- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
annyit szeretnék megtudni hogy felmegye -e a IGO8 egy NAVIGON 1200-re.....
ugyanis kaptam egy ilyet karácsonyra és csak kelet európa van benne.......sajna
nekem meg kéne még ausztria meg németország stb.....
előre is köszönöm
-
bulika25
csendes tag
hello.
nekem olyan segitség kellene,hogy egy ford mondeoba milyen gps progi kell?elöre is köszi a választ.
hello. -
Farcryboy
csendes tag
Hali!
Adott egy hp 214-es pda. Szep jo meg minden, bt-s gps megy rajta igo 8-al. Van egy globalsat 337 cf-s gps vevo. Holdakat lat, tartja veluk a kapcsolatot gps adatok alatt(muholdterkep nezet). Amint atvaltok h hova kellene menni kozli hogy gps kapcsolat megszakadt, majd gps vevo nem talalhato. Hogy tudnam rabirni hogy ez megszunjon? Tovabbba, hogy lehet beallitani wm6-nal hogy azonnal letesitsen kapcsolatot bt-s vevovel ha bekapcsolom a vevot, ne kelljen parositgani.
Elore is koszonom
-
capa 111
csendes tag
Sziasztok!
A Logic Gear frissítést már több mint egy évvel ezelőttre ígérték, de valahogy nem akar megérkezni.
Úgy érzem, átvertek. Nem kicsit, nagyon.
A gép lassan már a fele országot nem ismeri pontosan.
Tudja valaki, hogy lehet egy normál Igo progit "ráhekkelni" (a gép egy Wayteq N 350 - az Igo nem támogatja, úgy tudom)?
Jogtiszta Igo-ra gondoltam, mert fontos lenne a rendszeres frissítés. -
fiatbravo
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segiteni? Fel lehet rakni Sony nv-u73tc-re iGO8-at? Nem találok semmi infót róla. Köszi!
-
Csöves
őstag
Va új térkép a 2006 hoz
-
Dr.Én
veterán
Hali
Haverom nevében kérdezek, vett egy BluePanther U350B GPS-t,de azt mondja nem adtak hozzá szoftver
Mondták neki hogy van a neten ingyenesen letölthető térkép szoftver hozzá
Ha van ilyen akkor valami linket létszi adjatok hogy hol találok neki ilyetElöre is köszi
-
Daragoo
csendes tag
Üdv...
IGO My Way 2006 hoz kellene egy ukrajna bővítés....(más nem)
Nem tudna valaki küldeni? -
Drakenet
csendes tag
Sziasztok!
A iGo 2006-t fogják frissíteni tovább?
-
skippper
senior tag
GPS Tuner nevű program a megfelelő választás Geocachinghez, ahogy eddig tapasztaltam. Akit érdekel a téma, nézzen rá.
-
_ak_
addikt
válasz
parandroid #180 üzenetére
A Garmin tudtommal kakukktojás, épp úgy van túrázós térképe, mint hajós vagy repülős is. Túrázáshoz pl: [link]
Én viszont 6120c-n, garmin mobile xt-t használok egy holux m1000-essel ezen kívűl még a tom-tom-ot próbáltam, így sajnos bővebben nem tudok segíteni.
-
skippper
senior tag
válasz
parandroid #180 üzenetére
Ezen vagyok
Reméltem itt tud valaki ajánlani konkrét programot ezekre. Gecachinget akkora hype veszi körül, biztos van itt valaki, aki használ hozzá valami istencsászár progit...
-
parandroid
félisten
válasz
skippper #179 üzenetére
Az iGo és a Tom-Tom, valamint a Garmin is alapvetően közúti navigációk, terepen nem túl pontosak, és a domborzat is csak legfeljebb jelzésértkűen szerepel bennük. léteznek kifejezetten túrázáshoz, geocachinghez, vagy biciklizéshez készített szoftverek, érdemes lenne specifikusan ilyet keresni.
p
-
skippper
senior tag
Hellóka!
Gondolom már veszettül unjátok ezeket a kérdéseket, viszont hamarosan indulok túrázni és sürgőssé vált a dolog.
Milyen progikat ajánlotok GPS-hez? Például találok olyat, amin Magyarország domborzati térképe van és ehhez képest határol be engem? Vagy akármi, amivel a terepen tudok boldogulni, turistaútvonalak vannak rajta, stb. iGo, TomTom adja magát, de kéne valami ezeken kívül is. Esetleg ha van valami ötletes alkalmazás, szívesen veszem az ötleteket!
Köszi előre is.
Szerk.: iPAQ 214 + SiRFstar III a rendszer
-
pc-eye
tag
OK,majd megprobálk még pár helyen utánaérdeklődni
-
-
pc-eye
tag
értem de én meg most akarok psp-t venni és pda-ra most nincs keret szal azé kérdeztem h meglehet e oldani...
-
-
pc-eye
tag
válasz
Viktor0610 #169 üzenetére
és gps vevő-t nem lehet hozzá venni??mert youtube-n videoban azt is láttam h gps adapter
-
pc-eye
tag
Hellosztok!Most költöttem el a manim 1 PSP-re annyi kérdésem lenne h rálehet rakni akármilyen progit ami löki h hol vok meg h menj előre 50m-tert majd fordulj balra??Előre is köszi!
-
_ak_
addikt
Fentebb symbianra, ""sok"" ajánlat érkezik, h tomtom-ot. van esetleg vmi ellenérv a garmin mobileXT ellen vagy csak randomra TomTom? mintha régebben azt olvastam volna, h komplettebb térképek vannak garminhoz..
(magam is azt használom,de azon kívül, h erőforrás igényesebb a tomtomnál, más hátrányt nem vettem észre) -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy jogtiszta garmin naviguide-t cseréljek jogtiszta igo2006-ra?
-
endka
csendes tag
válasz
Viktor0610 #162 üzenetére
van...
nem legális, de van működő (2006, sajnos csak magyar térképpel)
a 8-ra is vannak kísérletek, de az eeepc-n nem akar elindulni
gyakorlatilag sztem a pda-s software van átírva pc-re -
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,lenne egy kérdésem az IGO8 kapcsolatban van-e olyan beállítás hogy ha navigálás közben jön a hívás akkor az igo8 háttérbe van és nincs navigálás ( Igo 2006 -on nekem így volt beállítva Eten X500 ) csak sehol nem találom ilyen beállítást
Ha tud valaki segítsen.Köszönöm.
-
pocok5
csendes tag
Igo 8-hoz feltettem a jocco 1.08-as skint! El is indult rendesen-csak az indítóképernyő volt "szétesve"- azonban amikor térképmódra akarom váltani mindig újraindul!
Mi lehet ennek az oka? A többi skin többé-kevésbé megy rajta.( igaz a jocco 1.07-essel is így jártam,az sem ment)
Ha valaki tud rá megoldást, ne titkolja el! Megköszönném! -
-
HolyFire
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne problémám...illetve haveromé... hogy vett egy bluepanther nevű gps navigátort, de navigációs szoftver nincs rajta...Letöltött valami navigációs szoftvert és azt szeretné rárakni, azt hiszem iGo-t. Nahh a lényeg hogy sehogy sem tudunk életet lehellni a masinába és jó lenne ha valaki tudna segíteni hogy hogy is működnek ezek a dolgok...hogy egy gps-re bármilyen navigációs szoftvert rá lehet rakni vagy csak hozzá valót...ha rálehet rakni jó akkor hogy s miként...
Előre is köszi a segítséget...
-
-
I_Am
veterán
-
roliika
csendes tag
Sziasztok!
Lexsus ls 430 ban (2002)-es milyen GPS navigáció van? Tomtom? Vagy mi? Egy ismerős megkért hogy keressek rá valamit...de így elég nehéz hogy asse tom mit keressek.
-
nyunyu
félisten
Aha, egy perccel rovidebbre jon ki a menetido, ha M3-rol Erzsebet hid fele jovok a logikusnak tuno Lanchid helyett, viszont 1.8km-mel hosszabb az ut.
-
nyunyu
félisten
Fogos ravasz kerdes: miert van az, hogy az osszes navigacios szoftver nagy ivben kikeruli a Lanchidat?
Ma jottunk haza M3-asrol, aztan egy Garmin Nuvi siman elhajtott minket az M3 vegenel balra a Hungariara, innentol Thokoly-Rakoczi-Szabadsajto-Erzsebet hid-Attila-Krisztina krt utvonalat javasolta
Persze jol be is szoptuk, mert Thokoly egyik szakasza le volt zarva a Stefania kornyeken, igy valahogy elkeveredtunk a Hosok tere iranyaba, de onnan is ragaszkodott a Dozsa-Thokoly-...-Erzsebet hid-... cel utvonalhoz.Megneztem most a viamichelin tervezojet, meg a Google Maps-ot, azok is azt javasoljak.
Nekem valahogy logikusabb lenne a bazinagy kerulo helyett a nyilegyenes utat valasztani: -Andrassy-Deak ter-Kossuth-Roosevelt ter-Lanchid-Alagut-cel
Bezzeg ha Oktogontol inditom hazaig a keresest, akkor siman az Andrassyt ajanja, nem hajt el a nagykorutra...
-
-
sinick
senior tag
Valamiylen GPS-es túristatérkép programot keresek Windows Mobile 5 alá (Mitac Mio A701)!
Azt tudom, hogy a Garminok alá van ilyen progi, viszont létezik ilyen univerzálisabb megolásba is (ld. mint iGO!)? Tudtok valamilyet ajánlani? -
válasz
Nyuszomuszó #143 üzenetére
El kell szomorítsalak, a Mobilarena teszt szerint csak klón van rajta...
Ez esetben az Asustól kérhetsz segíttséget a frissítéshez.
-
Nyuszomuszó
csendes tag
Hí ! Tud valaki nekem olyan linket nyomni, ahonnan az ASUS R300-as navimnak a térképeit tudom frissíteni ? Állitólag IGO 8 fut rajta, de nem klón !
-
vally
csendes tag
válasz
kosztalaci #141 üzenetére
Mi van rajta gyárilag?
-
kosztalaci
csendes tag
Sziasztok !
Úgytudom, hogy itt sok okos ember irogat.....
ha esetleg nekem is tudnátok segíteni, azt megköszönném.
van egy sg 368B jelű pna-m. /no name/
rengeteg féle progival próbáltam már begerjeszteni, de eggyetlen igo-val sem indult el.....
esetleg ha meg tudná valaki mondani, hogy milyen navi prg.-t vis, azt megköszönném... -
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
honnan tudnék ilyen progit letölteni: ??
WIN FAST NAVIGATOR
-
gessztenye
csendes tag
Sziasztok! laptopra "kötöttem" egy bluetooth-os gps vevőt. Szépen csatlakozik is, csakhogy a gép a com14-es portot osztotta ki neki.. az igo meg csak a 0-9-ig lát... Tud valaki valami ötletet, hogy hogyan állíthatnám át a portot? xp-home...
-
albgab
aktív tag
Hali!
Erre a gépre felmegy az i-go? Nem találtam sehol semmit róla.
Sony nv-u73t
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!Garmin szoftverhez keresnék EU térképeket.A program megvan és ráadásul sikerült magyarosítani.
-
hzcs
senior tag
hali!
Olyan kérdésem van, hogy adott egy yakumo márkájú gps. A laptoppal össze lehet úgy hozni, hogy legalább e gps koordinátákat beírja egy szövegfájlba? Konkrétan azt szeretném megcsinálni, hogy van egy wifi hopper nevű kereső, és ezt a progit akarom párosítani a gps-szel, hogy később lássam, milyen wifi merre található.
-
Fla$hly
aktív tag
hy!
Tudna valaki valami gps navigációs progit laptopra amely hasonló részletességgel bír mint pl az IGO? Aeromapot próbáltam de az nem jött be, részben azért sem mert ugye a falvak nincsenek utcanevezve
-
AtHoS
nagyúr
Volna egy kis gondom.
Környezetemben elszaporodtak a GPS, PDA+GPS készülékek és mindenki nálam akad meg, mivel látatlanban is úgy gondolják én meg tudom oldani a problémájukat.
Nos az egyik PNA tulaj érdekes dologgal állt elő, miszerint Laptopon szándékozna a közeljövőben GPS funkciókat használni külső vevővel, csakhogy olyan navigációs programot kellene kerítenem, amiben nem csak azt lehet kiválasztani, hogy éppen milyen gépjárműhöz tervezzen, hanem tehergépjárművön belül még meg lehet adni a jármű tömegét, magasságát, ADR kategóriáját. Szóval picit részletesebben, mint az iGO-ban.
Sajnos nem vagyok járatos az ilyen szoftverekben, de hátha találkozott már egy fórumtárs ilyen szoftverrel és talán tudja a nevét is.
-
oklap
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Van egy LD 3 W Nokia külső gps modulom a telefonomhoz. A segítségével használom a Tomtom navigációs rendszert. Tök jó.
A gondom az, hogy nem tudom, a laptopomon működik-e ez a külső gps egység (bluetooth kapcsolattal). Ha igen még egy gond, a Tomtom fut-e a laptopon, vagy kell valamit ügyeskedni vele.
Ha nem milyen navigációs rendszert ajánlanátok...
Már egy idelye töröm a fejemde még kevés vagyok, remélem tit tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
N4r4ncs
aktív tag
Amit te keresel ahhoz a Sony már kiadta a Navteq alapú térkép frissítést dvd-n és megvehető.Abban már benne van egész európa.
Nekem N73T-m van,egyébként a Navteq ilyen ritkán ad ki frissítéseket,nem értem igazából,vagy pedig a Sony veszi meg a navteq-től,mind1 igazából nem vágom hogy is van ez -
hummerdikk
őstag
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Szeva, reg lattalak!
jah van, ismerosom mondta... lehet h ebbol telefonalas lesz -
válasz
hummerdikk #124 üzenetére
Van ilyenre lehetőség?
-
hummerdikk
őstag
Szevasztok!
iGo-hoz hol tudnam letolteni elore egy hetre a muhold allasokat?
-
SISQO
csendes tag
válasz
Theonlymac00 #48 üzenetére
Kizárólag windows alapú az igo
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Nekem van egy Sony NV-U51 navigációs rendszerem. Az a baj, hogy nincs rajta magyar térkép. Az lenne a kérdésem, hogy ez a típus működne e az Igo-s szoftverrel?
-
R
senior tag
I-GO-hoz leírást tudna valaki küldeni (friss,új,részletes,magyar-angol)? eik
-
Ruspy
csendes tag
Sziasztok, vettem egy Eten M700-at, de nincs rajta térképszoftver, ahogy nézegettem az IGo a legjobb, de elég drága, honnan lehetne letölteni valamilyen tört verziót? hol vannak windows mobile programok?
molger@velvet.hu -
layosh002
csendes tag
Hy!
Lécci segítsen valaki! M-tech tipusú pda navit vettem kelet-eu térképpel! Gondoltam,ha kell németország és ausztria is rá, csak bemásolom az SD-re és kész, de sajna nem!
Kapok kettő hibaüzenetet, az egyik,hogy elavult a térkép, a másik, hogy használhatatlan!
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Venni kell egy igo navi teljes eu-t vagy valahogy meg lehet oldani? -
rumos14
nagyúr
válasz
Lotusomega #115 üzenetére
TomTom legújabb változata. www.nokiaprogramok.hu
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem témába vág,akkor bocsi,de melyik a legjobb gps progi S60 v3-ra manapság?
Előre is köszi! -
Uwebot
csendes tag
válasz
Nokedlifuksz #113 üzenetére
El kéne adni jópénzért az alvilágnak, azzal lehetne sokat kaszálni...
Bochkorék eltüntek közben -
Uwebot
csendes tag
válasz
Nokedlifuksz #111 üzenetére
itt
bochkor, palik meg a szekeresék nórája keresik az arany navigátort... s te is nyerhetsz egyet 500e ft lebeszélhetőséggel... -
Uwebot
csendes tag
válasz
Nokedlifuksz #109 üzenetére
ez komplett telefon csak mindenféle beépített ketyerével... ezen a találjmeg izén is ezt használják most
-
Uwebot
csendes tag
Kinek milyen tapasztala van a Nokia 6110 Navigator GPS részéről???
-
papp67
csendes tag
nokia n70-re keresek komplett navigációs programot magyarország térképpel keresek bluetooth gps vevőt ehhez a készülékhez mekkora kártyára lehet feltelepíteni a progit teljesen kezdő vagyok tehát lehetőleg valami kezdők számára érthető segítséget szeretnék kérni üdv a fórumozóknak
-
Csabika82
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem segítenni valaki nem tudom a Gps-emet (Mio C720) összehozni a számítógépemmel!
Feltettem a Mio transfert programot amit hozzá adtak elinditom, rádugom a gpskészüléket a gépre usbvel akkor csinál két cserélhető meghajtót és ennyi a Mio program nem láttja a cserélhető meghajtókkal meg nem lehet csinálni semmit!
Ebben szeretném a segitségeteket kérni!
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Hörpi
tag
Sziasztok!
Egy s80-as Volvo-hoz szeretnék én vásárolni navigációs lemezt, csak nem tudom, hogy ezt hol tudnám megttenni...
Netes vásárlás nem igazán érdekel, mivel általában nincs kiírva, hogy milyen feldolgozottságot tartalmaz a lemez és ugyanolyat (vagy rosszabbat) nem akarok venni mint amilyen már van!
Ez egy Navteq RTI alapú DVD lemez lehet ha jól gondolom...
várom a segítségeteket...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honda topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest