- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Mini PC
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Sziasztok mindenki!

Nekem a tegnap volt a csúcs, h durva 20 perc alatt +volt (lett) 1 szint!

Irányítás jó volt, sikerült az 1-6 helyen végezni, így már (el-)kezdett tetszeni a game! Am. amióta mindentől függetlenül nyomom (föleg úgy, h nem veszem figyelembe azt a tényt, h GRID 2-nek hívják), azóta nem is olyan rossz!
Még nem szervezek semmit, mert =re gyúrok! Amint elértem a 30-as szintet, majd +látjuk mi lesz!
Minden esetre minden nap vagyok kb. 19 : 30-ig, vagy 20 : 00-ig! Akinek van kedve, tol6juk!

Képeket (főleg ha jól sikerült a menet) azért linkelek majd be, ha
baj,
+ a szintlépésekről! tudom nem nagyon érdekel benneteket a dolog, de azért próbáljátok elviselni pls.!
Részemről most indulok
ni, majd +látjuk mi lesz, ill. milyen lesz! 
Még nem biztos, de valószínűleg rájöttem a +oldásra (minden a mai szereplésemtől függ)!

(#2211) Redneck válasza Ghard (#2209) üzenetére: =re azért nem zavar, mert a szinteket gyűjtöm, a tudásom + elég kevés és a lényeg, h kapom a manit, csak legyen tele a szeró!
Am. igen én is a Fair Play híve vagyok és az olyan meneteket szeretem! ritka, de előfordul!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

baj,
ni, majd +látjuk mi lesz, ill. milyen lesz!