Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
x63
aktív tag
Délelőtt játszottam, semmi baja délután frissítés, játszhatatlan a multi, a single player rendben van.
Most akkor mit csináljak, megakad a kép és mire elindul addigra már füvön falon ellenfélen vagyok.
Ultra low módban is akad, nézzetek rá az adatlapomra a hardware háttérhez.A Grid 1 volt az első játék amit megvettem de a Grid 2 volt az utolsó azt hiszem.
Kifizettem, enyém és elba@sszák azt a kevés jót is amit találok benne, ráadásul a saját játékomba úgy telepít frissítést, hogy MEG SEM KÉRDEZI AKAROM E, emberek ez a szoftver az enyém nem piszkálhat bele minden jöttment.
Még a Windows is megkérdezi az idők kezdete óta, hogy engedélyezem e az ilyen dolgokat.Ötleteket várok mit tegyek, hogy játszhassam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest