Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsza
csendes tag
válasz
cicmanyek
üzenetére
Pont benéztem ide és látom azért van élet
Ugyan rég nem vettem részt gpro-s versenyen, így csak remélni tudom hogy nem változtak sokat a dolgok és nem mondok butaságot.
Szóval szerintem a pilótád baja a kevés tapasztalat és koncentráció. Erőnlétből sem árt ha van több, de az elején a magas koncentráció az egyik legfontosabb. Valamikor régen talán joergieval még ki is tárgyaltuk itt fórumban ezt a témát, persze azóta lehet változtak a dolgok, de ebben az esetben valamelyik fórumtárs úgyis javít. -
Zol01
tag
válasz
cicmanyek
üzenetére
Az egyik én voltam, sajna elszámoltam 5 körrel!De amúgy beszorult a kocsi alá valami, még jó hogy kiállás előtt két körrel, nem pedig utána! Így azért a 7. hely meg lett legalább! A gond csak az hogy a legjobb helyezésem lehetett volna tegnap, egy 3. hely!

Most már két elég erős pontszerzést buktam egymás után, mert nagyon kicentiztem az üzemanyagot! Most már nem fogom!
Amúgy gratula!

Hm most nézem nem is abban a csoportba vagyok, úgyhogy nem én voltam!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Yoga 260 -12,5" Érintős - I5 6300u - 4Gb - 256gb ssd
- Lenovo Thinkpad T470- I5 7. gen - 16Gb - 256Gb ssd- Több darab érkezik
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyan rég nem vettem részt gpro-s versenyen, így csak remélni tudom hogy nem változtak sokat a dolgok és nem mondok butaságot.