Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Redneck

nagyúr

válasz Foxmulder89 #2197 üzenetére

Persze mert[moderálva] azt élvezik ha más játékát [moderálva]. Ahogy fps-ben is azért csalnak mert [moderálva]és nem tudnak lőni. Régen jó volt az ilyen, lejöttek LAN-ra és ki voltak röhögve mert nem tudtak csalni. Már ha lejöttek. Voltak akik neten nagyon kemény legények voltak, élőben meg kussoltak mikor odamentem hogy "[moderálva]és mit ugattál te [moderálva]?" ?

Van még valaki aki szeretné vissza a pénzét? Holnap megfogalmazom egy jó angolossal a levelet, le is fotózom az eddigi Codemasters játékokat hogy megvettem őket. Ezt viszont nem akarom ennyiben hagyni.

Csapoati:
    Engem telibe kikúrtak 3-ból 3 menetben... Előzzön meg [moderálva], de ne lökjön ki, nekem eszembe sem jut fordítva. Az más ha fej-fej mellett összeértek, de ha kanyarban 200-al belém csattan az [moderálva]jó. El is vette a kedvem. Először lettem volna dobogós. Megint nekem volt a [moderálva]kocsim de előtte 3 percig nem tudtak beérni. Az első kettő elhúzott. Azért akarok e-mailt írni mert ez hihetetlen hogy erre semmi szankció nincs.

Shift 2-ben nem multiztam, ott elég volt a gép ellen küzdeni :) Legalábbis a végén a brutál kocsikkal már irányíthatatlan volt néha.

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák