- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
nom volt szándékom
mondjuk az biztos ha nagyon profin megcsinálod profi cuccon, akkor jó lesz a szaron is
mi zenénél vagyunk így, hogy lehet hogy soha senki nem fogja meghallgatni stúdió hangfalakon, de azért nem árt azon hangszeerlni, hogy igazán megszólaljon, csak sajnos ezekre pénz kell, nonprofit zenésznek meg nincs sok.
ezért is örülnék, ha valaki segítene abban, hogy találjok icipici monitort olcsóér -
Celithrandi
addikt
cégeknél meg még annyira se lesz full-on monitor, ha nem kifejezetten grafika guruk.
mi is Samsung SyncMaster 757nf eket használunk, pedig info cég vagyunk.
szépm eg jó monitor, de pl egy avi olyan sötét alapbeállításon rajta, hogy nem látok szinte semmit belőle, meg ps ezni se szeretek rajta -
Celithrandi
addikt
miért nem jó a jólbevált módszer?
nekem van egy legolcsóbb Hyondai tft m meg egy szamatron CRT m.
kb tök más szín és komtrasztarány a kettő.
megnézed egyiken, megnézed másikon és kiütköznek a hibák, meg ilyesmi
bár én csak saját fotókat retusálgatok meg alakítgatok és nem kereskedelmi célokkal -
Celithrandi
addikt
sajnos nem találtam megfelelő topicot.
Honnan lehetne szerezni nagyon pici TFT monitort? 15'' ös a legkisebb, amit eddig láttam és nekem kb 1/3 akkora kéne, vagy esetleg valaki tud ilyet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32DG500EUXEN) 165HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest