- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Narancs
őstag
Karácsonyi UP!
-
KINKY_007
aktív tag
Még megvan nálam, amit beszéltünk először időpont nem volt neme jó...
-
KINKY_007
aktív tag
Én ma csesztem el a 9800pro-mat: qrva nehezen jött le a gyári hűtés (kis pöcköket le kellett vágni), Zalman VF700 fel, erre mikor bekapcsolom kockás lett a kép-kb fele képernyőt látni. Club3d, dec2-ig volt garis... Jótanácsot, árajánlatot várok!
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
Narancs
őstag
up
-
ReFleX®
tag
up!
-
Narancs
őstag
up
-
Narancs
őstag
up
-
bci
tag
Üdv!
Az én 9800 prom hoz alkatrész kellene!
Nevezetesen a kis pici de hosszúkás hűtőborda alatt megbúvó 4db nyolclábú ic de legalább a 4.
Sajnos a borda lefeszegetésénél sikerült a legbelső ic tokozását kettészedni uh most bele lehet látni
Eléggé melegedett itt ez a rész azért gondoltam hogy rakokrá 1 nagyobb bordát éshát ez lett a vége....
Namost a kártya ettől még működik csak mégjobban melegszik ez a rész, pontosabban tűzforró, valszeg az az ic kinyekkent és most a másik 3 még jobban le van terhelve
A GPU órajelét kénytelen voltam visszavenni 320 ra és be van nyomva a v-sync, így nem hibázik, de a gyári órajelet nem bírja mert túlmelegszik ettől az egész nyák!
Felírtam az ic-ken lévő adatokat is, ha segít majd elküldom.
Előre is THX! -
Narancs
őstag
egy hónap van még, addig csak lesz...remélem.
Addig is up! -
Narancs
őstag
up
-
Narancs
őstag
up
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
pink75
aktív tag
[link]
#25-öt nézd meg, lécci, szerinted ennek mi a baja? -
Narancs
őstag
UP
-
Matthew
őstag
Nem is tudom. Nekem télleg elég sokban van, ha meg javíthatatlanok vagy teljesen használhatatlan akkor neked sem érne sokat. Ja azt elfelejtettem írni, hogy a két 9800-ason nem a gyári hűtés van hanem valami artic cooling féleség (amiből az egyik csapágyas).
Ha gondolod tégy egy ajánlatot priviben. -
Matthew
őstag
Nekem lenne 2db 9800pro és egy 9600xt. Mennyit adnál értük? Nemtom mi a bajuk, se kép se hang...
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
Szóval minap sikerült szereznem innen fórumról egy hibás 9800pro-t ami kicsit játszadozott is velem, de ezért szeretek barkácsolni ilyesmikkel!
Hát mint kiderült a kártya vagy kontaktos vagy a mem hiba, mert egyszer megy a kártya hibátlanul minden probléma nélkül utána mintha lehaltak volna róla a ramok.., azért egy mem cserével azthiszem megpróbálkozom.
Amit keresnék, legelőször is gyári 9800pro hűtést, leginkább gecube vagy club 3d édekelne azokon viszonylag tűrhető a gyári kókány.
Másodlagosan pedig gpu hibás érsd ez alatt, gpu lesarkazás, ezüst paszta által rövidre zárás és még sorolhatnám a lényeg, hogy a mem hibátlan legyen rajta, bga tokozású kellene mindenképpen, ezért jöhet 9600pro-tól egészen 9800xt-ig kártya.
Hát lényegében ennyi!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest