Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Apple MacBook
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem szeretem ezt. 1-2x jópofa, de igazából ha választhatnék akkor inkább játszok olyan játékkal ami jól néz ki (és szerencsére válaszhatok). Illetve szerintem van olyan műfaj ahol nem baj hogy a graf nem elsődleges, pl nagyon szeretem a dead cell-t, vagy akár stratégiai dolgoknál is jobban másodlagos, de pont egy varázslós FPS-nél lenne jelentőssége a RTX-es tűzlabdának látványban...
off: Nem ekézés, nem nekem készült, nem játszom vele
-
shaddam
aktív tag
Direkt kivártam mire kijött early accesből, jött előtte patch, de azért sikerült belefutnom a sivatagi városos erőtérbugba
Egy trükkel ki lehetett kerülni a bugot, aztán rá pár napra megint jött patch ami javította. Mindezek ellenére élveztem, főleg a játék első harmadát. A mocsáros "pestises" falu téma nekem nagyon bejött. Remélem a wrath aeon of ruin azért bugmentesebb lesz megjelenéskor -
Dr. Akula
félisten
-
GodGamer5
addikt
A Minecraft mióta voodoo1? Inkább kockákból épített szoftver renderes ocsmányság...
Én is jobban kedvelem a fotóríl grafikát, de amúgy elég hangulatosan néz ki ez a game, -főleg ha Quake 1-3- on nőttél fel- és jó a zenéje is.
A játékmenet mondjuk nem tetszett, ezért abba is hagytam. -
Dr. Akula
félisten
Nem szeretem az ilyen Minecraft grafikás dolgokat. Értem én hogy olcsóbb Voodoo1-re fejleszteni mint RTX-re, de hát mégis csak a 21. században vagyunk már.
-
batman91
őstag
Nem is tudom, nekem eléggé bejött a játék. Már nagyon régóta vártam a végleges kiadásra és nem is csalódtam benne. Közepes nehézségen kezdtem, kellő kihívást adott így. Nem egy könnyű játék az biztos. A teszt annak a részével egyet kell értenem, hogy alig van lőszer a fegyverekhez és a mágia haszontalan jóformán az ellenségekre. Viszont én ezt nem nevezném negatív dolognak, mert ott vannak a közelharci fegyverek is. Meg minden ellenségnek megvan a maga ellenszere, csak ki kell tapasztalni. A pénz büntetésre meg nem emlékszem, hogy ennyire brutális lett volna. Tőlem csak pár száz aranyat vont le halál esetén. Bugokkal találkoztam én is, de nem mondanám vészesnek. Összességében egy jó kis játék volt, én ajánlom mindenkinek akinek tetszik ez a stílus. Nem fogtok csalódni.
-
cami][us
őstag
Nem csak nekem ugrott be erről a Heretic. Pár patch talán kipofozza a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Már évek óta megvan és nagyon várom a végleges verzióját. Kíváncsi vagyok már rá.