Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem szeretem ezt. 1-2x jópofa, de igazából ha választhatnék akkor inkább játszok olyan játékkal ami jól néz ki (és szerencsére válaszhatok). Illetve szerintem van olyan műfaj ahol nem baj hogy a graf nem elsődleges, pl nagyon szeretem a dead cell-t, vagy akár stratégiai dolgoknál is jobban másodlagos, de pont egy varázslós FPS-nél lenne jelentőssége a RTX-es tűzlabdának látványban...
off: Nem ekézés, nem nekem készült, nem játszom vele
-
shaddam
aktív tag
Direkt kivártam mire kijött early accesből, jött előtte patch, de azért sikerült belefutnom a sivatagi városos erőtérbugba
Egy trükkel ki lehetett kerülni a bugot, aztán rá pár napra megint jött patch ami javította. Mindezek ellenére élveztem, főleg a játék első harmadát. A mocsáros "pestises" falu téma nekem nagyon bejött. Remélem a wrath aeon of ruin azért bugmentesebb lesz megjelenéskor -
Dr. Akula
félisten
-
GodGamer5
addikt
A Minecraft mióta voodoo1? Inkább kockákból épített szoftver renderes ocsmányság...
Én is jobban kedvelem a fotóríl grafikát, de amúgy elég hangulatosan néz ki ez a game, -főleg ha Quake 1-3- on nőttél fel- és jó a zenéje is.
A játékmenet mondjuk nem tetszett, ezért abba is hagytam. -
Dr. Akula
félisten
Nem szeretem az ilyen Minecraft grafikás dolgokat. Értem én hogy olcsóbb Voodoo1-re fejleszteni mint RTX-re, de hát mégis csak a 21. században vagyunk már.
-
batman91
őstag
Nem is tudom, nekem eléggé bejött a játék. Már nagyon régóta vártam a végleges kiadásra és nem is csalódtam benne. Közepes nehézségen kezdtem, kellő kihívást adott így. Nem egy könnyű játék az biztos. A teszt annak a részével egyet kell értenem, hogy alig van lőszer a fegyverekhez és a mágia haszontalan jóformán az ellenségekre. Viszont én ezt nem nevezném negatív dolognak, mert ott vannak a közelharci fegyverek is. Meg minden ellenségnek megvan a maga ellenszere, csak ki kell tapasztalni. A pénz büntetésre meg nem emlékszem, hogy ennyire brutális lett volna. Tőlem csak pár száz aranyat vont le halál esetén. Bugokkal találkoztam én is, de nem mondanám vészesnek. Összességében egy jó kis játék volt, én ajánlom mindenkinek akinek tetszik ez a stílus. Nem fogtok csalódni.
-
cami][us
őstag
Nem csak nekem ugrott be erről a Heretic. Pár patch talán kipofozza a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Macska topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már évek óta megvan és nagyon várom a végleges verzióját. Kíváncsi vagyok már rá.