvezetesek az újdonságok." Csak 1-et mondj pls., a csempés foson kívűl!!! Má bocs!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E-book olvasók
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zowie EC2-DW
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 8-at ugyanúgy kihagyom, mint anno a Vista-t (mert annak se volt semmi értelme)!